Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε ο Γιώργος Μακαρώνας!

Θλίψη!

8 Δεκεμβρίου 2019 18:15
Θρήνος: Πέθανε ο Γιώργος Μακαρώνας!

Πέθανε ο Γιώργος Μακαρώνας, πρώην πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου, «βυθίζοντας» στο πένθος φίλους, συγγενείς και συναδέλφους από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, άλλο ένα τραγικό περιστατικό μετά τον θάνατο γνωστού Έλληνα επιχειρηματία!

Υπήρξε μέλος της Διοίκησης του ΕΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Αλικαρνασσού.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, μέσω της οποίας αποχαιρετά τον πρώην πρόεδρο του Συνδικάτου Γιώργο Μακαρώνα, ο οποίος έφυγε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου από τη ζωή.

«Η Διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Τραγική απώλεια: Η Λουκία Σιμονοβίκη!

Θλίψη επικρατεί στην Πάτρα μετά την είδηση του θανάτου της Λουκίας Σιμονοβίκη, το όνομα της οποίας συνδέθηκε με το Πατρινό Καρναβάλι.

Υπήρξε μέλος των καρναβαλικών πυρήνων της Πάτρας, ιδρυτικό στέλεχος και επί σειρά ετών πρόεδρος του Καρναβαλικού Κομιτάτου. Ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και υλοποίησε τον χορό της μάσκας, τον πιο καλλιτεχνικό χορό του Καρναβαλιού.

Ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες υπαλλήλλους του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ στην πορεία επέλεξε να ασχοληθεί με την οργάνωση συνεδρίων.

Από τον γάμο της με τον αείμνηστο καθηγητή Παύλο Κορδοπάτη, απέκτησε δύο παιδιά, τη Μαριάννα και τον Αντώνη.

Με συγκινητικό τρόπο αποχαιρέτισε την Λουκία Σιμονοβίκη ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας:

«Οταν οι φιλίες ξεκινούν με εξομολογήσεις, μένουν πάντα δυνατές. Τέτοιες μέρες στο σπίτι του Χρήστου μας στον Αγ. Βασίλειο, ξεκίνησε η φιλία μας. Το ωραιότερο τυπάκι του καρναβαλιού. Η ζωντάνια, η χαρά κ η δύναμη. Αυτή που σκέφτηκε κ υλοποίησε τον πιο καλλιτεχνικό χορό του καρναβαλιού. Το χορό της μάσκας. Μας στενοχώρησες σήμερα. Στο καλό Λουκία μου», έγραψε.

To όνομά της ήταν συνδεδεμένο με το Πατρινό Καρναβάλι στο οποίο μυήθηκε από την παιδική της ηλικία.

Η Βικτωρία Αγγελοπούλου πρώην Πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ έγραψε στο προφίλ της στο facebook:

Ο Πατρινός ηθοποιός και σκηνοθέτης Περικλής Βασιλόπουλος στο σύντομο μηνυμά του αναφέρει:

Πάντα θα είσαι παρούσα με το χαμόγελό σου αγαπημένη...

Καλό σου ταξίδι Λουκία..

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share