Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καρδίτσα: Άνθρωπος κάηκε ζωντανός από πυρκαγιά σε σχολείο!

Έρευνες για την ταυτότητα του!

13 Δεκεμβρίου 2019 18:00
Καρδίτσα: Άνθρωπος κάηκε ζωντανός από πυρκαγιά σε σχολείο!

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δωμάτιο σχολείου, στο Καππαδοκικό Καρδίτσας από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο ένα άτομο!

Άλλη μια απώλεια μετράμε για σήμερα...Μια είδηση που συγκλόνισε ήταν ο θάνατος του Κώστα Σολδάτου, πρώην Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σύμφωμα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής, το συγκεκριμένο άτομο αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και του είχε παραχωρηθεί από την τοπική κοινότητα χώρος σε σχολείο που δεν λειτουργούσε, για να διαμένει.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ήταν μοιραία, καθώς το συγκεκριμένο άτομο βρέθηκε καμμένο, λίγη ώρα μετά από τους άντρες της πυροσβεστικής.

Το άτομο είναι αγνώστων στοιχείων και ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για την ταυτότητά του.

Στο σχολείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Γερμανία: Ένας νεκρός από την έκρηξη!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνθρωπος από την έκρηξη, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί (ώρα Γερμανίας) σε πολυώροφο κτήριο στην Ανατολική Γερμανία.

Από την έκρηξη στο πενταώροφο κτήριο που σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στη Γερμανία, υπάρχει ακόμα ένας αγνοούμενος και τουλάχιστον 25 τραυματίες.

Όπως μεταδίδου οι τελευταίες πληροφορίες, ο νεκρός εντοπίστηκε στο διαμέρισμα στο οποίο εκτιμάται ότι σημειώθηκε η έκρηξη χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη Μπλανκενμπούργκ στην οποία κατοικούν περίπου 22.000 άνθρωποι. Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τοπικά Μέσα ενημέρωσης, επιχειρούν στα συντρίμμια 160 διασώστες ανάμεσά τους πυροσβέστες και νοσηλευτές.

Παράλληλα τρία ελικόπτερα συμμετείχαν στην επιχείρηση διακομιδής των τραυματιών σε νοσοκομεία.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές εκκένωσαν αμέσως το κτήριο αλλά κι ένα νηπιαγωγείο κι ένα σχολείο που βρίσκονται κοντά. Συνολικά 100 παιδιά μεταφέρθηκαν σε άλλες εγκαταστάσεις.

Πέθανε το 2,5 ετών κορίτσι που πάλευε για τη ζωή του μετά το σηψαιμικό σοκ!

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος του 2,5 ετών μικρού παιδιού που διακομίστηκε στις 3 Δεκεμβρίου εσπευσμένα από την Κέρκυρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πατρών με ενδείξεις σηψαιμικού σοκ.

Αν και είχαν ανακοινώσει ότι έχει ξεπεραστεί ο φόβος, τελικά έγινε το μοιραίο. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν το κορίτσι στη ζωή όμως δυστυχώς παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της άναψαν ένα φως ζωής και ελπίδας για άλλα παιδιά, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της.

Από το Νοσοκομείο έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ενημερώθηκε ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και ήδη είναι σε ετοιμότητα όλος ο μηχανισμός. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αναμένει τις ομάδες από τα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού για να γίνει η λήψη των ζωτικών οργάνων.

Θρήνος! Έχασε την μάχη με την μηνιγγίτιδα το 5 μηνών βρέφος!

Δεν τα κατάφερε τελικά το βρέφος που πάλευε με την μηνιγγίτιδα. Το πέντε μηνών μωρό είχε εισαχθεί το περασμένο Σάββατο αρχικά σε νοσοκομείο στη Μυτιλήνη και από εκεί μεταφέρθηκε στην Αθήνα. Ο θάνατος του έχει σοκάρει το πανελλήνιο...

Άλλο ένα κρούσμα είχε εντοπιστεί στο Ηράκλειο, όταν μεταφέρθηκε με ιογενή μηνιγγίτιδα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, ένα τρίχρονο παιδί. Η υπόθεση του είχε καλύτερη κατάληξη.

Το άτυχο μωρό είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα και η κατάσταση της υγείας του ήταν ήδη βαριά. Γι’ αυτό και διακομίστηκε στην πρωτεύουσα, όπου τελικά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το Open, ο τύπος της μηνιγγίτιδας δεν έχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο φαίνεται να είναι τύπος Β, ο οποίος δεν εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού.

Το πεντάμηνο βρέφος που εξέπνευσε έχει και δίδυμο αδερφάκι, το οποίο μεταφέρθηκε επίσης στην Αθήνα, για προληπτικούς λόγους. Οι γονείς έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να διασωθεί...

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share