Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βόλος: Έμαθαν ότι είναι αδέρφια μετά από 10 χρόνια γάμου και με 3 παιδιά!

Σοκαριστικό!

2 Δεκεμβρίου 2019 17:25
Βόλος: Έμαθαν ότι είναι αδέρφια μετά από 10 χρόνια γάμου και με 3 παιδιά!

Ένας 30χρονος παντρεύτηκε με την 26χρονη σύζυγό του πριν από δέκα χρόνια και έχουν τρία ανήλικα παιδιά. Όταν έμαθαν ότι τελικά ήταν αδέρφια..έφυγαν σε κατάσταση πανικού από την Εφορία Βόλου!

Δείτε επίσης: Βόλος: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε την 49χρονη γυναίκα!

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από δέκα χρόνια και μαζί έχουν τρία ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος άντρας με την 26χρονη σύζυγό του επισκέφτηκαν την Εφορία την περασμένη Τρίτη για να κάνουν αίτηση απαλλαγής από τα τέλη κυκλοφορίας ως γονείς ανήλικων ΑμεΑ, καθώς έχουν μαζί τρία παιδιά με αναπηρίες.

Ωστόσο όταν η υπάλληλος της Εφορίας πέρασε τα στοιχεία τους στο ηλεκτρονικό σύστημα, ανακάλυψε πως ο άντρας και η γυναίκα είναι στην πραγματικότητα αδέρφια, που προέρχονται μάλιστα από την ίδια μητέρα, αλλά από διαφορετικό πατέρα.

Χαμός στον Βόλο: Όρθιοι δεκάδες θεατές στην παράσταση του Γιώργου Κιμούλη!

Ένας μικρός χαμός συνέβη στο θέατρο του Βόλου όταν η εταιρεία παραγωγής από πιθανό λάθος εξέδωσε περισσότερα εισιτήρια από τα καθίσματα, με αποτέλεσμα δεκάδες θεατές να ταλαιπωρηθούν, αφού πήγαν στην παράσταση. Την παράσταση του Γιώργου Κιμούλη οι θεατές την είδαν… όρθιοι, ή έκατσαν στα σκαλοπάτια ή έφυγαν απογοητευμένοι.

Αξίζει να αναφερθεί οτι στα εισιτήρια δεν υπήρχε αναγραφή αριθμημένων θέσεων, πράγμα που περιέπλεξε τα πράγματα, αφού… “όποιος πρόλαβε, τον Κιμούλη είδε”. Τραγωδία στο Βόλο: Συγκρούστηκε αυτοκίνητο με μηχανάκι! Ένας νεκρός!

Στελέχη της εταιρείας παραγωγής επέρριψαν την ευθύνη της αναστάτωσης στους τεχνικούς του θεάτρου, ενώ για την κατάσταση απολογήθηκε από σκηνής ο ίδιος ο δημοφιλής ηθοποιός, ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Το ενδιαφέρον των Βολιωτών θεατρόφιλων για την παράσταση «Το παγκάκι» ήταν μεγάλο. Η παράσταση ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας στον Βόλο με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κιμούλη και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Βόλος: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε την 49χρονη γυναίκα!

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε την 49χρονη γυναίκα στον Βόλο δεν είχε δίπλωμα οδήγησης! Η κατάσταση της άτυχης γυναίκας είναι κρίσιμη!

Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο ασυνείδητος οδηγός του Mini Cooper που θα δικαστεί στις 11 Δεκεμβρίου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, εκτός από τις κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της οδήγησης χωρίς δίπλωμα.

Μαζί του στο εδώλιο θα καθίσει και ο 36χρονος συνοδηγός του, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για παράλειψη προσφοράς βοήθειας σε θύμα τροχαίου.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της 49χρονης που εκτινάχθηκε σε απόσταση δέκα μέτρων κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Η άτυχη γυναίκα χειρουργήθηκε ήδη στο διάφραγμα και τη λεκάνη, ωστόσο έχει υποστεί και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου.

Τραγωδία στο Βόλο: Συγκρούστηκε αυτοκίνητο με μηχανάκι! Ένας νεκρός!

Τραγωδία στο Βόλο, με έναν δικυκλιστή να βρίσκει τραγικό θάνατο μετά από σύγκρουση που είχε με αυτοκίνητο.

Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα! (photos)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του δικύκλου που παρελήφθη από τον τόπο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ υπέκυψε στα τραύματά του.

Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου της παραλιακής!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το δυστύχημα συνέβη μετά από σύγκρουση ΙΧ που ανέβαινε την Περραιβού με το δίκυκλο του άτυχου άνδρα που κινούταν επί της Αλεξάνδρας. Ο οδηγός του δικύκλου ηλικίας περίπου 73 ετών ήταν το θύμα του δυστυχήματος.

Σοκ στην Λαμία: Αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα!

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Κάτοικοι της περιοχής πάντως, αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση συμβαίνει κάθε εβδομάδα τροχαίο ατύχημα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share