Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρός ο Δημήτρης Αυγέρης

Θλίψη!

7 Δεκεμβρίου 2019 14:05
Νεκρός ο Δημήτρης Αυγέρης

Θλίψη στην τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα και σε όλη τη Φθιώτιδα από τον αιφνίδιο θάνατο γνωστού επιχειρηματία που «έφυγε» τα ξημερώματα από ανακοπή, λίγες ώρες μετά τον θάνατο και της 30χρονης κοπέλας στα Τρίκαλα!

Πρόκειται για τον Δημήτρη Αυγέρη, ιδιοκτήτη του «Κτήματος Αυγέρη», τον οποίο πρόδωσε η καρδιά του σε ηλικία 64 ετών, ξαφνικά στις 2:30′ τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόταν.

Ο Δημήτρης Αυγέρης υπήρξε πολλά χρόνια επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας.

Αρχικά είχε κατάστημα πάνω στην εθνική οδό στο Μώλο και στη συνέχεια εστιατόριο στα Καμένα Βούρλα. Τα τελευταια 20 χρόνια περίπου είχε φτιάξει το γνωστό «Κτήμα Αυγέρη» στο Καινούργιο, όπου φιλοξενούσε γάμους, βαπτίσεις και διάφορες εκδηλώσεις.

Ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός όχι μόνο στη Λοκρίδα αλλά σε όλη τη Φθιώτιδα, λόγω της έντονης επιχειρηματικής του δραστηριότητας.

Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο Παρασκευή και τα δυο του παιδιά Κορίνα και Νίκο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα.

Πέθανε o Σπύρος Ράππος!

Πέθανε σήμερα το πρωί ο επί 16 χρόνια πρώην δήμαρχος Αλμυρού Σπύρος Ράππος σε ηλικία 84 ετών, μια είδηση που σκάει λίγο μετά και την τραγωδία με την 30χρονη νεκρή κοπέλα στα Τρίκαλα!

Ο Σπύρος Ράππος διετέλεσε για 16 χρόνια δήμαρχος Αλμυρού, αφού εκλέχθηκε από τους συμπατριώτες του πρώτος πολίτης της πόλης για τέσερις θητείες (1979-82, 1991-98 και 2003-06) με πολύ σημαντικό έργο για το δήμο Αλμυρού.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη του για τον Αλμυρό τον έκανε να έχει συνεχή παρουσία στα τοπικά-δημοτικά δρώμενα για 45 χρόνια, ξεκινώντας το 1975 έως και πολύ πρόσφατα κατά την τρέχουσα χρονιά.

Θρήνος: Πέθανε ο Κώστας Λυκογιάννης!

Πέθανε ο Κώστας Λυκογιάννης στα 72 του χρόνια, με τον θάνατο να του είχε στήσει καρτέρι στην επαρχιακή οδό Νιοχωρίου Βαρθολομιού, άλλη μία τραγική είδηση έπειτα από τον πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός πριν λίγες ώρες!

Ο κυρ Κώστας με το λευκό φορτηγάκι τύπου VAN λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα επέστρεφε από το Νιοχώρι όπου είχε μεταβεί για προσωπική του υπόθεση.

Στη διαδρομή και όταν επέστρεφε στο Βαρθολομιό όπου και κατοικούσε συνέβη το μοιραίο. Λίγο πριν φθάσει στον προορισμό του ο Κώστας Λυκογιάννης κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του μικρού φορτηγού και έπεσε σε μικρό χαντάκι. Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την Τροχαία. Ο Κώστας Λυκογιάννης ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του. Όμως κατά τη μεταφορά του στο ΚΥ Γαστούνης με το ασθενοφόρο, άφησε την τελευταία του πνοή. Στο ΚΥ Γαστούνης απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε το Βαρθολομιό αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Ο κυρ-Κώστας ήταν έμπορος κηπευτικών και πασίγνωστος στην περιοχή.

Συντετριμμένη η οικογένειά του. Η σύζυγός του Αγγελική και τα παιδιά του Αναστάσιος, Νίκος και Ευγενία που κατοικεί στη Γερμανία και έρχεται στην Ελλάδα για να αποχαιρετήσει τον πατέρα της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share