Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μακελειό στη Βοιωτία: Νεκροί πατέρας και γιος!

Τι συνέβη;

13 Δεκεμβρίου 2019 17:28
Μακελειό στη Βοιωτία: Νεκροί πατέρας και γιος!

Ένας πατέρας με το γιο του βρέθηκαν νεκροί ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών στην περιοχή των Θεσπιών στη Βοιωτία. Ωστόσο, μην ξεχνάμε το μακελειό που σημειώθηκε στο Μεξικό μόλις λίγες μέρες με 4 νεκρούς!

Στις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής έχει σημάνει συναγερμός και έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που, σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να είναι υπάλληλοι εταιρείας σεκιούριτι. Άνδρες της Ασφάλειας Θηβών βρίσκονται στον τόπο της συμπλοκής όπου έχει κληθεί και ιατροδικαστής και συλλέγουν στοιχεία.

Τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου παραμένουν άγνωστα και εκτιμάται ότι θα τα εξηγήσει ο τραυματίας, αν βέβαια είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς που σπεύδουν γι' αυτό τον λόγο στο νοσοκομείο.

Τραγικό τέλος για τον άνδρα που έπεσε από πολυκατοικία στο Κουκάκι!

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ένας άνδρας στο Κουκάκι έπεσε στο κενό και αμέσως κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.

Μέχρι πριν λίγο η κατάσταση της υγείας του ήταν άγνωστη, τελικά ο άνδρας μετά την πτώση βρέθηκε νεκρός.

Πέθανε το 2,5 ετών κορίτσι που πάλευε για τη ζωή του μετά το σηψαιμικό σοκ!

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος του 2,5 ετών μικρού παιδιού που διακομίστηκε στις 3 Δεκεμβρίου εσπευσμένα από την Κέρκυρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πατρών με ενδείξεις σηψαιμικού σοκ.

Αν και είχαν ανακοινώσει ότι έχει ξεπεραστεί ο φόβος, τελικά έγινε το μοιραίο. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν το κορίτσι στη ζωή όμως δυστυχώς παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της άναψαν ένα φως ζωής και ελπίδας για άλλα παιδιά, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της.

Από το Νοσοκομείο έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ενημερώθηκε ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και ήδη είναι σε ετοιμότητα όλος ο μηχανισμός. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αναμένει τις ομάδες από τα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού για να γίνει η λήψη των ζωτικών οργάνων.

Θρήνος! Έχασε την μάχη με την μηνιγγίτιδα το 5 μηνών βρέφος!

Δεν τα κατάφερε τελικά το βρέφος που πάλευε με την μηνιγγίτιδα. Το πέντε μηνών μωρό είχε εισαχθεί το περασμένο Σάββατο αρχικά σε νοσοκομείο στη Μυτιλήνη και από εκεί μεταφέρθηκε στην Αθήνα. Ο θάνατος του έχει σοκάρει το πανελλήνιο...

Άλλο ένα κρούσμα είχε εντοπιστεί στο Ηράκλειο, όταν μεταφέρθηκε με ιογενή μηνιγγίτιδα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, ένα τρίχρονο παιδί. Η υπόθεση του είχε καλύτερη κατάληξη.

Το άτυχο μωρό είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα και η κατάσταση της υγείας του ήταν ήδη βαριά. Γι’ αυτό και διακομίστηκε στην πρωτεύουσα, όπου τελικά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το Open, ο τύπος της μηνιγγίτιδας δεν έχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο φαίνεται να είναι τύπος Β, ο οποίος δεν εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού.

Το πεντάμηνο βρέφος που εξέπνευσε έχει και δίδυμο αδερφάκι, το οποίο μεταφέρθηκε επίσης στην Αθήνα, για προληπτικούς λόγους. Οι γονείς έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να διασωθεί...

Αυτή η γυναίκα πέθανε μόλις γέννησε το μωρό της , 37 δευτερόλεπτα αργότερα θα συμβεί κάτι που θα σας σοκάρει...

Πίστευε ότι θα πεθάνει γεννώντας το μωρό της, δεν υπολόγισε όμως ότι 37 δευτερόλεπτα αργότερα θα συμβεί αυτό...

Πολύ πριν η σπάνια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Στέφανι γίνει η αιτία του θανάτου της λίγο μετά τη γέννηση του γιου της, εκείνη είχε ένα τρομερό προαίσθημα…

Ίσως αυτό να ήταν η αιτία που όταν τελικά πέθανε, ήταν μόλις για 37 δευτερόλεπτα!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Στέφανι ήταν 20 εβδομάδων έγκυος στο δεύτερο παιδί της, όταν ένα πρόβλημα με τον πλακούντα εμπόδιζε την φυσιολογική γέννηση του παιδιού. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η κατάσταση μπορούσε να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη και να οδηγήσει σε ακατάσχετη αιμορραγία. Η Στέφανι ήταν σίγουρη πως η ζωή της θα τερμάτιζε με την πρώτη ανάσα του δεύτερου παιδιού της…

Οι γιατροί την διαβεβαίωσαν πως θα υπήρχαν επιπλέον φιάλες αίματος για παν ενδεχόμενο – αν και μέχρι και την τελευταία στιγμή όλες οι εξετάσεις έδειχναν φυσιολογικές – πράγμα που μάλλον της έσωσε τη ζωή.

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα του τοκετού, αποχαιρέτισε την οικογένειά της, φίλησε την κόρη της και είπε στον σύζυγό της ότι την έκανε την «πιο ευτυχισμένη γυναίκα στη γη».

Και όπως το προέβλεψε, η καρδιά της σταμάτησε…

Η Στέφανι υπέφερε από εμβολή αμνιακού υγρού με αποτέλεσμα για 37 δευτερόλεπτα να είναι τεχνικά νεκρή.

Ώρες αργότερα και εκείνη συνέχισε να αιμορραγεί, ευτυχώς όμως η επιμονή της να ειναι οι γιατροί προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο εν τέλει της έσωσε τη ζωή…

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share