Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Ημαθία: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο! Αγωνία για τον οδηγό

Συναγερμός!

11 Δεκεμβρίου 2019 11:59
Θρίλερ στην Ημαθία: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο! Αγωνία για τον οδηγό

Μόλις «έσκασε» ένα έκτακτο που αναφέρει ότι στην Ημαθία ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο! Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης για τους εγκλωβισμένους!

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν τη στιγμή επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική των επιβαινόντων οχήματος που παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο σε διασταύρωση μεταξύ Βέροιας και Μακροχωρίου. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βέβαια είναι και η Εύβοια!

Σύμφωνα με οδηγό που ακολουθούσε το συγκεκριμένο όχημα, ο οδηγός του επιχείρησε να περάσει τη διασταύρωση, πιστεύοντας ότι θα τα καταφέρει, αλλά το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα πυροσβέστες, αστυνομικοί και άντρες των ΕΜΑΚ και έχουν εντοπίσει το όχημα, ωστόσο, είναι δύσκολη η προσέγγιση σε αυτό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσα άτομα βρίσκονται μέσα στο όχημα.

Χαμός Κυρίου στην Εύβοια από την κακοκαιρία: Κατέρρευσε γέφυρα, αποκλείστηκαν χωριά! (video)

Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία, η οποία έκανε το πέρασμά της και από την Εύβοια προκαλώντας πολλά προβλήματα, εκτός από την Αττική!

Το ορμητικά νερά παρέσυραν τη γέφυρα με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων. Η γέφυρα βρίσκεται ανάμεσα στις Γούβες και το Αγριοβότανο, στο Αρτεμίσιο του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, στον κεντρικό άξονα Χαλκίδας – Αιδηψού, στην Εύβοια.

Στο σημείο ενεργούν ήδη μηχανήματα του δήμου υπό την επίβλεψη του δημάρχου Γιάννη Γκοντζιά, ενώ έχει ενημερωθεί και σπεύδει εκεί ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Κωστόπουλος και τεχνικό κλιμάκιο.

Ο δήμαρχος καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να περιορίσουν τις μετακινήσεις προς την ενότητα του Αρτεμισίου στις απόλυτα απαραίτητες.

Δείτε βίντεο από το σημείο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share