Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός στους Αγίους Θεοδώρους: Σήμερα η κηδεία της 73χρονης που τη σκότωσαν για να τη ληστέψουν!

Θρήνος!

10 Δεκεμβρίου 2019 07:54
Σπαραγμός στους Αγίους Θεοδώρους: Σήμερα η κηδεία της 73χρονης που τη σκότωσαν για να τη ληστέψουν!

Σήμερα στις 15:00 θα γίνει η κηδεία της άτυχης 73χρονης που σκοτώθηκε σε απόπειρα ληστείας στους Αγίους Θεοδώρους όταν άγνωστοι προσπάθησαν να τη ληστέψουν και την παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του συζύγου της όπου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: " Μου σκότωσαν τη γυναίκα μου για μια καδένα που δεν κόστιζε ούτε 500 ευρώ".

«Ήταν δυναμική, θα τον κοπανούσε εάν δεν ήταν το αυτοκίνητο», τονίζει ο σύζυγος για τον δράστη που έκοψε τον σταυρό που φορούσε στον λαιμό της η σύζυγός του.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο άνδρας είδε το αυτοκίνητο, το οποίο σκότωσε την 73χρονη, να ανεβαίνει τον δρόμο.

«Η μαμά τσακώνεται» του είπαν τα παιδιά του και τότε αμέσως ο 79χρονος έτρεξε και είδε το αυτοκίνητο με ανοιχτό το καπό να κατηφορίζει τον δρόμο.

Ο 79χρονος σύζυγος μίλησε για ξεκάθαρη πράξη δολοφονίας, ενώ όπως αποκάλυψε για τον δράστη είναι νεαρός μέχρι 35 ετών.

Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών η ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές, απεικονίζει έναν άνδρα, συνοδηγό σε αυτοκίνητο, ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός που σκότωσε την 73χρονη.

Ακαριαίος ο θάνατος της 73χρονης από σπάσιμο του αυχένα, λέει ο ιατροδικαστής

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 73χρονης, στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους το Σάββατο, σύμφωνα με την διαπίστωση του ιατροδικαστή που προχώρησε στην νεκροτομή.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ιατροδικαστής στους αστυνομικούς, ο θάνατός της προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο που πέρασε από πάνω της, της έσπασε τον αυχένα.

Δολοφονία στους Αγίους Θεοδώρους: «Η μητέρα μου στροβιλιζόταν κάτω από τις ρόδες...»!

Η κόρη της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε έξω από το εξοχικό της σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους, συγκλονίζει με την μαρτυρία της στον ΣΚΑΙ.

«Η μητέρα μου στροβιλιζόταν κάτω από τις ρόδες και αυτοί γκαζώνανε, την περάσανε από πάνω. Πέθανε ακαριαία. Την πέταξαν δυο μέτρα.» αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Οι γονείς μου είχαν πάει στους Αγίους Θεοδώρους, στο χωριό, να ψωνίσουν. Βγήκανε οι άνθρωποι να κάνουν τα ψώνια τους. Σταματήσανε σε δύο μαγαζιά» προσθέτει επισημαίνοντας πως οι δράστες τους παρατήρησαν και τους ακολούθησαν γιατί είδαν ότι είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι για να τους ληστέψουν.

«Φτάνοντας στην πόρτα και μπαίνοντας η μητέρα μου με τον πατέρα μου μέσα στο σπίτι είναι ο αδερφός μου, ο οποίος είναι χτυπημένος, με πατερίτσες. Και ακούει “Κυρία, κυρία” και λέει μαμά σε φωνάζουν. Βγαίνει η μητέρα μου έξω, είναι δύο. Έχει βγει ο ένας από τους δύο και της βουτάει την αλυσίδα, μια αλυσίδα που είχε στο λαιμό της, προσπαθώντας να της την τραβήξει από πάνω της. Η μητέρα μου αντέδρασε και άρχισε να παλεύει μαζί τους, για να μην της πάρουν την αλυσίδα, φωνάζοντας τον πατέρα μου και τον αδερφό μου», περιγράφει.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και ο γιος της 77χρονης, που είδαν μπροστά στα μάτια τους τον άνθρωπο τους, να χάνει τη ζωή του με τόσο φρικτό τρόπο και μάλιστα για μια χρυσή αλυσίδα.

