Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άνδρας έπαιρνε τη σύνταξη του νεκρού θείου του για 7 χρόνια! Εισέπραξε 83.000 ευρώ!

Σοκ!

28 Νοεμβρίου 2019 15:29
Άνδρας έπαιρνε τη σύνταξη του νεκρού θείου του για 7 χρόνια! Εισέπραξε 83.000 ευρώ!

Άνδρας έπαιρνε τη σύνταξη του νεκρού θείου του για 7 χρόνια! Εισέπραξε συνολικά 83.000 ευρώ!

Φρίκη: Άνδρας βίασε 19χρονη και μετά την σκότωσε! (photo)

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος κατηγορούταν ότι εισέπραττε παρανόμως σύνταξη από το 2005 έως το 2012. Λάμβανε τα χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού, του οποίου ήταν δικαιούχος από τον θείο του. Έπαιρνε, λοιπόν, τη σύνταξη νόμιμα όσο ο συγγενής του ήταν εν ζωή. Όταν πέθανε, όμως, αμέλησε να ενημερώσει το Δημόσιο και συνέχισε να καρπώνεται τη σύνταξη, ενώ απαγορεύεται.

Συναγερμός στη Λαμία: Βρέθηκε καμένο πτώμα άντρα!

Ο συνήγορος υπεράσπισής του επισήμανε ότι η πλάνη του δημοσίου τελέστηκε άπαξ, όταν ο κατηγορούμενος δεν ενημέρωσε για τον θάνατο του θείο του. Δεν τελούταν κάθε φορά που λάμβανε τα χρήματα, είπε. Υπέβαλε ενστάσεις και το δικαστήριο δέχτηκε την παραγραφή μερικότερων πράξεων.

Έτσι, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση ποσού 83.000 ευρώ κατ’ εξακολούθηση, ενώ αρχικώς κατηγορούταν για υπεξαίρεση ποσού 123.000 ευρώ κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Σοκαριστικό: Εγκέφαλος άνδρα γέμισε...σκουλήκια! (photo)

Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο ακροατήριο μετά από έλεγχο στα απογραφικά στοιχεία που έγινε σε όλους τους μεγάλους ασφαλιστικούς οργανισμούς το 2012 με αφορμή την οικονομική κρίση και τα ελλείμματα που υπήρχαν.

Ο έλεγχος είχε βγάλει τότε λαβράκια. Παντού στην Ελλάδα εντοπίστηκε η λήψη χιλιάδων παράνομων συντάξεων. Η διασταύρωση είχε εντοπίσει τουλάχιστον 45.000 μη νόμιμες συντάξεις.

Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρός 35χρονος άνδρας!

Τραγωδία στη Λέσβο, με έναν 35χρονο άνδρα να εντοπίζεται νεκρός!

Φονικό τροχαίο στη Λιβαδειά: Νεκρός 33χρονος οδηγός!

Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ο θάνατος του 35χρονου οφείλεται πιθανότατα σε ανακοπή που υπέστη από παθολογικά αίτια.

Τραγωδία με έναν νεκρό: Έπεσε απ' το μπαλκόνι καθώς μάζευε τα ρούχα!

Ο 35χρονος ήταν Αφγανικής καταγωγής και είχε ζητήσει άσυλο.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε βρίσκονται η γυναίκα του με το μικρό τους παιδί και ο αδελφός του.

Τραγωδία: Νεκρός 13χρονος ύστερα από τροχαίο!

Στην Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν δυο τραγωδίες εχθές το βράδυ όταν έπεσε νεκρός ένας 13χρονος από σφοδρό τροχαίο! Το ίδιο βράδυ σκοτώθηκε ένας 73χρονος σε άλλο τροχαίο ατύχημα!

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο!

Σύμφωνα με την τροχαία, ένας 13χρονος Ρομά έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Συμμαχική Οδό, στα Διαβατά, στη Θεσσαλονίκη, καθώς το όχημα που οδηγούσε 19χρονος Ρομά εξετράπη, της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, και προσέκρουσε σε κτίσμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 13χρονου, αλλά και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ακόμη 13χρονου, επίσης Ρομά, που μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Έρευνα για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκηδόνας.

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα, οδηγού του ενός ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτου, ηλικίας 73 ετών. Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Πέλλας λίγο μετά τη Χαλκηδόνα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ένας 55χρονος, η σύζυγός του και το ανήλικο παιδί της, ηλικίας περίπου 13 ετών, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, μετέφερε τους τραυματίες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Καβάλα: Νεκρός άντρας που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε ρέμα!

Αδιανόητο: Άντρας παρέσυρε κάδους και αυτοκίνητα και... έφυγε από το σημείο! (Video)

Αδιανόητο ήταν αυτό που έκανε ένας άντρας στην Θεσσαλονίκη! Αφού προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο και μηχανή μετά εγκαταλείπει το σημείο! Κρήτη: Διασωληνώθηκε 2χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο!

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής (22.11.2019) στην οδό Κασσάνδρου στο ύψος του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν το τροχαίο!

Σύμφωνα με αναφορές στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, οδηγός αυτοκινήτου, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, παρέσυρε στο δρόμο κάδους απορριμμάτων, χτύπησε σταθμευμένα αυτοκίνητα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όπως φαίνεται και στο βίντεο, σταματά το αυτοκίνητό του κάθετα στο δρόμο, ανοίγει την πόρτα, βγαίνει έξω και σαν «κύριος» φεύγει εγκαταλείποντας το όχημα στο σημείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share