Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Σοβάδες έπεσαν σε κεφάλι παιδιού! (Video)

Παραλίγο τραγωδία!

30 Νοεμβρίου 2019 12:04
Σοκ στην Κρήτη: Σοβάδες έπεσαν σε κεφάλι παιδιού! (Video)

Σοκ στην Κρήτη, με σοβάδες να πέφτουν σε κεφάλι παιδιού!

Θρίλερ στο Ωραιόκαστρο: Νύχτα τρόμου για ζευγάρι και 8χρονο παιδί!

Συγκεκριμένα, στο κεφάλι ενός μαθητή έπεσαν σοβάδες στο παμπάλαιο και προβληματικό 4ο Γυμνάσιο της Νέας Αλικαρνασσού την ώρα του ισχυρού σεισμού των 6,1 ρίχτερ που «ταρακούνησε» την Κρήτη το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Το γεγονός αυτό κατήγγειλε στην κάμερα της «ΚΡΗΤΗ ΤV» ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου Πολύδωρας Κουτσαυτάκης, όπως του μεταφέρθηκε σε σύσκεψη που έγινε στο Τοπικό Συμβούλιο Νέας Αλικαρνασσού.

Μεσσηνία: Εξελίξεις με το παιδί που περπατούσε ολομόναχο στα αίματα! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του neakriti.gr, Γονείς και εκπαιδευτικοί επανέρχονται - ιδιαίτερα μετά από αυτό τον μεγάλο σεισμό που ταρακούνησε κυρίως τη Δυτική Κρήτη - στο πάγιο αίτημα υλοποίησης μελετών στατικότητας στα σχολεία. Τόσο η ΕΛΜΕ Χανίων όσο και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου εξέφρασαν την ανάγκη τέτοιας αποτύπωσης, αφού, όπως είπαν, πολλά σχολεία κανείς δε γνωρίζει αν είναι κατάλληλα για να φιλοξενούν μαθητές.

Έτσι, στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Νέας Αλικαρνασσού έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας οι γονείς της περιοχής ζητώντας τη δημιουργία νέου γυμνασίου. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του διευθυντή Μιχάλη Σφυράκη. «Το κτήριο να σας πω μόνο ότι δεν έχει οικοδομική άδεια. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή, το κτήριο δεν έχει ελεγχθεί στατικά αν πληροί τους κανονισμούς του καινούργιου αντισεισμικού κώδικα. Αυτό δεν το ξέρουμε. Άρα, από αυτή την άποψη δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σε τυχόν μεγαλύτερο ή κάπως διαφορετικό σεισμό δε θα είχαμε σοβαρότατα προβλήματα».

Η τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του 8χρονου παιδιού!

Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από το θάνατο του 8χρονου παιδιού που κατέληξε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εξαιτίας διφθερίτιδας!

Το παιδί ήταν ορφανό! Μέχρι την ηλικία των 5 ετών φιλοξενούνταν σε δομή. Στη συνέχεια την ανατροφή του ανέλαβε ανάδοχη μητέρα.

Φρικιαστικός θάνατος 2χρονου παιδιού: Καταπλακώθηκε από γλυπτό πάγου! (Video)

Το 8χρονο αγόρι διακομίσθηκε στο Παίδων την Παρασκευή (22/11/2019) με λοίμωξη του αναπνευστικού και κατέληξε μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ανησυχία, όμως, έχει προκαλέσει στην ιατρική κοινότητα το γεγονός ότι ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του το βακτήριο της διφθερίτιδας.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πέθανε η 29χρονη λεχώνα!

Οι εργαστηριακοί έλεγχοι συνεχίζονται, ενώ θα διενεργηθεί νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Πέθανε ο Παναγιώτης Δρόσος σε ηλικία 27 ετών!

Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως ο εμβολιασμός του παιδιού ήταν πλημμελής. Σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, το εμβόλιο για τη διφθερίτιδα, τον τέτανο και τον κοκκύτη γίνεται σε έξι δόσεις, μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Το 8χρονο παιδί δεν είχε λάβει όλες τις δόσεις του εμβολίου, οι οποίες μέχρι την ηλικία του είναι πέντε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share