Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καλαμάτα: Περιέλουσε με βενζίνη τη γυναίκα του και πήγε να την κάψει!

Συγκλονίζει η απόπειρα δολοφονίας!

12 Δεκεμβρίου 2019 17:28
Καλαμάτα: Περιέλουσε με βενζίνη τη γυναίκα του και πήγε να την κάψει!

Φρίκη προκαλεί η απόπειρα δολοφονίας μιας γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της. Το συμβάν συνέβη όταν καβγάδισαν έντονα το βράδυ της Τετάρτης και εκείνος προσπάθησε να την κάψει ζωντανή, αφού πρώτα την περιέλουσε με βενζίνη, στην Καλαμάτα!

Οι δολοφονίες και οι απόπειρες δολοφονίας είναι αυτές που συγκλονίζουν. Ραγδαίες μάλιστα, είναι οι εξελίξεις για τη δολοφονία στον Ασπρόπυργο, η οποία έχει συγκλονίσει.

Στην πολυκατοικία επί της οδού Ακρίτα έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι έσβησαν τις φλόγες και βρήκαν βαρύτατα τραυματισμένη την άτυχη 39χρονη, ενώ και ο 45χρονος σύζυγός της είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο της το σώμα και δίνει μάχη, για να κρατηθεί τη ζωή.

Αντίθετα, στον 45χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος διέταξε την κράτησή του, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονία στον Ασπρόπυργο: Τι αποκαλύπτει ο κατηγορούμενος μέσα από τη φυλακή; (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη δολοφονία του συζύγου της εγγονής του που βρήκε φρικτό θάνατο χτυπημένος με σκαλιστήρι στον Ασπρόπυργο, ενώ στο φως ήρθε το πρόσωπο του δολοφόνου της ηλικιωμένης γυναίκας στους Αγίου Θεοδώρους!

Δείτε όσα λέει ο κατηγορούμενος μέσα από την φυλακή που συνελήφθη και καταδικάστηκε και όσα υποστηρίζει η σύζυγός του θύματος και η μητέρα της!

Δολοφονία στους Αγίους Θεοδώρους: «Η μητέρα μου στροβιλιζόταν κάτω από τις ρόδες...»!

Η κόρη της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε έξω από το εξοχικό της σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους, συγκλονίζει με την μαρτυρία της στον ΣΚΑΙ.

«Η μητέρα μου στροβιλιζόταν κάτω από τις ρόδες και αυτοί γκαζώνανε, την περάσανε από πάνω. Πέθανε ακαριαία. Την πέταξαν δυο μέτρα.» αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Οι γονείς μου είχαν πάει στους Αγίους Θεοδώρους, στο χωριό, να ψωνίσουν. Βγήκανε οι άνθρωποι να κάνουν τα ψώνια τους. Σταματήσανε σε δύο μαγαζιά» προσθέτει επισημαίνοντας πως οι δράστες τους παρατήρησαν και τους ακολούθησαν γιατί είδαν ότι είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι για να τους ληστέψουν.

«Φτάνοντας στην πόρτα και μπαίνοντας η μητέρα μου με τον πατέρα μου μέσα στο σπίτι είναι ο αδερφός μου, ο οποίος είναι χτυπημένος, με πατερίτσες. Και ακούει “Κυρία, κυρία” και λέει μαμά σε φωνάζουν. Βγαίνει η μητέρα μου έξω, είναι δύο. Έχει βγει ο ένας από τους δύο και της βουτάει την αλυσίδα, μια αλυσίδα που είχε στο λαιμό της, προσπαθώντας να της την τραβήξει από πάνω της. Η μητέρα μου αντέδρασε και άρχισε να παλεύει μαζί τους, για να μην της πάρουν την αλυσίδα, φωνάζοντας τον πατέρα μου και τον αδερφό μου», περιγράφει.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και ο γιος της 77χρονης, που είδαν μπροστά στα μάτια τους τον άνθρωπο τους, να χάνει τη ζωή του με τόσο φρικτό τρόπο και μάλιστα για μια χρυσή αλυσίδα.

«Είμαι χτυπημένος, είμαι με πατερίτσες. Προσπάθησα να κατέβω τα σκαλιά. Φώναξα. Φώναξε πρώτα η μητέρα μου σε βοήθεια. Βγήκα εγώ έξω, βγήκε και ο πατέρας μου και μόλις μας αντιλήφθηκαν αυτοί βάλανε μπροστά το αυτοκίνητο και ξεκινήσανε. Ήταν η μητέρα μου όρθια, την χτυπήσανε, την ξαπλώσανε κάτω και μετά ξαναβάλανε μπρος, ξαναξεκινήσανε το αυτοκίνητο και την πατήσανε, περάσανε από πάνω της, αυτό έγινε» αναφέρει.

«Εγώ είχα πέσει από τα σκαλιά, ήμουν 4-5 μέτρα μέσα από το δρόμο, μέσα στο οικόπεδο, μέσα στο εξοχικό. Ο πατέρας μου εκείνη τη στιγμή είχε προλάβει και είχε βγει στο δρόμο. Μέσα σε ένα λεπτό γίνανε όλα, τίποτα παραπάνω.», καταλήγει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share