Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Γασπαρινάτος!

Θλίψη στο αχαϊκό ποδόσφαιρο!

2 Δεκεμβρίου 2019 10:47
Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Γασπαρινάτος!

Βαριά θλίψη για το αχαϊκό ποδόσφαιρο και την κοινωνία της Πάτρας, καθώς πέθανε ο Γιάννης Γασπαρινάτος σε ηλικία 64 ετών.

Θρήνος: Πέθανε ο Πέτρος Περιμένης!

Ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομά του με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ζαβλανίου, η οποία έκανε σπουδαίες πορείες στη Δ' Εθνική επί των ημερών του. Ήταν από τους ευφυέστερους παράγοντες που ανέδειξε το ποδόσφαιρο της περιοχής και είχε αφήσει εποχή με τις ατάκες του, που πάντα είχαν βαθύτερο νόημα.

Σοκ: Πέθανε ο Μάρις Γιάνσονς!

Τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τελικά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει παρά τη σκληρή μάχη που έδωσε. Παρότι, δεν ήταν σε θέση να πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα, ενημερωνόταν συνέχεια από τους ανθρώπους του σωματείου. Με τη σύζυγό του Έμμυ απέκτησαν δύο κόρες την Κατερίνα και τη Μυρτώ.

Θρήνος: Πέθανε η Ουρανία Πολυχρόνη-Γιγουρτσή!

Πέθανε μετά από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο η φιλόλογος και πρώην Γυμνασιάρχης Ουρανία Πολυχρόνη-Γιγουρτσή.

Μένιδι: Άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Η Ουρανία(Νίτσα), υπήρξε μία διακεκριμένη φιλόλογος της παλιάς γενιάς του Ηρακλείου.Γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα αλλά έζησε στο Ηράκλειο Κρήτης,όπου δούλεψε κυρίως στο Γυμνάσιο Θηλέων- σημερινό Γ΄ Λύκειο και στην παλιά Εμπορική Σχολή-σήμερα ΣΤ´Γυμνάσιο Ηρακλείου.

Πέθανε ο Γιάννης Ζωγραφάκης!

Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 02/12/2019 στις 11.30, στην εκκλησία της Παναγίτσας στον Μασταμπά.

Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Καλογερόπουλος!

Πέθανε ο Γιάννης Καλογερόπουλος, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και κτηνίατρος που πρόσφερε πολλά στην φιλοζωική κοινότητα και τα ζώα στην πόλη του Πύργου Ηλείας.

Θρήνος στην Χαλκίδα: Πέθανε 16χρονη μαθήτρια!

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος έδωσε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως δυστυχώς νικήθηκε και έχασε τη μάχη με τη ζωή σκορπίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία του Πύργου αλλά και της ευρύτερης περιοχής όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Σοκ: Πέθανε γνωστός δημοσιογράφος!

Ήταν παντρεμένος με την Βίκυ Πετροπούλου, θεατρολόγο, και είχαν ένα παιδί και ένα ακόμη που μεγάλωναν από την σύζυγό του.

56χρονη στραβοκατάπιε και πέθανε!

Με ανάρτησή της στο Facebook η Φιλοζωική Πύργου «Αδέσποτες Πατούσες Πύργου» αναφέρει τα εξής: «Μαύρη μέρα σήμερα στην φιλοζωική κοινότητα του Πύργου. «Έφυγε» ένας εξαίρετος γιατρός και υπέροχος άνθρωπος. Πάντα εκεί με τις γνώσεις του και την εμπειρία του, να κάνει το ακατόρθωτο για τα ζωάκια μας. Καλό ταξίδι Γιάννη και καλή ξεκούραση να έχεις. Σ ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει για τους 4ποδους φίλους μας και την στήριξη σου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Θρήνος: Πέθανε ο Πολυχρόνης Παπαδόπουλος!

Πέθανε ο Πολυχρόνης Παπαδόπουλος, σε ηλικία 61 ετών!

Πέθανε ο Δημήτρης Ρεντίφης!

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στη 1 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου και Κυπριανού στο Πουρνάρι Συκουρίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share