Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι αγρότες στήνουν μπλόκα στην Λάρισα! Θα γεμίσουν τρακτέρ οι δρόμοι!

Τι ανακοίνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας;

2 Δεκεμβρίου 2019 14:12
Οι αγρότες στήνουν μπλόκα στην Λάρισα! Θα γεμίσουν τρακτέρ οι δρόμοι!

Κινητοποιήσεις και μπλόκα έρχονται στην Λάρισα! Οι αγρότες θα βγουν στους δρόμους με τα τρακτέρ τους μετά τις συσκέψεις που πραγματοποίησαν οι αγροτικοί σύλλογοι της περιοχής. ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα απόφαση πληρωμής για τους αγρότες!

Στα βασικά αιτήματα των αγροτών που συγκεντρώνονται στη Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, περιλαμβάνονται, το κόστος παραγωγής, οι τιμές στα αγροτικά προϊόντα, οι ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ, οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ κ.α.

Όπως ανακοίνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου αγρότες του νομού θα βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους, δημιουργώντας μπλόκα στον κόμβο του Πλατυκάμπου και στα Φάρσαλα.

Σημειώνεται πως στις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση στη Λάρισα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, όπου θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα με προσανατολισμό την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Λάρισα: Πέθανε απρόσμενα 40χρονος μέσα στην 110 Πτέρυγα Μάχης!

Ένας 40χρονος άντρας, ο οποίος ήταν συνοδός ομάδας αεροπροσκόπων που έκαναν εκπαίδευση στη αεροπορική βάση της Λάρισας, οδηγήθηκε σε χώρο φιλοξενίας στην 110 Πτέρυγα Μάχης λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί. Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου του...

Δείτε και αυτό: Θάνατος 8χρονου: Η περιγραφή του γιατρού που εξέτασε πρώτος το άτυχο αγγελούδι! (Video)

Ο άτυχος άντρας ένιωσε αδιαθεσία και οι άνθρωποι που ήταν κοντά του κάλεσαν σε βοήθεια. Άμεσα έφτασε εκεί ο καρδιολόγος του ιατρείου και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έγιναν προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή. Με το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά, αφού έπαθε ανακοπή.

Βαρύ πένθος στο Πολεμικό Ναυτικό: Πέθανε Αρχικελευστής!

Βαρύ πένθος στο Πολεμικό Ναυτικό, μετά τον αιφνίδιο θάνατο Αρχικελευστή!

Θάνατος 8χρονου: Η περιγραφή του γιατρού που εξέτασε πρώτος το άτυχο αγγελούδι! (Video)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο αρχικελευστής ΠΣ, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Ναυτικών Όπλων του Ναυστάθμου Κρήτης (ΝΚ/ΔΝΟ), έχασε τις αισθήσεις του εν ώρα υπηρεσίας, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Αυτή είναι η 29χρονη λεχώνα που πέθανε από αλλεργικό σοκ!

«Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών. Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε η 31χρονη Άννα Τσιοφλίκη!

Θλίψη κυριαρχεί στην κοινωνία της Μελιβοίας στο δήμο Αγιάς στην Λάρισα, μετά τον άδικο θάνατο της δασκάλας Άννας Τσιοφλίκη. Η 31χρονη γυναίκα έδινε άνιση μάχη με την επάρατο, και τελικά δεν τα κατάφερε!

Δείτε επίσης: Θρήνος! Νεκρός από φωτιά Έλληνας πλοίαρχος!

Ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού αγοριού και αδελφή της γνωστής διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου, Μάχης Τσιοφλίκη.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων, στη συνοικία της Νέας Πολιτείας, στη Λάρισα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share