Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιεράπετρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ποδηλάτες!

Σοκαριστικό!

15 Δεκεμβρίου 2019 20:15
Ιεράπετρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ποδηλάτες!

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές. Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε αυτή την φορά δύο ποδηλάτες!

Νωρίτερα το πρωί στην Κρήτη, ένας μοτοσικλετιστής άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο, και από όσο φαίνεται η ασυνείδητοι οδηγοί κυκλοφορούν απτόητοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν στην Ιεράπετρα, λίγο πριν το χωριό Στόμιο, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ποδηλάτες που κινούνταν επί του δρόμου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα οι δύο ποδηλάτες να πέσουν στο έδαφος και να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ.

Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας για περαιτέρω νοσηλεία.

Βίντεο σοκ από τροχαίο με νταλίκα: "Σφήνωσε" στις μπάρες τις εθνικής οδού!

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής λίγο πιο έξω από τη Λαμία σε κεντρικό κόμβο όταν μια νταλίκα "σφήνωσε" στις προστατευτικές μπάρες της εθνικής οδού. Μόλις λίγες ημέρες μετά από το τροχαίο στην Πάτρα ανάμεσα σε ένα μηχανάκι και μια νταλίκα όπου καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και το βίντεο κόβει την ανάσα.

Η νταλίκα μετέφερε μια τσιμεντένια γέφυρα με μήκος 40 μέτρα και βάρος 100 τόνων. Η νταλίκα με το φορτίο ερχόταν από τη Λάρισα και είχε προορισμό τα έργα του Ε65 στη Φθιώτιδα, μέχρι που το φορτίο «έσπρωξε» στην κατηφόρα το κυρίως όχημα γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να σφηνώσει η νταλίκα στις προστατευτικές μπάρες.

Άμεσα για τον απεγκλωβισμό του επενέβησαν συνεργεία της Νέας Οδού, ξηλώνοντας τις μπάρες και τραβώντας με γερανούς λίγο – λίγο το φορτίο, ώστε να μπορέσει και πάλι να έλκεται από τον τράκτορα.

Σημειώνουμε ότι η κυκλοφορία προς Αθήνα δεν διακόπηκε καθόλου ενώ στις 5:18' μμ δόθηκε και πάλι σε κυκλοφορία και ο παράδρομος προς Λαμία.

Απίστευτο τροχαίο στη Μεσογείων: ΙΧ κατέληξε μέσα σε κατάστημα! (video)

Θρίλερ τα πρώτα πρωινά λεπτά της ημέρας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και κατέληξε μέσα σε κατάστημα!

Το αυτοκίνητο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξετράπη και κατέληξε μέσα σε ένα κατάστημα, ενώ πριν λίγες ώρες σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κύπρο με τον τραυματισμό μιας εγκύου!

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για το συμβάν στις 12:20 και προχώρησε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού του νεαρού οδηγού.

Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share