Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε η Ουρανία Πολυχρόνη-Γιγουρτσή!

Θλίψη!

1 Δεκεμβρίου 2019 22:02
Θρήνος: Πέθανε η Ουρανία Πολυχρόνη-Γιγουρτσή!

Πέθανε μετά από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο η φιλόλογος και πρώην Γυμνασιάρχης Ουρανία Πολυχρόνη-Γιγουρτσή.

Μένιδι: Άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Η Ουρανία(Νίτσα), υπήρξε μία διακεκριμένη φιλόλογος της παλιάς γενιάς του Ηρακλείου.Γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα αλλά έζησε στο Ηράκλειο Κρήτης,όπου δούλεψε κυρίως στο Γυμνάσιο Θηλέων- σημερινό Γ΄ Λύκειο και στην παλιά Εμπορική Σχολή-σήμερα ΣΤ´Γυμνάσιο Ηρακλείου.

Πέθανε ο Γιάννης Ζωγραφάκης!

Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 02/12/2019 στις 11.30, στην εκκλησία της Παναγίτσας στον Μασταμπά.

Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Καλογερόπουλος!

Πέθανε ο Γιάννης Καλογερόπουλος, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και κτηνίατρος που πρόσφερε πολλά στην φιλοζωική κοινότητα και τα ζώα στην πόλη του Πύργου Ηλείας.

Θρήνος στην Χαλκίδα: Πέθανε 16χρονη μαθήτρια!

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος έδωσε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως δυστυχώς νικήθηκε και έχασε τη μάχη με τη ζωή σκορπίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία του Πύργου αλλά και της ευρύτερης περιοχής όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Σοκ: Πέθανε γνωστός δημοσιογράφος!

Ήταν παντρεμένος με την Βίκυ Πετροπούλου, θεατρολόγο, και είχαν ένα παιδί και ένα ακόμη που μεγάλωναν από την σύζυγό του.

56χρονη στραβοκατάπιε και πέθανε!

Με ανάρτησή της στο Facebook η Φιλοζωική Πύργου «Αδέσποτες Πατούσες Πύργου» αναφέρει τα εξής: «Μαύρη μέρα σήμερα στην φιλοζωική κοινότητα του Πύργου. «Έφυγε» ένας εξαίρετος γιατρός και υπέροχος άνθρωπος. Πάντα εκεί με τις γνώσεις του και την εμπειρία του, να κάνει το ακατόρθωτο για τα ζωάκια μας. Καλό ταξίδι Γιάννη και καλή ξεκούραση να έχεις. Σ ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει για τους 4ποδους φίλους μας και την στήριξη σου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Θρήνος: Πέθανε ο Πολυχρόνης Παπαδόπουλος!

Πέθανε ο Πολυχρόνης Παπαδόπουλος, σε ηλικία 61 ετών!

Πέθανε ο Δημήτρης Ρεντίφης!

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στη 1 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου και Κυπριανού στο Πουρνάρι Συκουρίου.

Ο γιος του Γιώργος Παπαδόπουλος, ηθοποιός, ιδρυτής των Οδοιπόρων, τον αποχαιρετά με ένα σπαρακτικό αντίο:

«Δεν θα σου πω ποτέ αντίο μπαμπά, τα λέγαμε, τα λέμε και θα τα λέμε για πάντα, όπως οι δυο μας ξέρουμε στις μεταξύ μας συζητήσεις.

30/11 Πολυχρόνης (Χρόνης) Παπαδόπουλος 61ετών, ο πατέρας μου.

Καρκίνος…

Έπιασα τους τελευταίους σου σφυγμούς στον λαιμό, πριν σταματήσουν, δεν ήμουν εγώ μαζί σου μέχρι τέλους όμως μπαμπά, εσύ υπήρξες μαζί μου πάντα, με τον τρόπο σου βέβαια, άλλοτε σκληρό, άπειρες φορές διακριτικό, αλλά ήσουν πάντα εκεί, σε ότι μπορεί ένα -διαφορετικό- σε σχέση με τους πολλά κανονικά παιδιά/αγόρια, σ’ αυτή την χώρα…, μπορεί να χρειαστεί!

Δολοφονία στο Ζεφύρι: Ανατριχιαστικά στοιχεία για τον μαρτυρικό θάνατο του Γιώργου Λυγερού! (Video)

Δεν με ενδιαφέρει τι έλεγαν και λένε οι γιατροί, για μένα ένας τέτοιος θάνατος, με τέτοιο τρόπο, που ήρθε τόσο ξαφνικά, με τέτοια ταλαιπωρία, σε αυτή την ηλικία…, είναι πέρα από σκληρός, άδικος.

61 ετών, καρκίνος με μετάσταση.

Μετά από 3,5 μήνες στην Αθήνα και τις τελευταίες 24 μέρες στο νοσοκομείο, παλεύοντας καθημερινά με το θηρίο, με πόνους σε όλο του το σώμα, έχοντας μέχρι και χθες επικοινωνία με το περιβάλλον και με μας τους ίδιους κοιτάζοντας μας ευθεία μέσα στα μάτια και κάνοντας μας νοήματα, έφυγε, ελπίζω να ξεκουραστεί μετά από την άνευ μετρήματος ταλαιπωρία που ξεκίνησε από τις αρχές Αυγούστου, στην πατρίδα του, το χωριό του, την Σταυρούπολη Ξάνθης.

Θρήνος: Πέθανε η Θεώνη Μπίρμπα!

Αυτοί οι 4 μήνες ήταν για τον ίδιο πρώτα απ’ όλα και πολύ μετά για μας, ένας καθημερινός αγώνας για επιβίωση, για ζωή.

Ελπίδες που κάποιοι γιατροί, του έδιναν, μας έδιναν…

Δεν είναι της παρούσης. Γιατί ο πόνος που νιώθω, είναι ξένος για μένα, είναι απλά πρωτόγνωρος, είναι τέτοιος που απλά δεν περιγράφεται.
Ο λόγος της ανάρτησης πέρα από την συναισθηματική τρέλα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κεφάλι μου είναι και χρηστικός, για τους ανθρώπους που αγάπησαν τον πατέρα μου και θα ήθελαν να παραβρεθούν για να του πουν αντίο.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο στη 1:00 στον ναό Αγίου Βασιλείου και Κυπριανού στο Πουρνάρι Συκουρίου.

Ο καφές θα δοθεί στην οικία του Νίκου Καραμάνου στο Πουρνάρι, έπειτα από προφορική αλλά και γραπτή επιθυμία του πατέρα.

Είναι η οικία των παππούδων μου, των γονιών της μητέρας μου, που ο πατέρας τους αγαπούσε ιδιαίτερα και ήταν όπως ο ίδιος έγραψε «τόπος που αγάπησα, να ξεκουράζομαι και να ξεφεύγω» μιλώντας για τις πολλές Κυριακές, αφότου κατεβήκαμε από Ξάνθη στα μέσα της δεκαετίας του 90′ που περνούσαμε για χρόνια, πηγαίνοντας ψήνοντας εκεί για/και με τους παππούδες, όταν ακόμα ζούσε ο παππούς μου ο Γιώργος».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share