Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ώρες αγωνίας στην Κρήτη: 17 μηνών κοριτσάκι στην εντατική!

Σοκ!

6 Δεκεμβρίου 2019 10:46
Ώρες αγωνίας στην Κρήτη: 17 μηνών κοριτσάκι στην εντατική!

Ώρες αγωνίας στην Κρήτη με ένα κοριτσάκι 17 μηνών να είναι στην εντατική και να δίνει μάχη για τη ζωή του, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες στραβοκατάπιε το φαγητό του.

Παράλληλα, πριν από λίγες μια νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Ηράκλειο Κρήτης, με τα τραγικά γεγονότα να συνεχίζουν να «χτυπούν» το νησί!

Οι γονείς του παιδιού το μετέφεραν αμέσως στο βενιζέλειο νοσοκομείο το οποίο και εφημέρευε και αφού διασωληνώθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του ΠαΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος, το παιδί νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ παίδων. Είναι διασωληνωμένο και σε καταστολή.

Τραγωδία στη Χίο: Φορτηγάκι παρέσυρε και σκότωσε 2χρονο κοριτσάκι!

Τραγωδία σημειώθηκε στη Χίο με ένα φορτηγό να παρασέρνει και να σκοτώνει ένα 2χρονο κοριτσάκι! Σοκ: Άντρας εισέβαλε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε 6χρονο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, πρόκειται για μέλος οικογένειας Ιρακινών αιτούντων άσυλο ενώ το μοιραίο αυτοκίνητο ανήκει σε ΜΚΟ που επιχειρεί στο ΚΥΤ. Τραγωδία: Δίχρονη νεκρή από αδέσποτη σφαίρα ενώ ήταν στην αγκαλιά της μαμάς της!

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Αγία Ερμιόνη όταν το κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από Mini Bus που μετέφερε οικογένειες μεταναστών σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Τραγωδία σε λούνα παρκ: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι! (Video)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Politischios.gr, το μικρό παιδί με την οικογένειά του επέβαινε στο λεωφορείο Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Μετά την αποβίβασή τους στην περιοχή, το παιδί έφυγε από τον έλεγχο της μητέρας του (η οποία είχε ακόμη δύο παιδιά) με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά από το όχημα την ώρα που αυτό ξεκινούσε για την επόμενη στάση του.

Αποτέλεσμα ήταν το παιδί να βρεθεί κάτω από τις ρόδες και να πατηθεί μέχρι θανάτου.

Παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, το βρέφος όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρό 3χρονο κοριτσάκι σε κάδο σκουπιδιών! (photos-video)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ καθώς εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών νεκρό ένα 3χρονο κοριτσάκι και σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να ανήκει στην Kamille McKinney, που είχε εξαφανιστεί πριν 10 μέρες, έξω από την πολυκατοικία όπου ζούσε. Τραγωδία: Δίχρονη νεκρή από αδέσποτη σφαίρα ενώ ήταν στην αγκαλιά της μαμάς της!

Η 29χρονη Ντέρικ Μπράουν και ο 39χρονος Πάτρικ Σταλγουορθ, ανακρίθηκαν από την αστυνομία την προηγούμενη εβδομάδα μετά την δημοσίευση πλάνων από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και την κατάθεση μαρτύρων, που τους τοποθετούν στο μέρος της εξαφάνισης. Τραγωδία σε λούνα παρκ: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι! (Video)

Ο δικηγόρος του Στάλγουορθ ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δεν γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνιση, ούτε ξέρει τον λόγο για τον οποίο συνελήφθη.

Η Καμίλ βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων την ημέρα της εξαφάνισης, στην ίδια πολυκατοικία που ζούσε. Πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον απήχθη από έναν άνδρα και μια γυναίκα μέσα σε ένα μαύρο SUV. Φρίκη! 25χρονος βίασε και σκότωσε κοριτσάκι 17 μηνών! (photo)

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές δείχνει την Καμίλ να παίζει μαζί με ένα άλλο 3χρονο παιδί ενώ δύο άνδρες βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία. Στα πλάνα φαίνεται ένας από τους άνδρες να πλησιάζει τα παιδιά πρώτος και να απομακρύνεται και ύστερα ο δεύτερος άνδρας φαίνεται να τα πλησιάζει και να συνομιλεί μαζί τους. Το βίντεο τελειώνει με τα παιδιά να ακολουθούν τον δεύτερο άνδρα έξω εκτός του πεδίου της κάμερας.

Αδιανόητο: Άφησαν δρίχρονο κοριτσάκι μέσα σε αμάξι για έξι ώρες και πέθανε!

Φρίκη επικρατεί με την είδηση πως δίχρονο κοριτσάκι πέθανε μέσα σε αμάξι όταν η νταντά του το ξέχασε για έξι ολόκληρες ώρες.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γονιών της άτυχης μικρής, Ζάρια Χάσεμ. Την ίδια στιγμή ζωηρό προβληματισμό εγείρει το γεγονός ότι η Ζάρια είναι το 42ο παιδί στις ΗΠΑ που πεθαίνει λόγω ζέστης μέσα σε αυτοκίνητο αυτή τη χρονιά

Ο εφιάλτης άρχισε όταν η νταντά της, Τάμι Μπρούκς, ξέχασε να την αφήσει στον παιδικό σταθμό και πήγε σε μια δουλειά, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές στο Νέο Μεξικό.

«Δεν θα ευχόμουν αυτόν τον πόνο και την οδύνη ούτε στον χειρότερο εχθρό μου», δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού, Ντέμι Πετρόφσκι, η οποία με δυσκολία, ύστερα από έξι αποβολές, απέκτησε το παιδί, όπως αποκαλύπτει.

«Θυμάμαι να προσευχόμαστε κάθε μέρα ασταμάτητα», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα.

Όταν συνειδητοποίησε το λάθος της η νταντά και επέστρεψε από τη δουλειά, ήταν ήδη πολύ αργά. Στην πορεία, συνελήφθη με τις κατηγορίες εγκατάλειψης και κακοποίησης ανηλίκου.

Ο πατέρας του κοριτσιού, Ζάκαρι Χασέμ, θυμάται την τρομακτική στιγμή που του τηλεφώνησε η γυναίκα του: «Την ακούω να ουρλιάζει στην άλλη άκρη της γραμμής και να λέει πως πέθανε η Ζάρια. Δεν ήξερα τι να κάνω». Όπως είπε, δε, πρόσφατα η κόρη του είχε αρχίσει να τον αποκαλεί για πρώτη φορά «μπαμπά».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share