Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Κρήτη: Άγνωστοι "γάζωσαν" σχολείο με σφαίρες!

Σοκ!

29 Νοεμβρίου 2019 21:44
Συναγερμός στην Κρήτη: Άγνωστοι

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν μαθητές και καθηγητές του τοπικού Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ όταν καταφθάνοντας το πρωί της Παρασκευής το σχολείο ήταν "γαζωμένο" από σφαίρες!

Σοκ στο Αγρίνιο: Μαθητής χτύπησε συμμαθητή του στο σχολείο!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 10 το βράδυ, αφού προηγουμένως είχε αποχωρήσει η καθαρίστρια, με τους δράστες να πυροβολούν και να σπάνε τζάμια παραθύρων από τα εργαστήρια Πληροφορικής, το γραφείο της διευθύντριας γυμνασίου, το γραφείο των καθηγητών και από τις πόρτες εισόδου του κτιρίου.

Ο δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου, Αντώνης Περράκης, ενημερώθηκε για το περιστατικό και αναμένεται να προτείνει στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο την τοποθέτηση καμερών στο σχολείο για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών.

Τρόμος στη Σερβία: Πυροβολισμοί σε σχολείο!

Πανικός προκλήθηκε σε ένα σχολείο μέσης εκπαίδευσης στη Σερβία όταν ένας ένοπλος άνδρας εισέβαλε και άνοιξε πυρ.

Μακελειό στην Οκλαχόμα: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε κατάστημα!

Όπως αναφέρεται σε ανακοινωθέν του υπουργείου Παιδείας «σε αίθουσα του σχολείου της μέσης εκπαίδευσης «Vuk Karadjic« στην Βέλικα Πλάνα εισέβαλε σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της έκτης ώρας του μαθήματος της φιλοσοφίας, άγνωστος άνδρας, ένοπλος, με αυτόματο όπλο και εκρηκτικά κάτω από το γιλέκο, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής και μιλούσε ασυνάρτητα».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι ο καθηγητής που βρισκόταν εκείνη την στιγμή στην αίθουσα του μιλούσε για να τον ηρεμήσει.

Τον σταμάτησε ο καθηγητής γυμναστικής

Κάποιος μαθητής κατάφερε να βγει και ειδοποίησε τον γυμναστή που είναι ο υπεύθυνος του τμήματος.

Ο καθηγητής της γυμναστικής προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον εισβολέα κρατώντας το όπλο του μέχρι να εκκενώσουν όλοι οι μαθητές την αίθουσα.

Ακολούθησε πάλη κατά την διάρκεια της οποίας ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές, χωρίς ωστόσο να τραυματίσει τον καθηγητή.

Στο τέλος ακινητοποιήθηκε και παραδόθηκε στην αστυνομία, αναφέρεται στο ανακοινωθέν που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας της Σερβίας.

Σε ανακοινωθέν της αστυνομίας λέγεται ότι ο δράστης είναι 46 χρόνων, δεν είχε καμία σχέση με το σχολείο και διεξάγονται έρευνες για τα κίνητρα του.

Τα σερβικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι πρόκειται για ψυχικά άρρωστο άτομο και εικάζεται ότι «πρόθεση του ήταν να προκαλέσει κατάσταση ομηρίας στο σχολείο».

Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε σχολείο! (photos-video)

Συναγερμός στην Καλιφόρνια, καθώς οι αστυνομικές αρχές δέχτηκαν κλήσεις για περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο.

Πυροβολισμοί μέσα σε πανεπιστήμιο - Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες!

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστικη υπηρεσία του Λος Άντζελες, τουλάχιστον έξι άτομα έχουν τραυματιστεί.

Νέο μακελειό: 15 νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση ενός 15χρονου ασιατικής καταγωγής που φορούσε μαύρο καπέλο και μαύρα ρούχα και φέρεται σαν ο βασικός ύποπτος για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη του Λος Άντζελες.

Σοκ! Δύο αδέρφια πυροβόλησαν πατέρα μπροστά στα 4 παιδιά του! (Video)

«Είδα μια ομάδα κοριτσιών να τρέχουν, μου είπαν πως είδαν κάποιον να κυκλοφορεί με όπλο μέσα στον χώρο του σχολείου. Μετά είδα 20 παιδιά να τρέχουν προς την έξοδο» ανέφερε μαθητής του σχολείου.

Τόσο το σχολείο στο οποίο εξελίχθηκε το περιστατικό, όσο και άλλα που βρίσκονται στην περιοχή, έχουν διακόψει τη λειτουργία τους.

Σφαγή στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι για το Χάλοουιν στην Καλιφόρνια! Τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες! (Video)

Τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρτι για το Χάλοουιν στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια. Μακελειό στο Παρίσι! Πέντε νεκροί από την επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας! (Video)

Τουλάχιστον δώδεκα πυροβολισμοί έπεσαν σε πάρτι για το Halloween σε σπίτι στην περιοχή Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ακόμα εννέα να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, βρέθηκαν πολλοί κάλυκες στον χώρο πίσω από το σπίτι όπου γινόταν το πάρτι. Συναγερμός! Συνετρίβη αεροσκάφος! Τρεις νεκροί! (Video)

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πέντε από τους τραυματίες χρειάζονταν άμεση ιατρική φροντίδα ενώ οι άλλοι τέσσερις έφεραν τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share