Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 31χρονος ιδιοκτήτης που μαχαιρώθηκε στα Διαβατά!

Να σας θυμίσουμε ότι μαχαιρώθηκε για έναν "λογαριασμό"!

2 Δεκεμβρίου 2019 11:47
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 31χρονος ιδιοκτήτης που μαχαιρώθηκε στα Διαβατά!

Για να σας θυμίσουμε την υπόθεση ένας 31χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου είχε μαχαιρωθεί στο κατάστημα του στα Διαβατά Θεσσαλονίκης! Ο λόγος ήταν ένας "λογαριασμός"! Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»!

Ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, μιλώντας είπε πως ο «31χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην πανεπιστημιακή χειρουργική κιλνική. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και αναμένεται σήμερα να καταθέσει στους άνδρες της ασφάλεια Θεσσαλονίκης». Ο άντρας νοσηλεύεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, καθώς διακομίσθηκε αιμόφυρτος όταν δέχθηκε τις μαχαιριές στα πλευρά.

Η Ευαγγελία Καρανικόλα, μητέρα του 31χρονου, δήλωσε: «Τρόμαξα όταν είδα το παιδί μου στο έδαφος μαχαιρωμένο. Τον μαχαίρωσαν τρεις φορές μπροστά στα μάτια μου, όταν μπήκε ανάμεσα τους, για να με προστατέψει και να τους χωρίσει».

Το συγκεκριμένο κατάστημα εστίασης λειτουργεί τους τελευταίους τρεις μήνες και η περιοχή, όπως ανέφερε η μητέρα του άντρα, είναι φιλήσυχη. «Τα δύο άτομα που δημιούργησαν το επεισόδιο είχαν έρθει για πρώτη φορά στο κατάστημά μας, κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και όταν ζήτησα να πληρώσουν τον λογαριασμό, περίπου 100 ευρώ, αντέδρασαν άσχημα. Αρνήθηκαν και άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους. Πλησίασα για να τους χωρίσω και άρχισαν να με χτυπούν στο κεφάλι. Ο γιος μου τρόμαξε, μπήκε ανάμεσα τους και ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι, τον μαχαίρωσε και εξαφανίστηκε» είπε η κ. Καρανικόλα, περιγράφοντας το περιστατικό.

Αυτός είναι ο δράστης του Λονδίνου! Μαχαίρωσε και σκότωσε 2 άτομα! (photo-video)

Σφοδρό τροχαίο με έναν τραυματία στο ύψος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης!

Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη! Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκε ένας άντρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου!

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6.00 το πρωί στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα εξόδου από τη Θεσσαλονίκη, στο ύψος των ΚΤΕΛ. Σοκαριστικό τροχαίο στην Ινδία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς! (Video)

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το δίκυκλο συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του δικυκλιστή οδηγού.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 40χρονη εγκέφαλος κυκλώματος trafficking!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Φρικτό τροχαίο στη Ρωσία: 19 νεκροί, 21 τραυματίες! (photo-video)

Ένα φρικτό τροχαίο συνέβη στη Ρωσία με ένα λεωφορείο να πέφτει από γέφυρα με απολογισμό 19 νεκρούς και 21 τραυματίες!

Λαμία: Ηλικιωμένος έπεσε με βαν πάνω σε ελιά!

Συγκεκριμένα, λεωφορείο εξετράπη από την πορεία του πάνω σε μια γέφυρα στη ρωσική άπω ανατολή και έπεσε σε ποταμό, δήλωσε η τοπική κυβέρνηση.

Σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας! Συγκρούστηκαν 3 αυτοκίνητα!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, περίπου 43 επιβάτες και ένας οδηγός επέβαιναν στο λεωφορείο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia-24 ότι τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share