Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γρεβενά: Στην φυλακή ο 45χρονος για την αποπλάνηση της 12χρονης!

Μαζί με την μητέρα της!

3 Δεκεμβρίου 2019 18:31
Γρεβενά: Στην φυλακή ο 45χρονος για την αποπλάνηση της 12χρονης!

Ο 45χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου κοριτσιού στα Γρεβενά, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Μαζί και η 42χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία γνώριζε για τη συγκεκριμένη σχέση!

Δείτε επίσης: Εξελίξεις για την υπόθεση βιασμού Νορβηγίδας τουρίστριας στη Ρόδο!

Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι αυτές της γενετήσιας πράξης με ανήλικη που έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της και η συνεργία της μητέρας σε αυτές.

Οι κατηγορούμενοι βγαίνουν από τα δικαστήρια Γρεβενών και οδηγούνται στην φυλακή:

Έξω από τη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν από νωρίς το πρωί δεκάδες Γρεβενιώτες για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς τους δράστες.

Δηλώσεις των δικηγόρων:

Θυμίζεται πως ο 45χρονος, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι του, σε οικισμό στα περίχωρα της πόλης των Γρεβενών, την ώρα που βρισκόταν σ’ αυτό και η 12χρονη, η οποία ήταν ορφανή από πατέρα.

Γρεβενά: 45χρονος ζητά να παντρευτεί την 12χρονη που αποπλάνησε!

Ο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών μετά τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού με την συναίνεση της μητέρας του, ζήτησε να το παντρευτεί, για να αποφύγει τις νομικές επιπτώσεις, αφού θα οδηγηθεί στον ανακριτή Γρεβενών!

Δείτε επίσης: Μάνη: Με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που βίαζε την 12χρονη!

Όπως υποστηρίζει η δικηγόρος του 45χρονου που συνελήφθη κατά την διάρκεια εισβολής στο σπίτι του σε χωριό των Γρεβενών, ενώ ήταν ξαπλωμένος με την 12χρονη στο κρεβάτι του και ήταν και οι δύο γυμνοί. Οι δυο οικογένειες είναι σύμφωνες στο ενδεχόμενο να παντρευτεί την ανήλικη, ενώ η πρόταση του κατηγορούμενου βρίσκει ανταπόκριση από το θύμα.

Την απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση αποπλάνησης θα εξετάσουν από κοινού ο εισαγγελέας και ο ανακριτής μετά την απολογία του 45χρονου, οπότε θα αποφασίσουν για την τύχη του. Κατηγορούμενη είναι και η μητέρα του κοριτσιού, που φέρεται να ανεχόταν έναντι αμοιβής την κακοποίηση της ορφανής από πατέρα και θα απολογηθεί σήμερα. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από διακριτική έρευνα της Ασφάλειας Γρεβενών που διενεργούνταν από τον περασμένο Μάρτιο, όταν γείτονες της ανήλικης είχαν προσέξει τις περίεργες συναντήσεις της με τον 45χρονο στο σπίτι του.

Γρεβενά: Ένας 45χρονος αποπλάνησε 12χρονη!

Ένας 45χρονος, κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 12χρονου κοριτσιού, και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Γρεβενών σήμερα, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, μαζί με την μητέρα της ανήλικης, καθώς φέρεται ότι γνώριζε για τη σχέση!

Δείτε επίσης: 37χρονη αποπλάνησε τον ανήλικο γιο του συντρόφου της! Το «έκαναν» 25 φορές!

Ο 45χρονος, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη προχθές το βράδυ, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι του, σε οικισμό στα περίχωρα της πόλης των Γρεβενών, την ώρα που βρισκόταν σ’ αυτό και η 12χρονη, η οποία ήταν ορφανή από πατέρα.

Η υπόθεση αυτή, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από πληροφορίες που έδωσαν στην Αστυνομία, άτομα που έβλεπαν το τελευταίο διάστημα την περίεργη αυτή σχέση του 45χρονου με την οικογένεια της ανήλικης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share