Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ορεστιάδα: Θαμμένο βρέθηκε το όπλο του εθνοφύλακα!

Δείτε αναλυτικά!

27 Νοεμβρίου 2019 12:35
Ορεστιάδα: Θαμμένο βρέθηκε το όπλο του εθνοφύλακα!

Στο νεκροταφείο της Κλεισσούς στην Ορεστιάδα βρέθηκε το όπλο τύπου G3 του εθνοφύλακα που είχε δηλωθεί η κλοπή του.

Σοκ: Καθηγήτρια απείλησε μαθητές με όπλο!

Όλα δείχνουν ότι δράστης της κλοπής φοβήθηκε από την έκταση που πήρε η υπόθεση και «ξεφορτώθηκε» το όπλο σε ένα σημείο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του νόμιμου κατόχου του, ο οποίος βρίσκεται στα κρατητήρια και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης οπλισμού.

Ο εθνοφύλακας του ΤΕΘ Ορεστιάδας, που είναι αγρότης, είχε καταγγείλει χθες ότι, όταν επέστρεψε από το χωράφι του, τις πρωινές ώρες της Τρίτης, βρήκε το σπίτι του παραβιασμένο και το όπλο να λείπει. Η απώλεια υπηρεσιακού οπλισμού είχε κινητοποιήσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2019, βρέθηκε στην περιοχή της Ορεστιάδας ο οπλισμός η απώλεια του οποίου είχε αναφερθεί τις πρωινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου 2019, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της Εισαγγελίας, της Ασφάλειας και της Στρατιωτικής Υπηρεσίας της περιοχής.

Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Συναγερμός στο ΓΕΣ: Έκλεψαν όπλο εθνοφύλακα στην Ορεστιάδα!

Συναγερμός σήμανε στο ΓΕΣ καθώς έκλεψαν όπλο εθνοφύλακα του ΤΕΘ Ορεστιάδας.

Σοκ: Καθηγήτρια απείλησε μαθητές με όπλο!

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται περιστατικό απώλειας υπηρεσιακού οπλισμού που ανήκει σε Εθνοφύλακα του ΤΕΘ Ορεστιάδος, τις πρωινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου 2019.

Οι αρμόδιες Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές επιλήφθηκαν του συμβάντος.

Κρήτη: Αυτός ήταν ο λόγος που ο 15χρονος έβγαλε ψεύτικο όπλο στο σχολείο! (Video)

Καυγά για τα χωριά τους φαίνεται πως είχαν οι μαθητές στην Κρήτη που λογομάχησαν στο σχολείο και ο ένας έβγαλε ψεύτικο όπλο.

Άγρια ληστεία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Μπούκαραν με όχημα σε μαγαζί και απείλησαν με όπλο αστυνομικούς! (Video)

Όλα αυτά συνέβησαν μέσα στο Επαγγελματικό Λύκειο Μοιρών στο Ηράκλειο. Ο 15χρονος φέρεται να απείλησε μαθητή με ψεύτικο όπλο και ο 17χρονος φίλος και συμμαθητής του να το ...έθαψε λίγο αργότερα σε χωράφι.

Συναγερμός στην Κύπρο: Άντρας με όπλο σε μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου. Οι δύο μαθητές (ο 15χρονος και ο 17χρονος φίλος του) αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφηκαν να δικαστούν τον ερχόμενο Απρίλιο στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων. Στον 15χρονο ασκήθηκε δίωξη για παράνομη οπλοφορία και απειλή κατ' εξακολούθηση. Στον 17χρονο για παράνομη οπλοφορία, καθώς πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

«Ο μικρός στα πλαίσια και λίγο της εφηβικής τρέλας, χωρίς να έχει κατανοήσει ακριβώς τι θα μπορούσε να συμβεί, έκανε ο,τι έκανε προκειμένου να απαλλαγεί όπως λεει ο ίδιος από τις προκλήσεις του άλλου παιδιού» δήλωσε ο Ζαχαρίας Λιπαράκης, συνήγορος υπεράσπισης του 15χρονου.

Σοκ στην Αμαλιάδα: Μαχαίρωσαν μαθητή μέσα σε σχολείο!

Όπως εξήγησε, οι ανήλικοι μάλωναν για τα χωριά τους και συγκεκριμένα για το ποιο χωριό βγάζει τους πιο δυνατούς άνδρες. «Του έδειξε απλά το όπλο, τίποτα άλλο. Και μάλιστα μου είπε ότι το παιδί το άλλο το πήρε για πλάκα και τους είπε "με αυτό θα με απειλήσεις;;» τονίζει ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου μαθητή.

Σήμερα στο σχολείο βρέθηκαν ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί ώστε να βοηθήσουν τους μαθητές Λυκείου, να διαχειριστούν το περιστατικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share