Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ήταν πολύ όμορφη, κάτι πάθαινα»! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από τον πατέρα που βίαζε την κόρη του!

Φρίκη!

11 Δεκεμβρίου 2019 18:45
«Ήταν πολύ όμορφη, κάτι πάθαινα»! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από τον πατέρα που βίαζε την κόρη του!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, από τον πατέρα που βίαζε την ίδια του την κόρη, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Ήταν πολύ όμορφη, κάτι πάθαινα»!

Μια απίστευτη υπόθεση κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια 27χρονη σήμερα Κρητικιά και θύτη τον ίδιο της τον πατέρα, εξιχνίασε το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 27χρονη πήγε στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει την απειλητική συμπεριφορά του πατέρα της. Ξετυλίγοντας το κουβάρι της συγκλονιστικής ιστορίας, οι αρχές ανακάλυψαν ότι μέχρι τον περασμένο Αύγουστο, ο 55χρονος βίαζε συστηματικά την μεγαλύτερη κόρη του μέσα στο σπίτι της οικογένειας, ακόμη κι όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η σύζυγος του και μητέρα της άτυχης κοπέλας, ενώ κάποιες φορές την πήγαινε σε απόμερη παραλία της Κισσάμου για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η οικογένεια της 27χρονης, συχνά πυκνά απασχολούσε την αστυνομία και τις προνοιακές υπηρεσίες των Χανίων. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί, είχαν ουκ ολίγες φορές βρεθεί στο σπίτι που η άτυχη κοπέλα βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού.

Όσα αποκαλύφθηκαν σόκαραν ακόμη και τους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου. Ο 55χρονος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, βίαζε την μεγαλύτερη κόρη του δύο φορές την εβδομάδα αφού προηγουμένως την ανάγκαζε να παρακολουθήσουν μαζί ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή. Ήταν τέτοια η διαστροφή του, που υπήρξαν φορές που σηκωνόταν τη νύχτα, ενώ η σύζυγος του κοιμόταν, πήγαινε στο δωμάτιο του κοριτσιού και κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί του.

Είχε καταφέρει με απειλές και με χρήση σωματικής βίας να εξασφαλίσει τη σιωπή της. Πηγές αναφέρουν ότι κάτοικοι της περιοχής, είχαν δει πατέρα και κόρη στην παραλία, αλλά παρά τις υποψίες που γεννούσε αυτή η μυστήρια παρέα, τα στόματα παρέμεναν κλειστά.

Η άτυχη κοπέλα πάσχει από επιληψία και με το πρόσχημα αυτό είχε σταματήσει το σχολείο. Κλεισμένη στο σπίτι, βίωνε μαρτυρικές ώρες, μέρες και χρόνια, με την ανοχή της μητέρας της που δεν ήθελε να πιστέψει όσα της είχε αποκαλύψει το ίδιο της το παιδί. Μάλιστα μία από τις πολλές νύχτες που ο 55χρονος δράστης βρισκόταν στο δωμάτιο της κόρης του, η σύζυγος του ξύπνησε, ωστόσο εκείνος υποστήριξε ότι πήγε για να βοηθήσει το κορίτσι που είχε πάθει επιληπτική κρίση.

Η τραγική για την 27χρονη σήμερα κοπέλα, αλήθεια, άρχισε να ξεσκεπάζεται όταν γνώρισε ένα νεαρό μέσω διαδικτύου και εγκατέλειψε το σπίτι της οικογένειας της για να ζήσει μαζί του σε άλλη πόλη της Κρήτης. Ο 55χρονος πατέρας της, αντέδρασε έντονα, ασκώντας βία στη σύζυγο του και εξαπολύοντας απειλές εναντίον της κόρης του.

Αυτές οι απειλές την έκαναν να περάσει το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου για να καταγγείλει ότι ο πατέρας της την εξύβριζε, την απειλούσε και απαιτούσε να αφήσει τον σύντροφο της και να επιστρέψει στο πατρικό της. Οι αρχές αφού διαπίστωσαν ότι η σχέση της με τον πατέρα της έκρυβε μυστικά, την έπεισαν να σπάσει τη σιωπή της. Η 27χρονη περιέγραψε το δράμα της, που επιτέλους είχε τελειώσει. Όταν ο δράστης προσήχθη στην αστυνομία, ανακρινόμενος έπεσε σε αντιφάσεις ως που στο τέλος ομολόγησε.

Ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη μεγάλη του κόρη δύο φορές την εβδομάδα. Μια ακόμη λεπτομέρεια που αναδεικνύει τη διαστροφή του 55χρονου, είναι ότι έκανε εκείνος μπάνιο την κόρη του, από τα δεκατρία της χρόνια μέχρι πρόσφατα! Η τελευταία φορά που ασέλγησε εις βάρος της ήταν τον περασμένο Αύγουστο. «Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Κάτι πάθαινα και τα έκανα» φέρεται να είπε στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου.

Αρχικά ο δράστης δεν συνελήφθη, καθώς δεν συνέτρεχαν προϋποθέσεις αυτόφωρης διαδικασίας και η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων. Εκδόθηκε άμεσα ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Χανίων για κακουργηματικές πράξεις «βιασμού ανήλικης κατ` εξακολούθηση» και «τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ηλικίας της, κατ` εξακολούθηση», δυνάμει του οποίου ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς Υπηρεσίας μας και προσήχθη κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, όπου επίσης ομολόγησε τις πράξεις του.

Ο 55χρονος προφυλακίστηκε στις Φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Η μητέρα της κοπέλας που κατέθεσε για την υπόθεση, παραδέχτηκε ότι η κόρη της την είχε ενημερώσει για το γεγονός ότι βιαζόταν από τον πατέρα της, πλην όμως δεν την πίστευε. Αντίθετα αποδεχόταν τους ισχυρισμούς του συζύγου της.

Κάρπαθος: Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 31χρονης δασκάλας!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση βιασμού της 31χρονης δασκάλας από την Κάρπαθο που κατηγορούμενος ήταν ο 30χρονος πρώην αρραβωνιαστικός της.

Πριν από επτά χρόνια σε αστυνομικό τμήμα της Κάρπαθου είχε γίνει η πρώτη καταγγελία από την 24χρονη τότε αρραβωνιαστικιά του 32χρονου και σήμερα ο κατηγορούμενος αθωώθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να χωρίσουν, κάτι που εκείνος δεν δέχτηκε εύκολα. Όμως τελικά ο 32χρονος φέρεται να συμφώνησε υπό τον όρο να συνευρεθούν ερωτικά για μία τελευταία φορά. Όταν η 31χρονη αρνήθηκε, ο αρραβωνιαστικός της κατηγορείται ότι την βίασε.

Πάντως από την πλευρά του ο 32χρονος από τη πρώτη στιγμή ισχυριζόταν πως είναι αθώος και πως η καταγγελία σε βάρος του είχε γίνει για λόγους αντεκδίκησης από την πρώην αρραβωνιαστικιά του, ενώ και ο ίδιος κινήθηκε δικαστικά εναντίον της.

Για τον 32χρονο σχηματίστηκε δικογραφία, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και απλή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε στην ανάκριση όπου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τη Δευτέρα η υπόθεσή του εκδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, όπου το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισής του, απάλλαξε τον 32χρονο από κάθε κατηγορία, κρίνοντάς τον αθώο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share