Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βίντεο σοκ: Μετανάστες κρέμονται από φορτηγό!

Απίστευτο!

11 Δεκεμβρίου 2019 10:30
Βίντεο σοκ: Μετανάστες κρέμονται από φορτηγό!

Συγκλονίζει το βίντεο που δείχνει ένα φορτηγό που είχε αποβιβαστεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης και μέσα σε αυτό βρίσκονταν κρυμμένοι μετανάστες. Όσοι δηλαδή δεν πρόλαβαν να μεταφερθούν στον Πειραιά!

Το φορτηγό κατευθυνόταν προς την Καλλονή και όσο ήταν εν κινήσει, οι μετανάστες έβγαιναν από την καρότσα και κρεμιόντουσαν από το πίσω μέρος του οχήματος!

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θρήνος στη Λέσβο: Νεκρή μια γυναίκα από φωτιά σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων!

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Πέμπτης από πυρκαγιά σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Λέσβο. Πολλοί είναι οι πρόσφυγες που χάνου τη ζωή τους είτε κατά τη μεταφορά τους στην Ελλάδα, είτε από κάποιο ατύχημα, είτε από κάποιο νόσο, ας θυμηθούμε μια 17χρονη που έχασε τη ζωή της σε hotspot στο Πολύκαστρο.

Σύμφωνα με το lesvosnews.net που επικαλείται πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε στις 2 τα ξημερώματα σε κοντέινερ όπου διέμενε οικογένεια προσφύγων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νεκρό άτομο είναι γυναίκα με τον σύζυγό της να ανασύρεται σε λιπόθυμη κατάσταση.

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά (5 ετών, 3 ετών και ένα βρέφος), τα οποία πρόλαβαν και έβγαλαν έξω από το κοντέινερ πριν την επέκταση της φωτιάς άτομα από άλλα κοντέινερ.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν στον Καρά Τεπέ βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης όπου ενημερώθηκε από στελέχη της Πυροσβεστικής ενώ συνομίλησε τους πρόσφυγες και εργαζόμενους του καταυλισμού.

Ο δημοτικός καταυλισμός προσφύγων του Καρρά Τεπέ στη Μυτιλήνη, φιλοξενεί 1400 πρόσφυγες, ευάλωτες ομάδες με πολλά μικρά παιδιά.

Η Πυροσβεστική πάντως έκανε λόγο για μικρής έκτασης φωτιά, η οποία αντιμετωπίστηκε πολύ γρήγορα. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share