Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ξεσπά ο παππούς της 12χρονης στα Γρεβενά: «Αν ήξερα θα καθάριζα και τους δύο»! (Video)

Νέα στοιχεία που σοκάρουν!

5 Δεκεμβρίου 2019 11:51
Ξεσπά ο παππούς της 12χρονης στα Γρεβενά: «Αν ήξερα θα καθάριζα και τους δύο»! (Video)

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που σόκαρε τα Γρεβενά, με τον παππού της 12χρονης να ξεσπά και να λέει χαρακτηριστικά, «αν ήξερα θα καθάριζα και τους δύο»!

Πρωταγωνιστές ένας 45χρονος, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης κόρης της πρώην συντρόφου του. Σύμφωνα μάλιστα με το κατηγορητήριο, η 43χρονη μάνα της ανήλικης φέρεται να γνώριζε και να ενέκρινε αυτή τη σχέση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το 12χρονο κορίτσι φέρεται να ήταν συμμαθήτρια με την κόρη του κατηγορούμενου, ο οποίος ήταν σε διάσταση με την πρώην σύζυγό του. Ο 45χρονος φέρεται να βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια, από τη στιγμή που πέθανε ο πατέρας του κοριτσιού.

«Η μάνα είχε σχέση με αυτόν, εμείς αυτό ξέραμε. Λειτουργούσαν σαν οικογένεια. Το παιδί τον τελευταίο καιρό, από το καλοκαίρι και μετά, φερόταν κάπως παράξενα. Στα Γρεβενά τον είχαν δει πολλοί να την παίρνει από το φροντιστήριό της», δηλώνει στο Star, μία γυναίκα που βρίσκεται κοντά στις δύο οικογένειες.

Σύμφωνα με το Star, η ανήλικη έχει δώσει δύο καταθέσεις. Μία στην αστυνομία και μία στον ανακριτή, παρουσία παιδοψυχολόγου. Περιέγραψε τι βίωνε τους τελευταίους μήνες και αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η αποπλάνηση από τον κατηγορούμενο.

«Με κολάκευσε με τα λόγια του. Δε με απείλησε, δε με φόβισε… Ήθελα να πηγαίνω στο σπίτι του. Συνευρεθήκαμε τους τελευταίους δύο μήνες».

Γρεβενά: Στην φυλακή ο 45χρονος για την αποπλάνηση της 12χρονης!

Ο 45χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου κοριτσιού στα Γρεβενά, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Μαζί και η 42χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία γνώριζε για τη συγκεκριμένη σχέση!

Δείτε επίσης: Εξελίξεις για την υπόθεση βιασμού Νορβηγίδας τουρίστριας στη Ρόδο!

Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι αυτές της γενετήσιας πράξης με ανήλικη που έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της και η συνεργία της μητέρας σε αυτές.

Οι κατηγορούμενοι βγαίνουν από τα δικαστήρια Γρεβενών και οδηγούνται στην φυλακή:

Έξω από τη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν από νωρίς το πρωί δεκάδες Γρεβενιώτες για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς τους δράστες.

Δηλώσεις των δικηγόρων:

Θυμίζεται πως ο 45χρονος, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι του, σε οικισμό στα περίχωρα της πόλης των Γρεβενών, την ώρα που βρισκόταν σ’ αυτό και η 12χρονη, η οποία ήταν ορφανή από πατέρα.

Γρεβενά: 45χρονος ζητά να παντρευτεί την 12χρονη που αποπλάνησε!

Ο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών μετά τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού με την συναίνεση της μητέρας του, ζήτησε να το παντρευτεί, για να αποφύγει τις νομικές επιπτώσεις, αφού θα οδηγηθεί στον ανακριτή Γρεβενών!

Δείτε επίσης: Μάνη: Με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που βίαζε την 12χρονη!

Όπως υποστηρίζει η δικηγόρος του 45χρονου που συνελήφθη κατά την διάρκεια εισβολής στο σπίτι του σε χωριό των Γρεβενών, ενώ ήταν ξαπλωμένος με την 12χρονη στο κρεβάτι του και ήταν και οι δύο γυμνοί. Οι δυο οικογένειες είναι σύμφωνες στο ενδεχόμενο να παντρευτεί την ανήλικη, ενώ η πρόταση του κατηγορούμενου βρίσκει ανταπόκριση από το θύμα.

Την απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση αποπλάνησης θα εξετάσουν από κοινού ο εισαγγελέας και ο ανακριτής μετά την απολογία του 45χρονου, οπότε θα αποφασίσουν για την τύχη του. Κατηγορούμενη είναι και η μητέρα του κοριτσιού, που φέρεται να ανεχόταν έναντι αμοιβής την κακοποίηση της ορφανής από πατέρα και θα απολογηθεί σήμερα. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από διακριτική έρευνα της Ασφάλειας Γρεβενών που διενεργούνταν από τον περασμένο Μάρτιο, όταν γείτονες της ανήλικης είχαν προσέξει τις περίεργες συναντήσεις της με τον 45χρονο στο σπίτι του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share