Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βόλος: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε την 49χρονη γυναίκα!

Κρίσιμες ώρες για την άτυχη γυναίκα!

27 Νοεμβρίου 2019 13:15
Βόλος: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε την 49χρονη γυναίκα!

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε την 49χρονη γυναίκα στον Βόλο δεν είχε δίπλωμα οδήγησης! Η κατάσταση της άτυχης γυναίκας είναι κρίσιμη!

Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο ασυνείδητος οδηγός του Mini Cooper που θα δικαστεί στις 11 Δεκεμβρίου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, εκτός από τις κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της οδήγησης χωρίς δίπλωμα.

Μαζί του στο εδώλιο θα καθίσει και ο 36χρονος συνοδηγός του, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για παράλειψη προσφοράς βοήθειας σε θύμα τροχαίου.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της 49χρονης που εκτινάχθηκε σε απόσταση δέκα μέτρων κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Η άτυχη γυναίκα χειρουργήθηκε ήδη στο διάφραγμα και τη λεκάνη, ωστόσο έχει υποστεί και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου.

Τραγωδία στο Βόλο: Συγκρούστηκε αυτοκίνητο με μηχανάκι! Ένας νεκρός!

Τραγωδία στο Βόλο, με έναν δικυκλιστή να βρίσκει τραγικό θάνατο μετά από σύγκρουση που είχε με αυτοκίνητο.

Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα! (photos)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του δικύκλου που παρελήφθη από τον τόπο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ υπέκυψε στα τραύματά του.

Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου της παραλιακής!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το δυστύχημα συνέβη μετά από σύγκρουση ΙΧ που ανέβαινε την Περραιβού με το δίκυκλο του άτυχου άνδρα που κινούταν επί της Αλεξάνδρας. Ο οδηγός του δικύκλου ηλικίας περίπου 73 ετών ήταν το θύμα του δυστυχήματος.

Σοκ στην Λαμία: Αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα!

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Κάτοικοι της περιοχής πάντως, αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση συμβαίνει κάθε εβδομάδα τροχαίο ατύχημα.

Φονικό τροχαίο στη Λέσβο: Νεκρός 52χρονος! (photos)

Φονικό τροχαίο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στη Λέσβο με έναν 52χρονο να βρίσκει τραγικό θάνατο!

Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν δύο μαθητές!

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lesvosnews.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 52χρονος εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε προστατευτικό τσιμεντένιο τοιχίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Προανάκριση για το δυστύχημα διεξάγει το Α.Τ. Γέρας.

Σοκ: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου της παραλιακής!

Τροχαίο στη Λεωφόρο Σπατών: Νεκρός ο 27χρονος οδηγός!

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να διευκρινιστεί εάν ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια πριν το τροχαίο.

Κρήτη: Νεκρός 40χρονος άνδρας ύστερα από τροχαίο!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share