Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: 12 έτη κάθειρξη για τον πατέρα - βιαστή!

Φρίκη!

29 Νοεμβρίου 2019 18:00
Κρήτη: 12 έτη κάθειρξη για τον πατέρα - βιαστή!

Μπροστά στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης βρέθηκε για δεύτερη φορά ο πατέρας από την Κρήτη που κατηγορείται για κατ' επανάληψη κακοποίηση της κόρης του από την ηλικία των 11 ετών.

Φρίκη! Πατέρας κοίταζε τις κόρες του στο μπάνιο και ικανοποιούσε τις "ορέξεις" του!

Όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μια φορά κρίθηκε ένοχος.

Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών και 9 μηνών και επιστρέφει στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι η Εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή του κατηγορουμένου αλλά με διαφοροποιήσεις ως προς το κατηγορητήριο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης - σε δεύτερο βαθμό - διεξήχθη εν μέσω έντασης αλλά και συναισθηματικής φόρτισης, με την 22χρονη σήμερα κοπέλα να περιγράφει στην κατάθεσή της όσα βίωσε και την πλευρά υπεράσπισης του κατηγορουμένου να κάνει λόγο για «αποκυήματα της φαντασίας».

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και η αδερφή της που είναι μεγαλύτερη και στην οποία η 22χρονη αποκάλυψε τι συνέβαινε με τον πατέρα της, έδωσε στο Εφετείο μια τελείως διαφορετική εκδοχή σε σχέση με τα όσα υποστήριξε στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Πρωτόδικα ο πατέρας είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 32 ετών για τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης σε βάρος της κοπέλας.

Αδιανόητο: Πα - ''τέρας'' βιάσε την κόρη του την ημέρα του γάμου της!

Αυτός ο πα - ''τέρας'' βιάσε την κόρη του την ημέρα του γάμου της!

Ο 50χρονος αρχικά ισχυρίστηκε πως δεν θυμόταν και στη συνέχεια πως… έκανε λάθος, μπερδεύοντας την κόρη του με τη γυναίκα του – Σοκαριστικός διάλογος του θύματος με τον θύτη στο δικαστήριο

Μία ανεπανάληπτη για τη χώρα και σπάνια σε συνολικότερο επίπεδο υπόθεση χειρίζεται η αστυνομία στη Δανία. Πρωταγωνιστής της τραγικής, όσο και λυπηρής ιστορίας αυτής, είναι ένας πατέρας, που βίασε την κόρη του την ημέρα κατά την οποία εκείνη παντρευόταν. Φρίκη στην Μάνη: 60χρονος ασελγούσε σε 11χρονη!

Στην απολογία του στην αστυνομία, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως μπέρδεψε την κόρη του με τη σύζυγό του, γεγονός που δεν στηρίζεται από τα γεγονότα. Η απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε τον Αύγουστο, σε περιοχή έξω από την πόλη Κόλντινγκ, στη νότια Δανία. Η 20χρονη κοπέλα είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι της έπειτα από την ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής, όταν ο 50χρονος πατέρας της μπήκε στο δωμάτιο και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Με βάση πληροφορίες, ο πατέρας και η κόρη είχαν διακόψει για μεγάλο διάστημα τις σχέσεις τους. Λίγο πριν τον γάμο, ωστόσο, τα ξαναβρήκαν και ο πατέρας έλαβε κανονικά την πρόσκλησή του για την τελετή.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η 20χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και η συμπεριφορά της άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου. Τότε, οι συγγενείς της τη μετέφεραν στο γαμήλιο δωμάτιο, προκειμένου να ηρεμήσει.

Μερική ώρα μετά, ο 50χρονος πατέρας πήγε στο δωμάτιο και ξάπλωσε στο κρεβάτι, ενώ η σύζυγός του κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι, όμως στην άλλη πλευρά, έχοντας καταναλώσει επιπλέον μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στη δίκη η οποία έλαβε χώρα χτες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα. Ο εισαγγελέας, ωστόσο, με βάση την έρευνα που έκανε, ανέλυσε τα στοιχεία τα οποία είχε στη διάθεσή του, αναφέροντας πως στο διάστημα από τις 4 το πρωί μέχρι τις 4:45, ο πατέρας έπιασε με δύναμη το στήθος της κόρης του και της άνοιξε με τη βία τα πόδια. Εκείνη τού έλεγε να σταματήσει και τον έσπρωχνε. Τότε ο 50χρονος πατέρας την πίεσε ακόμα πιο δυνατά, ενώ η ίδια τον παρακαλούσε να την αφήσει.

Ο πατέρας, αφού πρώτα ισχυρίστηκε πως δε θυμόταν τίποτα, στη συνέχεια δήλωσε πως μπερδεύτηκε και πως την πέρασε για τη σύζυγό του. Ο μεταξύ τους διάλογος είναι συγκλονιστικός:

-«Ο ισχυρισμός σου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός από μένα. Σου ζήτησα ευγενικά να με αφήσεις, αλλά συνέχισες. Φώναξα, αλλά συνέχισες. Σε χτύπησα, συνέχισες», είπε η 20χρονη κόρη.

-«Λυπάμαι. Ήταν ένα λάθος. Λυπάμαι. Νόμιζα πως είναι η γυναίκα μου. Μπορούμε να διατηρήσουμε την επαφή μας; Λυπάμαι», είπε ο πατέρας.

Η απολογία του 50χρονου πατέρα δεν έπεισε το δικαστήριο, που τον έκρινε ένοχο για βιασμό, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share