Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο περιστατικό στην Πάτρα: Η απρόσμενη κίνηση αντιεξουσιαστών όταν συνάντησαν νιόπαντρο ζευγάρι!

Αυτό που έγινε θα σας αφήσει άφωνους!

6 Δεκεμβρίου 2019 22:16
Αδιανόητο περιστατικό στην Πάτρα: Η απρόσμενη κίνηση αντιεξουσιαστών όταν συνάντησαν νιόπαντρο ζευγάρι!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα, όταν αντιεξουσιαστές συνάντησαν ένα νιόπαντρο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι έβγαινε από το Δημαρχείο, και τη στιγμή εκείνη "έπεσε" πάνω στην πορεία των αντιεξουσιαστών, οι οποίοι διαδήλωναν στην 11η επέτειο μνήμης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Όπως είναι λογικό, εκείνη τη στιγμή, πάγωσαν όλοι, με τους αντιεξουσιαστές να κάνουν κάτι απρόσμενο. Άρχισαν να χειροκροτούν το ζευγάρι και να τους στέλνουν ευχές! Ακολούθησαν χαμόγελα από τους νιόπαντρους και φυσικά τους ευχαρίστησαν όπως έκαναν και οι καλεσμένοι τους.

tempo.gr

Πάτρα: Ξεπέρασε τον κίνδυνο το 2χρονο κοριτσάκι!

Αίσθηση στην κοινή γνώμη προκάλεσε το γεγονός ότι δυο γονείς άφησαν το 2χρονο αγγελούδι τους να πάθει σηπτικό σοκ! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η μικρή έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αφού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάτρας!

Το κοριτσάκι, που ήταν ανεμβολίαστο, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Κέρκυρας τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι θεράποντες ιατροί που διέγνωσαν την κρισιμότητα της υγείας του, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, καθώς δεν «έβρισκαν» ούτε τον παλμό της καρδιάς του.

Η Α' επιμελήτρια παιδιατρικής Γ.Ν. Κέρκυρας, Χρυσούλα Μαραγκού, «το παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ οι πρώτες βοήθειες που δόθηκαν αρχικά από τους παιδιάτρους Κέρκυρας και μετέπειτα από τους παιδιάτρους της Εντατικής Μονάδας του νοσοκομείου Πατρών, ήταν σωτήριες για το δίχρονο παιδί, ενώ διασώθηκαν και τα ζωτικά του όργανα, χωρίς να υποστούν βλάβες».

'Αμεσα, ζητήθηκε η συνδρομή αεροσκάφους C-130 για την αεροδιακομιδή του δίχρονου στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πατρών. Η χαμηλή όμως νέφωση που επικρατούσε χθες στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας, κατέστησε αδύνατη την προσγείωση του αεροσκάφους. Έτσι το παιδί διεκομίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με συνοδεία παιδίατρου και αναισθησιολόγου από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, όπου του παρήχθησαν οι αναγκαίες για τη ζωή του ιατροφαρμακευτικές περιθάλψεις.

Την ίδια ώρα που ένα μικρό παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μια καθηγήτρια από την Πάτρα βρίσκεται και εκείνη στον ίδιο χώρο ύστερα από ρίψη καπνογόνων στο σχολείο!

Να σημειωθεί ότι το παιδάκι είναι μέλος οικογένειας Ρομά και το σηπτικό σοκ το έπαθε, σύμφωνα με τους γιατρούς, μετά από λοίμωξη στα μαλακά μόρια των άκρων του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share