Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κω: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα!

Θρήνος...

26 Νοεμβρίου 2019 16:49
Τραγωδία στην Κω: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα!

Νεκρή στην παραλία «Ψαλίδι» του νησιού της Κω, βρέθηκε μια 76χρονη γυναίκα, η οποία νωρίς το πρωί είχε πάει για κολύμπι, όπως κάθε μέρα, αφού επρόκειτο για χειμερινή κολυμβήτρια.

Τραγωδία στην Χαλκιδική! Νεκρή νεαρή οδηγός!

Πιθανόν ο θάνατος της να οφείλεται σε πνιγμό, χωρίς να αποκλείονται και τα παθολογικά αίτια, πράγμα που θα ξεκαθαριστεί από την διενέργεια νεκροτομής - νεκροψίας.

Την άτυχη 76χρονη βρήκαν οι συγγενείς της που ανησύχησαν όταν άργησε να επιστρέψει στο σπίτι.

Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Πέθανε γυναίκα μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι της!

Πέθανε γυναίκα μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι της από την κακοκαιρία «Γηρυόνης»

Τραγικό θάνατο βρήκε απόψε μια 75χρονη γυναίκα μια απο την περιοχή της Ιαλυσού καθώς το σπίτι της πλημμύρισε και η ίδια δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς ήταν κατάκοιτη. Το νερό ανέβηκε πάνω από το ύψος του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Drone δείχνει το μέγεθος της καταστροφής στην Κινέτα! Ποτάμια λάσπης η περιοχή!

Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο σπίτι. Η σφοδρή κακοκαιρία που μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους ήταν η αιτία που το σπίτι της άρχισε να γεμίζει με νερά. Η ίδια δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς ήταν κατάκοιτη εδώ και χρόνια. Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες; (photos-video)

Στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ στο έλεος του καιρού βρίσκεται ολόκληρο το νησί της Ρόδου απόψε, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν.

Οι δρόμοι στην πόλη αλλά και τα χωριά έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους ενώ οι διακοπές του ρεύματος και οι υπερχειλήσεις ποταμιών σε Αρχίπολη, Λάρδο έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους όπως αναφέρει η Ροδιακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο εντός ή εκτός της πόλεως Ρόδου.

Κόπηκε στα δύο το νησί

Στα δύο έχει κοπεί αυτή την ώρα η Ρόδος, καθώς έχει υπερχειλίσει ο ποταμός στο χωριό της Μαλώνας, απ’ όπου έχει δημιουργηθεί η παρακαμπήρια οδός που συνδέει το νησί με τη Νότια Ρόδο, μετά το κλείσιμο της γέφυρας του Μάκκαρη.

Λόγω της έντονης κακοκαιρίας που επικρατεί από τα ξημερώματα κυρίως στο νησί, η συγκεκριμένη γέφυρα γέμισε για πρώτη φορά τα τελευταία είκοσι χρόνια με νερό, όπως εξήγησαν μιλώντας στη «Ροδιακή» οι κάτοικοι της περιοχής.

Τα ορμητικά νερά στη συγκεκριμένη γέφυρα καθιστούν απαγορευτική την κυκλοφορία των οχημάτων, στον μοναδικό δρόμο που έχει απομείνει να συνδέει τη Μαλώνα με τα Μάσαρη και κατ’ επέκταση με ολόκληρη τη Νότια Ρόδο.

Παράλληλα και ο δρόμος μέσα από το Χαράκι έχει κλείσει, αφού ως γνωστόν ο δρόμος περνάει μέσα από το ποτάμι.

Δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και στην Ιαλυσό ενώ ακόμη και στην πόλη της Ρόδου η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη με το νερό να έχει φτάσει στο ένα μέτρο σε κεντρικούς δρόμους.

Το φωτογραφικό υλικο και τα βίντεο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ είναι ενδεικτικά της δοκιμασίας που περνά απόψε το νησί των Ιπποτών.

Δείτε το βίντεο από την Ιαλυσό της Ρόδου

Ιαλυσός

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης συνιστώντας στους συμπολίτες μας να αποφύγουν τις μετακινήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο, ο Δήμος Ρόδου, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους, για να μην θέσουν σε κίνδυνο την ζωή τους.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης"

Κλειστά και αύριο τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία της Ρόδου εξαιτίας των έντονων αυτών καιρικών φαινομένων.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Με απόφαση του Δημάρχου Ρόδου (στάλθηκε στην Α΄/θμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου) αύριο Τρίτη 26-11-2019 όλα τα σχολεία του νησιού της Ρόδου (Α΄/θμιας & Β΄/θμιας Εκπ/σης) θα είναι κλειστά λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share