Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Ρόδο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε το νησί!

Μεγάλα προβλήματα!

26 Νοεμβρίου 2019 18:24
Συναγερμός στη Ρόδο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε το νησί!

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για χρονικό διάστημα έξι μηνών κηρύχθηκε το νησί της Ρόδου, με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νικόλαου Χαρδαλιά.

Ελένη Τοπαλούδη: Ανατριχιάζουν τα λόγια του πατέρα της 1 χρόνο ακριβώς μετά τη δολοφονία!

Η απόφαση εκδόθηκε ύστερα που αίτημα που υποβλήθηκε προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, από τον δήμαρχο της Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο από το βράδυ της Τρίτης.

Συναγερμός στη Ρόδο: Βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητο! Νεκρός ο οδηγός!

Ο κ. Χαρδαλιάς κήρυξε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας τις Δημοτικές Ενότητες Ρόδου, Ιαλυσού, Πεταλούδων, Καμείρου, Ατταβύρου, Νότιας Ρόδου, Λινδίων και Καλλιθέας του Δήμου Ρόδου της Π.Ε. Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,

Η απόφαση στοχεύει στην αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και στη διαχείριση των συνεπειών (πλημμύρες, κατολισθήσεις κ.λπ.) που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι) που εκδηλώθηκαν στις 25 Νοεμβρίου στην παραπάνω περιοχή.

Σοκ στη Ρόδο: Έδεσε, βασάνισε και βίασε την την γυναίκα του!

Σοκ στη Ρόδο, με έναν άνδρα να δένει, να βασανίζει και να βιάζει την ίδια του τη γυναίκα!

Σαλαμίνα: Φοιτήτρια βιάστηκε από τους δύο κολλητούς του πρώην της!

Συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών και 16 μηνών, επιβλήθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου σε αλλοδαπό Ιρακινής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται ότι έδεσε τη γυναίκα του, τη χτύπησε και στη συνέχεια τη βίασε!

Φρίκη: 15χρονος βίασε την 10χρονη αδερφή του και έμεινε έγκυος!

Παρά το γεγονός ότι ο αλλοδαπός δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, η υπόθεσή του εκδικάστηκε κανονικά και το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και παράνομης κατακράτησης, επιβάλλοντάς του, την παραπάνω ποινή με την έφεση να μην έχει

αναστέλλουσα δύναμη.

Φρίκη: Δύο δάσκαλοι βίαζαν μια τυφλή μαθήτρια!

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η αλλοδαπή σε βάρος του συζύγου της.

Συγκεκριμένα, ο Ιρακινός κατηγορείται ότι στις 27 Οκτωβρίου 2017, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κω μαζί με τη σύζυγό του, τη χτύπησε με τα χέρια και με κλωτσιές με αποτέλεσμα να της προκαλέσει σωματική βλάβη.

O ίδιος δε αφού της έδεσε τα χέρια τη χτύπησε με τη γροθιά του στον αριστερό ώμο και τρυπώντας το αριστερό της χέρι με σύριγγα, στη συνέχεια τη βίασε.

Σημειώνεται πως μέχρι την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος ο αλλοδαπός κατηγορούμενος διέφευγε τη σύλληψη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σεισμός στη Ρόδο!

Ρόδος: "Λύγισε" ο 46χρονος δολοφόνος και ομολόγησε!

Στυγερό έγκλημα στη Ρόδο: Άνδρας δολοφόνησε τη μητέρα του!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share