Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους: Σοκάρουν τα λόγια του γιου της 77χρονης που δολοφονήθηκε σε απόπειρα ληστείας!

Σοκ!

8 Δεκεμβρίου 2019 09:32
Θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους: Σοκάρουν τα λόγια του γιου της 77χρονης που δολοφονήθηκε σε απόπειρα ληστείας!

Το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε εχθές σχετικά με μια στυγερή δολοφονία κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας στους Αγίους Θεοδώρους με θύμα μια ηλικιωμένη.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής όπως ακόμη περισσότερο η οικογένεια της.

Τα λόγια του γιου της 77χρονης στον Alpha σοκάρουν: «Την είδα νεκρή στο δρόμο με την αλυσίδα στο λαιμό της να είναι κομμένη. Δεν της την είχαν πάρει, την είχε στον λαιμό της. Κομμένη, σπασμένη».

«Στην ψύχρα την έριξαν κάτω και την πάτησαν με αδίστακτο τρόπο», αποκαλύπτει γείτονας της άτυχης 77χρονης.

Όλα εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης, στην οδό Ανθέων στους Αγίους Θεοδώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, βρισκόταν στην αυλή της, όταν ακούστηκαν από το δρόμο φωνές: «κυρία, κυρία».

Πλησιάζοντας προς το σημείο η 77χρονη, η οποία προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα επακολουθούσε. Με αστραπιαίες κινήσεις άγνωστοι άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους.

Η 77χρονη έπεσε κάτω και άρχισε να φωνάζει. Από το σπίτι πετάχτηκαν έξω ο σύζυγος και ο γιός της.

Οι δράστες τρόμαξαν, την πάτησαν με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Θρήνος στην Αγία Βαρβάρα: 36χρονη βρέθηκε νεκρή από ένα κομμάτι κρέας!

Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος μιας 36χρονης που έπασχε από βαρύ αυτισμό και φιλοξενούταν Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα».

Έτσι βρέθηκε νεκρό το 2,5 χρονών αγγελούδι: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Συγκεκριμένα, η νεαρή, η οποία έτρωγε μόνο αλεσμένη τροφή, πήγε σε διπλανό δωμάτιο από όπου πήρε στερεά τροφή, την έφαγε και πνίγηκε, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος Εργαζομένων Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής Κ. Μπάζος στον ΑΝΤ1, στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αθήνας νοσηλεύονται 155 άνθρωποι. Το προσωπικό είναι ελάχιστο και μάλιστα, το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει γιατρός.

Σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα μέσα στην οικογένεια, καθώς και ο αδελφός της 36χρονης είχε πνιγεί με αυγό στο ίδιο θεραπευτήριο πριν από χρόνια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Αυτό είναι το «κρεβάτι του θανάτου» για το 2,5 χρονών αγγελούδι στο Περιστέρι! (Video)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το «κρεβάτι του θανάτου», εκεί όπου το 2,5 χρονών αγγελούδι έχασε τη ζωή του στο Περιστέρι!

Τραγωδία στο Περιστέρι: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια παραπέμπονται οι γονείς!

Δείτε την χαρακτηριστική εικόνα:

Παράλληλα, η μάνα συγκλονίζει με την περιγραφή της, ενώ την δική του απάντηση δίνει ο πατέρας στην κατηγορία για την παραμέληση του παιδιού!

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

Ανατροπή δεδομένων με την τραγωδία στο Περιστέρι: Είχε γίνει καταγγελία για παραμέληση του 2,5 ετών αγοριού!

Ανατροπή δεδομένων με την τραγωδία στο Περιστέρι! Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον θάνατο του μόλις 2,5 ετών παιδιού.

“Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου” φώναζε η μητέρα του 2,5χρονου αγοριού!

Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας.

Άμεσα -όπως αναφέρει- ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. «Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιες για κάθε περιστατικό παραμέλησης/ κακοποίησης ενός παιδιού είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του» προσθέτει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων σχετικά με την τραγική ανακοίνωση του θανάτου ενός αγοριού 2,5 ετών στο Ίλιον, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας.

Άμεσα, όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιες για κάθε περιστατικό παραμέλησης/ κακοποίησης ενός παιδιού είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας μεγαλώσει, με σεβασμό και στοργή, περισσότερα από 800 παιδιά θύματα παραμέλησης / κακοποίησης κι έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία στις επιπτώσεις της παραμέλησης / κακοποίησης στην ψυχή ενός παιδιού καλεί τους πολίτες να σπάνε τη σιωπή τους όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιο παιδί κινδυνεύει.

Για οποιοδήποτε περιστατικό αφορά σε παιδί θύμα βίας καλέστε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056».

Για συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες καλέστε την «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share