Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ από τροχαίο με νταλίκα: "Σφήνωσε" στις μπάρες τις εθνικής οδού!

Τι συνέβη;

13 Δεκεμβρίου 2019 18:47
Βίντεο σοκ από τροχαίο με νταλίκα:

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής λίγο πιο έξω από τη Λαμία σε κεντρικό κόμβο όταν μια νταλίκα "σφήνωσε" στις προστατευτικές μπάρες της εθνικής οδού. Μόλις λίγες ημέρες μετά από το τροχαίο στην Πάτρα ανάμεσα σε ένα μηχανάκι και μια νταλίκα όπου καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και το βίντεο κόβει την ανάσα.

Η νταλίκα μετέφερε μια τσιμεντένια γέφυρα με μήκος 40 μέτρα και βάρος 100 τόνων. Η νταλίκα με το φορτίο ερχόταν από τη Λάρισα και είχε προορισμό τα έργα του Ε65 στη Φθιώτιδα, μέχρι που το φορτίο «έσπρωξε» στην κατηφόρα το κυρίως όχημα γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να σφηνώσει η νταλίκα στις προστατευτικές μπάρες.

Άμεσα για τον απεγκλωβισμό του επενέβησαν συνεργεία της Νέας Οδού, ξηλώνοντας τις μπάρες και τραβώντας με γερανούς λίγο – λίγο το φορτίο, ώστε να μπορέσει και πάλι να έλκεται από τον τράκτορα.

Σημειώνουμε ότι η κυκλοφορία προς Αθήνα δεν διακόπηκε καθόλου ενώ στις 5:18' μμ δόθηκε και πάλι σε κυκλοφορία και ο παράδρομος προς Λαμία.

Απίστευτο τροχαίο στη Μεσογείων: ΙΧ κατέληξε μέσα σε κατάστημα! (video)

Θρίλερ τα πρώτα πρωινά λεπτά της ημέρας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και κατέληξε μέσα σε κατάστημα!

Το αυτοκίνητο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξετράπη και κατέληξε μέσα σε ένα κατάστημα, ενώ πριν λίγες ώρες σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κύπρο με τον τραυματισμό μιας εγκύου!

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για το συμβάν στις 12:20 και προχώρησε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού του νεαρού οδηγού.

Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Σοβαρό τροχαίο στην Αργολίδα: Ένας τραυματίας! (Video)

Σοβαρό τροχαίο έγινε στον αυτοκινητόδρομο Ναυπλίου-Μυκηνών, στο ύψος της Αγίας Τριάδας στην Αργολίδα, με έναν τραυματία!

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφοριες το αυτοκίνητο πρώτα προσέκρουσε σε μεταλλική κολόνα και στηθαίο και κατόπιν ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ το όχημα ελέγχεται, καθώς πιθανολογείται πως είναι κλεμμένο.

Κατά την μεταφορά των δυο τραυματιών στο νοσοκομείο, ο ένας, ο πιο βαριά τραυματίας, υπέστη ανακοπή και οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον επανέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη ζωή. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share