Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ραγδαίες εξελίξεις με την σορό που βρέθηκε το πρωί στον Θερμαϊκό!

Σοκ!

6 Δεκεμβρίου 2019 17:55
Θεσσαλονίκη: Ραγδαίες εξελίξεις με την σορό που βρέθηκε το πρωί στον Θερμαϊκό!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την σορό που βρέθηκε το πρωί στον Θερμαϊκό, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Λιμενικό Σώμα, ότι ανήκει σε 60χρονη Ελληνίδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 04:30 αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εντόπισαν το σώμα μιας γυναίκας να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού, στην παλιά παραλία της πόλης.

Στο σημείο κλήθηκε το Λιμενικό το οποίο και ανέσυρε τη γυναίκα, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Συναγερμός στο Φαρμακονήσι: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη!

Το μεσημέρι του Σαββάτου ένας σκάφος του Λιμενικού εντόπισε μια σορό ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων σε βραχώδη περιοχή νοτιοανατολικά του Φαρμακονησίου.

Σοκ στη Βόρεια Εύβοια: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε!

Η σορός εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, έχει ύψος 1,70μ περίπου, αδιευκρίνιστη ηλικία, κανονική σωματική διάπλαση, έχει μαλλιά μαύρα στο πίσω μέρος της κεφαλής και βρέθηκε ενδεδυμένη με τζιν παντελόνι μπλε χρώματος καθώς και ζώνη μπλε χρώματος.

Από τη Λιμενική Αρχή Λέρου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.

Ιταλία: 20 αγνοούμενοι μετανάστες μετά από ναυάγιο!

Ανοιχτά της Ιταλίας, κάπου κοντά στο νησί Λαμπεντούζα σημειώθηκε ένα τραγικό ναυάγιο του οποίο ο απολογισμός είναι 143 διασωθέντες και 20 αγνοούμενοι.

Ιταλία: Ένας νεκρός από πλημμυρίδα που έπληξε την χώρα!

Τα πληρώματα τεσσάρων περιπολικών σκαφών έσωσαν 143 ανθρώπους που είχαν πέσει στο νερό" από μια λέμβο μήκους 10 μέτρων η οποία ανατράπηκε σε απόσταση περίπου ενός ναυτικού μιλίου (1,8 χλμ.) από το νησί, ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι διασωθέντες είπαν στη συνέχεια ότι λείπουν σχεδόν 20 από τους επιβαίνοντες στο σκάφος. Δύο άνδρες, ένας Ερυθραίος και ένας Λίβυος, είπαν ότι έχασαν τις συζύγους τους.

Εκτός από τα σκάφη του λιμενικού, που συνεχίζουν τις έρευνές τους στη θαλάσσια περιοχή, στην επιχείρηση μετέχουν και δύο αεροσκάφη της Frontex και του ιταλικού πολεμικού ναυτικού. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί πτώματα. Οι διασώστες ερευνούν επίσης τις ακτές της Λαμπεντούζας, για την περίπτωση που κάποιος από τους ναυαγούς κατάφερε να φτάσει κολυμπώντας μέχρι το νησί.

Οι 143 διασωθέντες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Λαμπεντούζας.

Τραγωδία στην Ιταλία: 5 νεκροί από έκρηξη σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων! (Video)

Μια τραγωδία συνέβη στην Ιταλία όταν πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μετά από την φονική έκρηξη σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων! Από την έκρηξη όμως πολλοί ήταν εκείνοι που τραυματίστηκαν σοβαρά!

Σύμφωνα με την αστυνομία η έκρηξη προκλήθηκε πιθανότατα από εργασίες συγκόλλησης. Οι εργαζόμενοι ετοίμαζαν ενόψει της Πρωτοχρονιάς μεγάλες ποσότητες πυροτεχνημάτων, που θεωρούνται στον ιταλικό νότο ότι διώχνουν τα κακά πνεύματα. Να σας θυμίσουμε: Έκρηξη στην Ιταλία! Γίνεται λόγος για εγκληματική ενέργεια!

Στο ίδιο εργοστάσιο είχε γίνει έκρηξη και πριν από περίπου 20 χρόνια, αλλά τότε δεν είχε σκοτωθεί κανείς.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ δύο εργαζόμενοι κι η ηλικίας 71 ετών σύζυγος του ιδιοκτήτη της οικογενειακής βιοτεχνίας πυροτεχνημάτων στο Μπαρτσελόνια Πότσο ντι Γκότο σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ένας εργάτης που αγνοείτο εντοπίστηκε αργότερα νεκρός, ενώ ένας ακόμη που ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος από τα ερείπια υπέκυψε στα τραύματά του σε κοντινό νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share