Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 44χρονου από την Θεσσαλονίκη!

Να σας θυμίσουμε ότι είχε χαθεί στις 26 Νοεμβρίου!

3 Δεκεμβρίου 2019 20:39
Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 44χρονου από την Θεσσαλονίκη!

Ευχάριστα είναι τα νέα για την εξαφάνιση του 44χρονου άντρα από την Θεσσαλονίκη! Ο 44χρονος βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον.

Η υπηρεσία Silver Alert, έπειτα από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό, το βράδυ της Δευτέρας, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, το πρωί της Τρίτης, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του.

Πολίτες, που είδαν το SILVER ALERT, οδήγησαν με τις μαρτυρίες τους στον εντοπισμό του. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς και η ΕΛ.ΑΣ. και ο κ. Λαζαρίδης επέστρεψε στην οικογένειά του.

Εντοπίστηκε η 84χρονη αγνοούμενη στο Ηράκλειο Κρήτης!

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 84χρονης από το Ηράκλειο Κρήτης.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Εξαφάνιση ηλικιωμένης!

Η γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής, από ανιψιό της μεταξύ της περιοχής Κανδήλας και Βασιλικών Ανωγείων, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Μόλις την είδε, την πλησίασε και αφού διαπίστωσε ότι είναι ζωντανή, ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αφού η γυναίκα εντοπίστηκε εμφανώς καταβεβλημένη.

Θρίλερ πίσω από την τραγωδία στην Κατερίνη: Βίντεο-ντοκουμέντο μετά την εξαφάνισή μητέρας και κόρης!

Ένα θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται πίσω από την τραγωδία στην Κατερίνη, με ένα βίντεο-ντοκουμέντο μετά την εξαφάνισή μητέρας και κόρης, να κάνει την εμφάνισή του!

Κατερίνη: Βγήκε το ιατροδικαστικό πόρισμα! Από τι πέθαναν η 17χρονη και η μητέρα της;

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης, μιλώντας στον Alpha φάνηκε πεπεισμένος πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Όπως είπε, η σύζυγός του λάτρευε την κόρη τους και δε θα της έκανε ποτέ κακό. Μάλιστα τίποτα δεν προμήνυε ότι θα σκεφτόταν την αυτοκτονία, καθώς πριν φύγει από το σπίτι έκανε ό,τι ακριβώς έκανε κάθε πρωί.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Αυτός είναι ο λόγος που η μάνα πήρε μαζί της στον θάνατο την 17χρονη κόρη της!

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα ο δρόμος σε εκείνο το σημείο είναι πολύ επικίνδυνος και ενδέχεται η σύζυγός του, ταραγμένη μετά από τον καβγά που είχε, να μην ήταν συγκεντρωμένη στην οδήγηση με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει από τον δρόμο.

Ωστόσο, η γιαγιά της μικρής αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως η γυναίκα αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα και χρειαζόταν βοήθεια.

Όπως είπε, η μητέρα είπε στον σύζυγό της ότι δεν αντέχει άλλο και θα αυτοκτονήσει. Αποκάλυψε μάλιστα ότι και στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα.

Η αστυνομία ερευνά και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, θέλοντας να ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου των δύο γυναικών, ενώ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι σοροί των δύο γυναικών βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το όχημα. Η μία, τρία μέτρα μακριά και η δεύτερη δύο μέτρα μακριά μέσα σε ένα ρέμα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share