Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρήτη: Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

26 Νοεμβρίου 2019 23:40
Κρήτη: Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό!

Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη! Ένας νεκρός μετά από αιματηρή συμπλοκή στο Τυμπάκι Κρήτης, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας θάνατος και ένας τραυματισμός. Αδιανόητο: Αστυνομικός στην Κρήτη πήρε κρατούμενο και εξαφανίστηκαν για 3 ώρες!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε μεταξύ αλλοδαπών, ενώ σε αυτή φέρεται να πήραν μέρος πολλά άτομα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η αφορμή. Φονικό τροχαίο στη Λιβαδειά: Νεκρός 33χρονος οδηγός!

Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ νεκρός και τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας.

Σοκ: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας! (photos)

Ο Χάρι Μόρτον γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στα 38 του μέσα στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς.

Συνελήφθη δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας για καλλιέργεια κάνναβης!

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης των εστιατορίων Pink Taco γνωστός και ως ο «γόης στις σκιές» του Χόλιγουντ, εντοπίστηκε νεκρός από τον μικρότερο αδελφό του, Μάθιου Μόρτον ενώ δεν έγιναν γνωστά τα αίτια θανάτου του καθώς περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Νεκρός ο 49χρονος επιχειρηματίας που "γάζωσαν" στο Χαϊδάρι!

«Ο Harry ήταν οραματιστής και εστιάτορας μπροστά από την εποχή του ενώ οι συνεισφορές του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, ήταν πολυάριθμες. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το εστιατόριο Pink Taco.

Για πολλά χρόνια ο Χάρι Μόρτον ήταν ο «γνωστός άγνωστος» στην παροικία των διασήμων του Χόλιγουντ. Αυτό γιατί δεν ήταν κάποιος ηθοποιός ή τραγουδιστής.

Τι κατέθεσε η οικιακή βοηθός για τη ληστεία στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό!

Ο Χάρι Μόρτον ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίων και ενός κλαμπ. Παρόλα αυτά είχε πολλές επαφές με διάσημους, ιδίως θηλυκού γένους.

Μία απ΄αυτές με τις οποίες συνδέθηκε ερωτικά για ένα διάστημα ο Χάρι Μόρτον ήταν η Λίντσεϊ Λόχαν που εξέφρασε τη λύπη της με μια ανάρτηση στο Instagram.

Εκτός από τη Λόχαν, ο Μόρτον έχει συνδεθεί στο παρελθόν με τη Ντεμί Μουρ, την Πάρις Χίλτον και τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ο Χάρι Μόρτον προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στο επιχειρείν στην εστίαση, αφού ο παππούς του έχτισε την αλυσίδα Morton’s The Steakhouse, ενώ ο πατέρας του είναι ένας από τους δύο ιδιοκτήτες στα Hard Rock Cafe.

Ο Χάρι Μόρτον, εκτός από το Pink Taco, είχε και το κλαμπ Viper στο δυτικό Χόλιγουντ, ενώ είχε αγοράσει τη βίλα του Έλβις Πρίσλεϊ αντί 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share