Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιτέα: 20χρονος είναι εξαφανισμένος πάνω από μια εβδομάδα!

Συναγερμός!

10 Δεκεμβρίου 2019 20:30
Ιτέα: 20χρονος είναι εξαφανισμένος πάνω από μια εβδομάδα!

Τα ίχνη ενός 20χρονου αναζητούν οι αρχές, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και μία περίπου εβδομάδα και έχει σημάνει Silver Alert για την εξαφάνιση του, στην Ιτέα Φωκίδας.

Άλλη μια εξαφάνιση που απασχολεί τις τελευταίες μέρες και χρειάζεται άμεση κινητοποίηση είνια αύτη ενός 12χρονου στην Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία έχει σημάνει συναγερμό!

Πρόκειται για τον Ηριδανό – Κωνσταντίνο Κλεντζέρη με καταγωγή από την Ουκρανία, που εξαφανίστηκε στις 2 Δεκεμβρίου.

Το βράδυ που δεν επέστρεψε στο σπίτι του, είχε πάει να παίξει μπάσκετ. Ο 20χρονος έχει ύψος 1,93μ., ξανθά μαλλιά και χαρακτηριστικά γαλανά μάτια, ενώ φοράει γυαλιά οράσεως. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη φόρμα με μαύρο μπουφάν.

Όποιος έχει δει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Εξαφάνιση-θρίλερ στο Βόλο: Πατέρας δύο παιδιών αγνοείται από χθες το μεσημέρι! (Video)

Εξαφάνιση-θρίλερ στο Βόλο με έναν 37χρονο, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών να αγνοείται από χθες το μεσημέρι, ωστόσο ευχάριστα είναι τα νέα με την 14χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Καλλιθέα!

Όπως αναφέρει η ανάρτηση, που έχει κοινοποιηθεί σε δεκάδες προφίλ στο Facebook, ο 37χρονος που εργάζεται ως security, στην περιοχή του Old City, θα έκανε τη διαδρομή μέχρι το τέρμα Ζάχου προς τον Άγιο Γεράσιμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι αποκαλύπτουν η μητέρα και η σύζυγός του:

Εξαφανίστηκε 12χρονος στη Θεσσαλονίκη!

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αστυνομία μετά την ανακοίνωση εξαφάνισης 12χρονου στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 09/12/2019, και ώρα 09:00, εξαφανίστηκε από την πόλη της Θεσσαλονίκης, ο Bahrouz Khoshnaw 12 ετών. Για την εν λόγω εξαφάνιση, ενημερωθήκαμε σήμερα 09/12/2019 βραδινές ώρες, όταν και λάβαμε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού, προκειμένου να προβούμε στη δημοσιοποίησή τους Ο Bahrouz Khoshnaw έχει ύψος 1,61 μ., έχει 70 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Ο Bahrouz Khoshnaw φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρη φούτερ μπλούζα, τζιν παντελόνι και κόκκινα παπούτσια μάρκας all star. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Ωστόσο, να θυμίσουμε πως το θρίλερ με την εξαφάνιση 14χρονης από την Καλλιθέα πριν λίγες ημέρες είχε αίσιο τέλος!

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Ασελγούσαν σε ανήλικο και μετά τον απειλούσαν με ροζ βίντεο!

Ένας ανήλικος από την Θεσσαλονίκη ζει μια τραγωδία! Δυστυχώς ασέλγησαν στον ανήλικο και μετά τον απειλούσαν με ροζ βίντεο!

Αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς απογευματινές ώρες χθες (07-11-2019), ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, όπου κατείχε το πορνογραφικό υλικό. Μεξικό: Η συγκλονιστική ιστορία του ανήλικου που έσωσε τα 6 αδέρφια του από τη σφαγή των Μορμόνων!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο ανήλικος, οι δύο δράστες, ηλικίας 24 και 28 ετών, αφού τον οδήγησαν, στις 2 Νοεμβρίου, σε κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου εργαζόταν ο 24χρονος, με τη χρήση σωματική βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, προκειμένου να του μεταφέρει την επιθυμία των δραστων να τους καταβάλει χρηματικό ποσό ως λύτρα, για την απελευθέρωσή του.

Εκεί, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τον εξανάγκασαν να αφαιρέσει τα ρούχα του και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει το πορνογραφικό υλικό σε περίπτωση που αποκάλυπτε όσα ενήργησαν σε βάρος του.

Ωστόσο το μαρτύριο του αγοριού δεν σταμάτησε εκεί.

Οι δύο δράστες στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος ασέλγησε σε βάρος του ενώ ο 28χρονος κατόπτευε τον χώρο προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Οι δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος, βιασμό, αρπαγή ανηλίκων, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share