Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Καλαμάτα: Χαροπαλεύει η γυναίκα που περιέλουσε ο άνδρας της με βενζίνη! (video)

Κρίσιμες ώρες!

13 Δεκεμβρίου 2019 13:52
Θρίλερ στην Καλαμάτα: Χαροπαλεύει η γυναίκα που περιέλουσε ο άνδρας της με βενζίνη! (video)

Σοκαρισμένη είναι το Πανελλήνιο από το θρίλερ της Καλαμάτας με θύμα μια γυναίκα, την οποία περιέλουσε με βενζίνη ο ίδιος της ο άνδρας!

Την απόπειρα ενός αποτρόπαιου εγκλήματος ενός άντρα σε βάρος της γυναίκας του έκρυβε το βράδυ της Τετάρτης το περιστατικό στο οποίο κλήθηκε να μεταβεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας για φωτιά σε διαμέρισμα της οδού Ακρίτα.

Αν και από την αρχή η 39χρονη αλλοδαπή γυναίκα δεν είπε τι πραγματικά συνέβη, γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι ο 45χρονος ομοεθνής σύζυγός της την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ αμφότεροι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η γυναίκα είναι σε σοβαρή κατάσταση έχοντας υποστεί πολλά εγκαύματα, ενώ ο δράστης με ελαφρά εγκαύματα, κυρίως στα χέρια, νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Κατέβηκε μόνη της

Λίγο μετά τις 10.30 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην αρχή της Ακρίτα.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και οκτώ άτομα, όπου και διαπίστωσαν ότι ήταν σε εξέλιξη πυρκαγιά σε διαμέρισμα, όχι του 4ου, αλλά του 5ου ορόφου.

Οι πυροσβέστες βρήκαν κάτω στο δρόμο μια γυναίκα με εμφανή εγκαύματα, πολύ σοκαρισμένη, που συνεχώς έψαχνε το σκυλάκι της. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και τη διακόμισε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι εγκαύματα στα χέρια είχε και ο σύζυγός της και ειδοποίησαν δεύτερο ασθενοφόρο, για να τον παραλάβει.

Την έλουσε με βενζίνη

Οι πυροσβέστες, όταν έσβησαν τη φωτιά στο μικρό δυάρι, διαπίστωσαν ότι είχε επικεντρωθεί στο κεντρικό δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούσε η οικογένεια ως υπνοδωμάτιο, ενώ είχε εξαπλωθεί πάρα πολύ γρήγορα. Ευτυχώς τη συγκεκριμένη στιγμή απουσίαζαν τα δύο παιδιά της οικογένειας, 18 και 14 ετών.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που παρέλαβαν για να φροντίσουν την 39χρονη διαπίστωσαν ότι τα ρούχα της μύριζαν βενζίνη και, τελικά, τους αποκάλυψε ότι ο άντρας της, έπειτα από καυγά για προσωπικές διαφορές, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share