Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στα Χανιά: Μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθητή του!

Νέο περιστατικό βίας!

6 Δεκεμβρίου 2019 11:58
Σοκ στα Χανιά: Μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθητή του!

Νέο περιστατικό βίας μέσα σε σχολείο, μετά από αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά στα Χανιά, όταν μαθητής Γυμνασίου φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να επιτέθηκε σε συμμαθητή του.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν να υπήρχε παρεξήγηση μεταξύ των δύο παιδιών, η οποία έφτασε στα άκρα με τον έναν να βγάζει μαχαίρι εναντίον του άλλου.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό και από τα υπόλοιπα παιδιά ένα εκ των οποίων κατάφερε και άρπαξε το μαχαίρι από τον μαθητή που το κρατούσε, με κίνδυνο μάλιστα να τραυματιστεί.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου, που με τη σειρά της ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών. Ο μαθητής έχει τιμωρηθεί με διήμερη αποβολή, εκτίοντας την τιμωρία του εντός τους σχολείου, όπως προβλέπει πλέον η νομοθεσία.

Λεμεσός: Μαθητής έβγαλε μαχαίρι σε μαθήτρια!

Μαθητής έβγαλε μαχαίρι σε μαθήτρια σε σχολείο στη Λεμεσό! Ο συγκεκριμένος μαθητής είχε αποβληθεί και από άλλο σχολείο της Κύπρου.

Δείτε επίσης: Οι Τούρκοι ανοίγουν την Αμμόχωστο για κατοίκηση!

Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε σχολική μονάδα της Λεμεσού την Πέμπτη. Σύμφωνα με το Sigmalive, μαθητής είχε έντονη διαφωνία με μαθήτρια σε σχολείο. Ετσι, ο μαθητής έβγαλε μαχαίρι σε μαθήτρια. «Είμαι πελλός;», ρώτησε ο μαθητής τη μαθήτρια. Όπως είναι φυσικό, ακολούθησε αναστάτωση ενώ τα χειρότερα αποφεύχθησαν με την έγκαιρη παρέμβαση καθηγητή του σχολείου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον συγκεκριμένο μαθητή έχει επιβληθεί αποβολή τεσσάρων ημερών ενώ στόχος της διεύθυνσης είναι η αποβολή του μαθητή δια παντός από τη σχολική μονάδα. Ο συγκεκριμένος μαθητής φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο της Λεμεσού, αφού νωρίτερα προηγήθηκε η απομάκρυνση του από άλλο σχολείο, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Την υπόθεση χειρίζεται η ίδια η διεύθυνση του σχολείου.

Τραγωδία: Άνδρας σκότωσε 8 μαθητές με μαχαίρι!

Οκτώ μαθητές στην Κίνα σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν από έναν άνδρα με μαχαίρι, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές. Σοκ: Μητέρα σκότωσε το παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει! (photos-video)

Το περιστατικό σημειώθηκε με την έναρξη των μαθημάτων στο χωριό Τσαογιάνγκπο της επαρχίας Χουμπέι, διευκρίνισε η δημαρχία της πόλης Ενσί, όπου βρίσκεται το χωριό. Ένας 40χρονος άνδρας, ανύπανδρος, που κατάγεται από το χωριό αυτό, συνελήφθη σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι πρώτες πληροφορίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια, ανέφεραν ότι οι μαθητές δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι. Οι επιθέσεις με μαχαίρι δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στην Κίνα, όπου η οπλοκατοχή ελέγχεται πολύ αυστηρά. Ρόδος: Σκότωσε τη μητέρα του και τώρα διεκδικεί την κληρονομιά!

Τον Απρίλιο του 2018 ένας 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 9 φοιτητές στην επαρχία Σαανσί στη βόρεια Κίνα. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου εκτελέστηκε. Είχε δηλώσει στους ερευνητές ότι ως φοιτητής του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος δεχόταν κοροϊδίες.

Τον Ιανουάριο του 2017, ένας άνδρας οπλισμένος με ένα κουζινομάχαιρο τραυμάτισε 11 παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο στην αυτόνομη περιοχή Γκουανξί, στη νότια Κίνα.

Τραγωδία: 17χρονος σκότωσε συμμαθήτριά του! (Photo-Video)

Συγκλονίζει η δολοφονία της Έλι Γκουλντ στη Βρετανία, η οποία έχασε τη ζωή της γιατί… απέρριψε τον 17χρονο Τόμας Γκρίφιθς. Τραγωδία: Μητέρα σκότωσε το παιδί της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Ο έφηβος που κρατείτο επί μήνες από τις αστυνομικές αρχές, εν τέλει ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε την άτυχη κοπέλα στις 3 Μαΐου. Τότε η αστυνομία είχε κληθεί στο σημείο από τους διασώστες και άμεσα κατέληξε στον Τόμας τον οποίο και συνέλαβε.

Τρεις μέρες μετά την σύλληψή του του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο. «Η Έλι δέχθηκε βίαιη επίθεση και πέθανε» λέει ο αστυνομικός Τζιμ Τέιλορ που ανέλαβε τις έρευνες.

«Ήταν στον πρώτο χρόνο στη σχολή της και ήταν πολύ χαρούμενοι. Οι γονείς της μου είπαν πως σκεφτόταν μια καριέρα στην αστυνομία. Είχε πολλές επιλογές αλλά τα όνειρά της δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ» συμπληρώνει.

Αρχικά ο Τόμας αρνήθηκε την ενοχή του αλλά οι αστυνομικοί άμεσα κατέληξαν σε εκείνον. Αρνήθηκε τότε ότι την είχε δει όχι μόνο την μέρα του θανάτου της αλλά και τις προηγούμενες.

O έφηβος ήταν καλός φίλος με τη συνομήλική του αλλά όταν εκείνη απέρριψε το ερωτικό του ενδιαφέρον εκείνος τη μαχαίρωσε επανειλημμένα στο σπίτι των γονιών της στο Γουίλτσαιρ. Η Έλι φέρεται να του είπε ότι ήταν πολυάσχολη για να κάνει σχέση κι εκείνος εξοργίστηκε.

Ήταν τόσο αφοσιωμένη στην ιππασία αλλά εργαζόταν και ως σερβιτόρα τα σαββατοκύριακα που δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί. Ήθελε να παραμείνουν φίλοι και να χαλαρώσουν λίγο. Του είπε ότι θα συναντιούνται κάθε μέρα στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Εκείνος πήγε στο σπίτι να τη δει και αυτή η επίσκεψη εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Ο 17χρονος δράστης, σύμφωνα με τα όσα είπαν φίλοι του, περνούσε από κατάθλιψη μετά τη διάγνωση με καρκίνο του πατέρα του Σον.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share