Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σφοδρό τροχαίο με τραυματίες στην Λαμία!

Στο ύψος του «Κοπάνη» σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα!

4 Δεκεμβρίου 2019 13:30
Σφοδρό τροχαίο με τραυματίες στην Λαμία!

Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε στην πόλη της Λαμίας στο ύψος του «Κοπάνη»! Από το τροχαίο ατύχημα υπάρχουν τραυματίες οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας! Χαραγμένο όμως στην μνήμη όλων έμεινε το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που έγινε πριν λίγες ημέρες στην Λαμία! Είχε κοστίσει την ζωή ενός 37χρονου πατέρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλο φορτηγό βγήκε από χωματόδρομο και για να το αποφύγει αναγκάστηκε να βγει στο αντίθετο ρεύμα. Δυστυχώς εκείνη την ώρα ερχόταν το βανάκι και τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν, ενώ το φορτηγό έφυγε από το σημείο του ατυχήματος.

Το ασημί τζιπ κινούμενο προς Λαμία, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αντιθέτως διερχόμενο επαγγελματικό όχημα.

Επίσης προληπτικά το ασθενοφόρο μετέφερε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και τους δύο οδηγούς για περαιτέρω εξέταση. Τα τροχαία ατυχήματα είναι πολύ συχνά ακόμα και στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας! Πριν λίγες ημέρες είχαν συγκρουστεί τρια αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να επικρατεί μεγάλο μποτιλιάρισμα!

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 34χρονος ποδοσφαιριστής!

Ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς νεκρός ανασύρθηκε από τροχαίο δυστύχημα γνωστός ποδοσφαιριστής, καθώς πήγαινε στην προπόνηση της ομάδας του!

Συγκεκριμένα, ένας Περουβιανός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε και δύο Κολομβιανοί παίκτες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στο Περού, την ίδια στιγμή που θανατηφόρο τροχαίο συγκλονίζει και την Ελλάδα!

O νεκρός είναι ο 34χρονος Juan Pablo Vergara παίκτης της Binicional, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Η ομάδα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογενεία για το τραγικό γεγονός με ανακοίνωσή της στο Twitter: «Η Binational Sports club εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το θάνατο του Juan Pablo Vergara. Λυπούμαστε για αυτή την ανεπανόρθωτη απώλεια και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα οφείλεται στην κακοκαιρία.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο στο Athensmagazine.gr:

Σοκαριστικό βίντεο της σύγκρουσης αυτοκινήτου με φορτηγό! Νεκρές μητέρα και κόρη!

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει το τροχαίο με την σφοδρή σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με φορτηγό στη Ρωσία. Τραγικό θάνατο βρήκαν μια 36χρονη γυναίκα και η εννιάχρονη κόρη της!

Η οδηγός του οχήματος χάνει αρχικά τον έλεγχο του οχήματος, όμως καταφέρνει να αποφύγει το πρώτο φορτηγό που εμφανίζεται στο βίντεο. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το φορτηγό που ακολουθεί.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο από την σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή της η 36χρονης οδηγός του οχήματος και η εννιάχρονη κόρη της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share