Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά σε τρένο! (Video)

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 9 πυροσβέστες με τρεις υδροφόρες!

5 Δεκεμβρίου 2019 16:54
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά σε τρένο! (Video)

Φωτιά ξέσπασε σε βαγόνι τρένου του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, ενώ νωρίτερα φωτιά είχε ξεσπάσει σε ξενοδοχείο στην λεωφόρο Συγγρού!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχει κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε εγκαταλελειμμένο βαγόνι τρένου, 9 πυροσβέστες με τρεις υδροφόρες.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο πέρα από την Πυροσβεστική βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις.

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Διασωληνωμένη 24χρονη! (Video)

Μια 24χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη λόγω εισπνευστικού εγκαύματος, από τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε ξενοδοχείο στη Συγγρού. 20 άτομα έχουν απεγκλωβιστεί μέχρι αυτή την ώρα!

Συγκεκριμένα, επτά άτομα ήταν εγκλωβισμένα σε μπαλκόνι έκτου ορόφου. Τρεις απεγκλωβίστηκαν από το κλιμακοστάσιο και δύο με τη βοήθεια εξωτερικής σκάλας. Ο ένας από τον 6ο όροφο και ο δεύτερος από τον 7ο.

Από τα άτομα που απεγκλωβίστηκαν, τρία διακομίστηκαν στο Αττικόν. Μία 32χρονη νοσηλεύεται με σοβαρά αναπνευστικά και ένας 25χρονος με κατάγματα.

Μάλιστα, στον δεύτερο όροφο παρατηρήθηκε έντονη οσμή πετρελαίου.

Στο σημείο επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 10 οχήματα, οι οποίες θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι προκειμένου να ελέγξουν δωμάτιο-δωμάτιο το ξενοδοχείο.

Ερευνάται το ενδεχόμενο του εμπρησμού και γι’ αυτό εστάλη η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού προκειμένου να προχωρήσει σε επιτόπια αυτοψία.

Συναγερμός στην Καλλιθέα: Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία! Ένας εγκλωβισμένος!

Μεγάλη φωτιά έχει ξέσπασε σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας εγκλωβισμένος σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγες ώρες και στη Λεωφόρο Συγγρού με φωτιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο! Μάλιστα ένα αποκαλυπτικό βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας!

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συναγερμός στην Οδησσό: Ξέσπασε φωτιά σε κολέγιο! Μαθητές πηδούσαν από τον πέμπτο όροφο! (Video)

Συναγερμός στην Οδησσό! Ξέσπασε φωτιά σε κολέγιο, με τους μαθητές να πηδούν από τον πέμπτο όροφο! Φωτιά στην Θεσσαλονίκη είχε ξεσπάσει πριν λίγες ώρες!

Όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα Dumskaya, τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Επίσημα, η υπηρεσία Τύπου του δημοτικού συμβουλίου επιβεβαιώνει τη νοσηλεία δύο θυμάτων της φωτιάς.

Σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, η φωτιά ξέσπασε στις 10:12 (τοπική ώρα) στον τρίτο όροφο του κτιρίου, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Οικονομικών. Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε στα 700 τ.μ. και στο σημείο έσπευσαν 65 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ορισμένοι μαθητές πηδούσαν στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα από τον πέμπτο όροφο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά στο Παγκράτι!

Φωτιά στην Θεσσαλονίκη!

Συναγερμός: Φωτιά στον Ευαγγελισμό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share