«Είμαι χτυπημένος, είμαι με πατερίτσες. Προσπάθησα να κατέβω τα σκαλιά. Φώναξα. Φώναξε πρώτα η μητέρα μου σε βοήθεια. Βγήκα εγώ έξω, βγήκε και ο πατέρας μου και μόλις μας αντιλήφθηκαν αυτοί βάλανε μπροστά το αυτοκίνητο και ξεκινήσανε. Ήταν η μητέρα μου όρθια, την χτυπήσανε, την ξαπλώσανε κάτω και μετά ξαναβάλανε μπρος, ξαναξεκινήσανε το αυτοκίνητο και την πατήσανε, περάσανε από πάνω της, αυτό έγινε» αναφέρει.

«Εγώ είχα πέσει από τα σκαλιά, ήμουν 4-5 μέτρα μέσα από το δρόμο, μέσα στο οικόπεδο, μέσα στο εξοχικό. Ο πατέρας μου εκείνη τη στιγμή είχε προλάβει και είχε βγει στο δρόμο. Μέσα σε ένα λεπτό γίνανε όλα, τίποτα παραπάνω.», καταλήγει.

Θλίλερ στο Ζεφύρι: Νέα στοιχεία για την δολοφονία του 30χρονου, Γιώργου Λυγερού! (Video)

Η μυστηριώδης δολοφονία του 30χρονου στη «φωλιά των λύκων» στο Ζεφύρι, φωτίζεται με τα ευρήματα που εντόπισε η τραγική μητέρα του.

Στα πειστήρια που η ίδια βρήκε στο πτώμα του μονάκριβου παιδιού της, υπήρχαν στοιχεία που ήρθαν στο φως προκαλώντας ανατριχίλα.

Ο Γιώργος Λυγερός 30 χρόνων, είναι σαν να «έδειξε» τους δράστες που τον έστειλαν στο θάνατο εκείνο το μοιραίο απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου.

Οι λεπτομέρειες που σοκάρουν, βρέθηκαν στα επιστημονικά εργαστήρια που απευθύνθηκε η μητέρα του με τη βοήθεια του «Τούνελ».

Ο Δρ. Γιώργος Φιτσιάλος εξέτασε τα ρούχα και τα παπούτσια του θύματος, πάνω στα οποία βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αίματος. Σύμφωνα με τον γενετιστή, το DNA ανήκει σε δυο διαφορετικούς άνδρες. Ο ένας το ίδιο το θύμα και ο άλλος μπορεί να εντοπιστεί από το γενετικό του υλικό.

«Το σίγουρο είναι ότι το θύμα πήρε μέρος σε αιματηρή συμπλοκή, γιατί μιλάμε για μεγάλη ποσότητα αίματος που πότισε τα ρούχα του…», ανέφερε ο κ. Φιτσιάλος.

«Η εικόνα που είδαμε δείχνει ότι ο Γιώργος πρέπει να βασανίστηκε πριν και να σύρθηκε σε χώρο με στάχτες. Στα ρούχα του υπήρχαν και ίχνη από κάψιμο. Μπορεί να βρούμε και τρίτο DNA στην μπλούζα του, γι’ αυτό συνεχίζουμε την έρευνα.»

Η ετεροθαλής αδελφή του Λυγερού σε σύνδεση από το νησί όπου μένει, απηύθυνε έκκληση σε κάποιον ευαίσθητο εισαγγελέα να βοηθήσει την οικογένεια να βρει την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Η μητέρα του που βρισκόταν στο στούντιο, άκουσε τις εξελίξεις σοκαρισμένη. Η ίδια νιώθει ότι ο αγώνας της δικαιώνεται και ότι οι δράστες θα εντοπιστούν.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share