Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο: Ασθενής γρονθοκόπησε τον γιατρό σε νοσοκομείο!

Ξυλοκόπησε και τον σεκιουριτά!

10 Δεκεμβρίου 2019 21:45
Ναύπλιο: Ασθενής γρονθοκόπησε τον γιατρό σε νοσοκομείο!

Το συμβάν στις 2.30 το μεσημέρι, όταν ένας 30χρονος μεταφέρθηκε από γνωστούς του στα εξωτερικά ιατρεία στο Ναύπλιο, αναίσθητος και χωρίς να επικοινωνεί. Πιθανώς ήταν υπό την επήρεια ισχυρής δόσης κοκαΐνης ή μείγματος ναρκωτικών. Μετά από λίγο ο γιατρός του θα έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού...

Δεν είναι λίγες οι φορές που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά πόσο μάλλον κάτω από την επήρεια ουσιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η βία στα γήπεδα, όπως έγινε και στον στον ανάμεσα στην Νίκη Αγκαθίας και τον Αγροτικό Αστέρα υπήρξε μεγάλη ένταση στις κερκίδες όπου βρίσκονταν οπαδοί και των δυο ομάδων. Κάπως έτσι ξυλοκόπησε και ο ασθενής τον ανυποψίαστο γιατρό!

Στο εξωτερικό ιατρείο βρισκόταν ένας 23χρονος ιατρός, ο οποίος άρχισε να δίνει τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή. Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα λεπτά, και σύμφωνα με περιγραφές ο ασθενής ανέκτησε τις αισθήσεις του και άρχισε να χτυπά με γροθιές τον γιατρό του, ο οποίος ξαφνιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει!

Αμέσως η προϊσταμένη βγήκε από τα εξωτερικά ιατρεία για να ζητήσει βοήθεια και να καλέσει την αστυνομία. Ο πρώτος που έσπευσε ήταν ο 40χρονος σεκιουριτάς, που είχε βάρδια εκείνη τη στιγμή και βρισκόταν κοντά, στην είσοδο.

Σύμφωνα με περιγραφές, ούτε εκείνος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον ασθενή και δέχθηκε τις γροθιές του.

Στο μεταξύ οι συγγενείς του μανιασμένου ασθενούς, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν πριν φθάσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά του δράστη είναι γνωστό στους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου και ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία για τα στοιχεία του.

Όπως προβλέπεται τόσο ο 23χρονος γιατρός, όσο και ο 40χρονος σεκιουριτάς που γρονθοκοπήθηκαν έκαναν αναφορά προς τον διοικητή του νοσοκομείου, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην αστυνομία και τον εισαγγελέα.

Βίαιο επεισόδιο στην Καρδίτσα! Ιερέας κακοποίησε άγρια την παπαδιά!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητας ενός χωριού στην Καρδίτσα, μετά από ένα βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε στην περιοχή. Ένας ιερέας κατηγορείται για ξυλοδαρμό της 39χρονης συζύγου του, και μετά από καταγγελία του έχουν ασκηθεί κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία!

Δείτε επίσης: Άγριος ξυλοδαρμός δασκάλας στα Χανιά: «Την έσερνε από τα μαλλιά και τη χτυπούσε! Παραμορφώθηκε το πρόσωπό της!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παπαδιά υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία σε βάρος του ιερωμένου -ο οποίος είναι πολύτεκνος- και τη συνόδευσε με φωτογραφικό υλικό το οποίο αποδεικνύει ότι άσκησε βία σε βάρος της. Η 39χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε την κακοποίησή της.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον παπά και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, με την οποία παραπέμπεται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σοκ στην Κέρκυρα: Τι δήλωσαν τα ανήλικα κορίτσια που ασελγούσε σε βάρος τους ο ιερέας;

Η κοινωνία του νησιού παραμένει σοκαρισμένη μετά την είδηση πως ένα ιερέας ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών. Οι περιγραφές των κοριτσιών για τις άσεμνες πράξεις του ιερέα είναι πραγματικά συγκλονιστικές!

Αιχμές από την κόρη του ιερέα για τον παππού της 12χρονης στη Μάνη! (Video)

Το ένα κορίτσι, που κατέθεσε μήνυση στις αρχές Σεπτεμβρίου σε βάρος του ιερέα, είναι σήμερα 16 ετών, ενώ όταν έγινε γνωστό αυτό, οι γονείς 14χρονης κατέθεσαν επίσης μήνυση σε βάρος του ιερέα για ασελγείς πράξεις.

Στη μήνυσή του το πρώτο κορίτσι περιγράφει με λεπτομέρειες τη φρίκη που έζησε. Σύμφωνα με το Star, η ανήλικη αναφέρει ότι ντρεπόταν για όσα της έκανε ο ιερέας ένα καλοκαίρι, όταν ήταν 12 ετών. «Ασέλγησε πάνω μου εκείνο το καλοκαίρι πάνω από τρεις φορές. Ήταν ιδιαίτερα σκληρό. Με παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμα και μέσα στην εκκλησία», αναφέρει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Star. Από την πλευρά της, το άλλο κορίτσι, που είναι 14 χρονών σήμερα, υποστηρίζει ότι «Ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι του μία φορά σε ηλικία εννέα ετών».

Οταν ο ιερέας μεταφέρθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί, την Παρασκευή, κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί εκεί εξαγριωμένοι φώναζαν εναντίον του και τελικά φυγαδεύτηκε από εκεί. Για την πρώτη μήνυση ο ιερέας, υποστήριξε ότι παρεξηγήθηκαν οι κινήσεις του.

«Ήμουν διαχυτικός όχι μόνο με αυτό το κορίτσι, αλλά και με άλλα παιδιά γιατί έχω αδυναμία στα παιδιά. Δεν έχω δικά μου παρά το γεγονός ότι έκανα προσπάθειες να αποκτήσω με τη γυναίκα μου. Όσα ισχυρίζεται το κορίτσι τα αρνούμαι. Έχω ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του παιδιού γι’ αυτό το οποίο πιθανόν να παρεξήγησε η ανήλικη».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share