Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αμάξι... «πολύφωτο» στην Κατερίνη! (Video)

Κλέβει τις εντυπώσεις!

5 Δεκεμβρίου 2019 18:44
Αμάξι... «πολύφωτο» στην Κατερίνη! (Video)

Στην Κατερίνη, ζει ο μεγαλύτερος θαυμαστής της εορταστικής περιόδου με ένα αμάξι «πολύφωτο» να κλέβει τις εντυπώσεις, με αυτό το διασκεδαστικό γεγονός να μας κάνει να ευθυμήσουμε, ξεχνώντας για λίγο την τραγωδία του θανάτου της 29χρονης λεχώνας!

Στην παραλία της πόλης, βλέπετε, κυκλοφορεί ένα αυτοκίνητο που έχει παντού λαμπάκια που αναβοσβήνουν. Την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου την έχει πιάσει λίγο περισσότερο το πνεύμα των Χριστουγέννων και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Κατερίνη: Τι καταγγέλλει η οικογένεια της 29χρονης λεχώνας που πέθανε από αλλεργικό σοκ; (Video)

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η οικογένεια της 29χρονης λεχώνας από την Κατερίνη, η οποία πέθανε από αλλεργικό σοκ που υπέστη από αντιβίωση, μετά τον τοκετό.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Δεν άντεξε η γιαγιά της 17χρονης στην κηδεία!

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας κάνουν λόγο για «εγκληματική αμέλεια των γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης» αφού, όπως υποστηρίζουν, η 29χρονη τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε.

«Ξέρω ότι πάνω στο βιβλιάριο ή στο χαρτί του ασθενή υπήρχε με μαύρα ή κόκκινα γράμματα ότι η ασθενής είναι αλλεργική στην αντιβίωση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κατά τη δικιά μας άποψη ένα ιατρικό λάθος το οποίο είναι κρίμα σε ένα δημόσιο ίδρυμα να συμβαίνει» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο θείος της 29χρονης, Ηρακλής Τσίντζιρας.

Παράλληλα, η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ανέφερε ότι η γυναίκα ήταν υγιέστατη και ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά, ενώ, επίσης, θα ορίσει και δικό της ιατροδικαστή.

Λάρισα: Πέθανε απρόσμενα 40χρονος μέσα στην 110 Πτέρυγα Μάχης!

Ένας 40χρονος άντρας, ο οποίος ήταν συνοδός ομάδας αεροπροσκόπων που έκαναν εκπαίδευση στη αεροπορική βάση της Λάρισας, οδηγήθηκε σε χώρο φιλοξενίας στην 110 Πτέρυγα Μάχης λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί. Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου του...

Δείτε και αυτό: Θάνατος 8χρονου: Η περιγραφή του γιατρού που εξέτασε πρώτος το άτυχο αγγελούδι! (Video)

Ο άτυχος άντρας ένιωσε αδιαθεσία και οι άνθρωποι που ήταν κοντά του κάλεσαν σε βοήθεια. Άμεσα έφτασε εκεί ο καρδιολόγος του ιατρείου και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έγιναν προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή. Με το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά, αφού έπαθε ανακοπή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share