Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε η Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά!

Θλίψη!

28 Νοεμβρίου 2019 14:36
Θρήνος: Πέθανε η Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά!

Πέθανε η Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά, τέως πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Εφετειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης!

Η τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του 8χρονου παιδιού!

Όπως έγινε γνωστό, όταν εντοπίστηκε η ηλικίας 71 ετών γυναίκα, η σορός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου αναγνωρίστηκε από οικείους της.

Θρήνος: Πέθανε 8χρονο παιδί!

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομίας, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της βρέθηκε και ένα σημείωμα.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πέθανε η 29χρονη λεχώνα!

Τραγωδία στην Κατερίνη με μια 29χρονη λεχώνα να πεθαίνει καθώς υπέστη αλλεργικό σοκ από λάθος αντιβίωση μετά τη γέννα της!

Πέθανε η Μαρία Κουτσοχιώνη!

Η γυναίκα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειου» όπου μεταφέρθηκε αφού είχε ήδη γεννήσει στο νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της αντιβίωσης που της χορήγησαν μετά τον τοκετό υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή καρδιάς.

Πέθανε ο Παναγιώτης Δρόσος σε ηλικία 27 ετών!

Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η διοικήτρια του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, η νεαρή κοπέλα κατέληξε σήμερα το πρωί.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Θλίψη: Πέθανε γνωστός παρουσιαστής! (photo)

Στα 80 του χρόνια νικημένος από τη λευχαιμία πέθανε ο πολύ γνωστός Αυστραλιανός παρουσιαστής και ποιητής, Clive James!

Θρίλερ με πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή! Σε κίνδυνο εκείνος και η οικογένειά του!

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη, ο ατζέντης του, ο 80χρονος παρουσιαστής και ποιητής πέθανε έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τα βιβλία του.

Οι αγαπημένοι του φίλοι τον χαρακτηρίζουν ως «ιδιοφυές πνεύμα και αστείο άνθρωπο».

Τα προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν το 2010 όταν διαγνώστηκε με λευχαιμία, ενώ ο ίδιος το αποκάλυψε ένα χρόνο μετά.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός ο άνδρας του στάθηκε όταν πέθανε η μητέρα του! (Video)

Όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 80χρονος παρουσιαστής πέθανε στις 24 Νοεμβρίου και η κηδεία του έγινε την Τετάρτη στο Κέιμπριτζ, στην οποία παρευρέθηκαν μόνο συγγενείς και πολύ στενοί φίλοι.

Τραγική απώλεια: Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ήταν δημοσιογράφος, πολιτικός συντάκτης, αρθρογράφος, σχολιαστής. Είχε εργαστεί στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Πρώτη (διευθυντής σύνταξης), Αναγνώστης, Η Αυγή, Η Ελλάδα Σήμερα, Αδέσμευτος Τύπος, metro.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Οικονομίδης, από τους ιδρυτές του κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84.

Ήταν μέλος της ιδρυτικής ομάδας του πρώτου μη κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, ενώ είχε εργαστεί επίσης στον Flash 9,61 και την ΕΡΑ1 και συνεργαστεί με δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Συνεργάστηκε στη δημιουργία τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ με θέμα την έρευνα στην Ελλάδα, τις δομές και τα προγράμματα διά βίου μάθησης, καθώς και τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων.

Εργάστηκε, παράλληλα, στον χώρο της επικοινωνίας, στους τομείς της έρευνας και τεκμηρίωσης, ανάλυσης και στρατηγικού σχεδιασμού. Ήταν μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και δραστηριοποιούνταν στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υπεράσπιση της Κοινωνίας και της Δημοκρατίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share