Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις αλλοδαπών στην Θήβα!

Σοκάρουν τα ευρήματα των Αρχών!

3 Δεκεμβρίου 2019 20:01
Αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις αλλοδαπών στην Θήβα!

Σήμερα στήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Θήβα στη δομή φιλοξενίας προσφύγων! Έγιναν 14 συλλήψεις αλλοδαπών! Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς!

Στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας, Εύβοιας και Φωκίδας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέχθησαν 98 άτομα, προσήχθησαν 24 άτομα, συνελήφθησαν 14 αλλοδαποί, ηλικίας από 18 έως 47 ετών και κατασχέθηκαν μεταλλικοί ράβδοι, αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κατσαβίδι, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, πακέτα λαθραίων τσιγάρων και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην πλατεία Εξαρχείων για ναρκωτικά!

Σε νέα ειδική δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, στην πλατεία Εξαρχείων, συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί (από Συρία, Μαρόκο και Παλαιστίνη), κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε επίσης: Αναρχικοί: "Η μάχη των Εξαρχείων θα είναι μια σύγκρουση διαρκείας"!

Σύμφωνα με την αστυνομία στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 75 γραμμαρίων, μικροποσότητα MDMA και 3 δισκία ECSTASY.

Παράλληλα, προσήχθησαν 15 αλλοδαποί, ενώ σε 3 από αυτούς εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν είχαν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια!

Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια!

Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 82,9 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ. Αναρχικοί: "Η μάχη των Εξαρχείων θα είναι μια σύγκρουση διαρκείας"!

Σημειώνεται ότι προσήχθησαν παράλληλα και επτά αλλοδαποί.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share