Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Συνελήφθη ο 18χρονος μαθητής που έστειλε στο νοσοκομείο την καθηγήτρια του!

Να σας θυμίσουμε ότι είχε κάνει ρίψη καπνογόνου στο σχολείο!

5 Δεκεμβρίου 2019 08:01
Πάτρα: Συνελήφθη ο 18χρονος μαθητής που έστειλε στο νοσοκομείο την καθηγήτρια του!

Στην Πάτρα ένας μαθητής εχθές έστειλε στο νοσοκομείο μια καθηγήτρια αφού έκανε ρίψη καπνογόνου μέσα στο σχολείο! Οι Αρχές εντόπισαν ποιος ήταν και τον συνέλαβαν! Εντύπωση προκαλεί σε όλους η ακραία συμπεριφορά που έχουν οι μαθητές την σύγχρονη εποχή! Στην Πάτρα ένας μαθητής "σάπισε" τον καθηγητή του!

Η καθηγήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλεύεται!

Κατά πληροφορίες ο 18χρονος ήταν ένα από τα πολλά άτομα που προσήχθησαν στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών με τον ίδιο τελικά να ομολογεί την πράξη του.

Σοκ στο Αγρίνιο: Μαθητής χτύπησε συμμαθητή του στο σχολείο!

Σοκ στο Αγρίνιο με έναν μαθητή να χτυπάει τον συμμαθητή του στο σχολείο!

Αμαλιάδα: Αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για το 16χρονο που μαχαίρωσε συμμαθητή του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μαθητής μίλησε υποτιμητικά σε συμμαθητή του ο οποίος αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες και ο δεύτερος αντέδρασε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο μαθητής που νωρίτερα μίλησε υποτιμητικά στον συμμαθητή του θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα με τη βοήθεια εξωσχολικών, όταν αυτή του η ενέργεια έγινε αντιληπτή από τη διεύθυνση του σχολείου που κάλεσε την Αστυνομία για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σοκ στο Βόλο: Μαθητής λιποθύμησε από κατανάλωση αλκοόλ!

Οι δύο μαθητές και γονείς τους μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου κατεγράφη το περιστατικό αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν προχώρησε ακόμη σε υποβολή μηνύσεων.

Θεσσαλονίκη: 14χρονος επιτέθηκε με σιδερογροθιές σε σχολείο!

Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση του σχολείου από την πρώτη στιγμή έπραξε άμεσα τα δέοντα ώστε το θέμα να αντιμετωπιστεί με συγκεκριμένους όρους και με λεπτούς εκπαιδευτικούς χειρισμούς , λόγω της ιδιαιτερότητας του.

Συγκεκριμένα, έχει ενημερώσει τη Β’θμια Εκπαίδευση και το ΚΕΣΥ για παράλληλη στήριξη. Για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα και ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποιες επιπτώσεις για τους μαθητές που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Μεσσηνία: Πιάστηκε 12χρονος μαθητής με μαχαίρι!

Συνεχίζονται τα περιστατικά με ανήλικους μαθητές που έχουν στην κατοχή τους όπλα και μαχαίρια και η ανησυχία των γονιών ολοένα και αυξάνεται. Αυτή την φορά συνελήφθη ένας 12χρονος με μαχαίρι στην Μεσσηνία!

Δείτε επίσης: Σοκ: Μαθητής στην Κρήτη έβγαλε όπλο μέσα στο σχολείο!

Ο διευθυντής του σχολείου είδε τον 12χρονο αλλοδαπό, μαθητή της Α' τάξης Γυμνασίου της Κυπαρισσίας, να έχει στην τσέπη του έναν σουγιά με λάμα μήκους επτά εκατοστών και κατάφερε να του τον πάρει. Στη συνέχεια, ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας, και οι αστυνομικού παρέλαβαν τον σουγιά και αναζήτησαν τον ανήλικο.

Ο 12χρονος μαθητής εντοπίστηκε στο σπίτι του και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για παράνομη οπλοκατοχή, μαζί με την 38χρονη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας ο οποίος τους άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις και έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share