Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επεισόδια στην Πάτρα: Μολότοφ σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου!

Έσκασε και προκάλεσε φωτιά!

6 Δεκεμβρίου 2019 23:05
Επεισόδια στην Πάτρα: Μολότοφ σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου!

Σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου έφτασε μια μολότοφ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που προκλήθηκαν στην Πάτρα, λόγω της πορείας για την 11η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε μολότοφ να σκάει σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου και να προκαλεί φωτιά.

Περίπου 600 άτομα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ξεκίνησαν από το πρώην Παράρτημα στην οδό Κορίνθου και ακολούθησαν τη διαδρομή: Ζαΐμη, Μαιζώνος, Γούναρη, Κόρινθου και επιστροφή στο πρώην Παράρτημα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, οι διαδηλωτές κατά την επιστροφή τους στο Παράρτημα επιτέθηκαν με δεκάδες βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που τους συνόδευαν από απόσταση.

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Πάτρα καίγονται μπαλκονια

Posted by Antreas Nikolaou on Friday, December 6, 2019

Αδιανόητο περιστατικό στην Πάτρα: Η απρόσμενη κίνηση αντιεξουσιαστών όταν συνάντησαν νιόπαντρο ζευγάρι!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα, όταν αντιεξουσιαστές συνάντησαν ένα νιόπαντρο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι έβγαινε από το Δημαρχείο, και τη στιγμή εκείνη "έπεσε" πάνω στην πορεία των αντιεξουσιαστών, οι οποίοι διαδήλωναν στην 11η επέτειο μνήμης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Όπως είναι λογικό, εκείνη τη στιγμή, πάγωσαν όλοι, με τους αντιεξουσιαστές να κάνουν κάτι απρόσμενο. Άρχισαν να χειροκροτούν το ζευγάρι και να τους στέλνουν ευχές! Ακολούθησαν χαμόγελα από τους νιόπαντρους και φυσικά τους ευχαρίστησαν όπως έκαναν και οι καλεσμένοι τους.

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Επεισόδια με μολότοφ στην Πάτρα!

"Βροχή" από μολότοφ πριν από λίγο στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Κορίνιθου.

Αποπνικτική η κατάσταση στο κέντρο της πόλης από τις μολότοφ και τα δακρυγόνα με τα οποία απάντησαν οι Αστυνομικοί. Το κέντρο είναι κλειστό.

Ξεκίνησε πριν από λίγο στην Πάτρα η πορεία μνήμης για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που διοργανώνουν οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Πάνω από 400 άτομα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ξεκίνησαν από το πρώην Παράρτημα στην οδό Κορίνθου και ακολουθούν τη διαδρομή: Ζαΐμη, Μαιζώνος, Γούναρη, Κόρινθου και επιστροφή στο πρώην Παράρτημα. Ιδιαίτερα αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί σήμερα για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με την τοπική αστυνομία να θέτει σε επιφυλακή τις δυνάμεις της, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share