Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Τόλης Μποτικόπουλος!

Βαρύ πένθος στο ΠΑΣΟΚ!

26 Νοεμβρίου 2019 10:04
Πέθανε ο Τόλης Μποτικόπουλος!

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Αποστόλης Μποτικόπουλος ο οποίος ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ασχοληθεί με τα κοινά στον δήμο Κιλελέρ της Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα και ώρα 4μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Άγιος Γεώργιος.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία!

Τραγωδία: 2χρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό από πάγο!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγόρι δύο ετών στο Λουξεμβούργο όταν έπεσε πάνω του ένα κομμάτι πάγου από γλυπτό στην χριστουγεννιάτικη αγορά. 3χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από το τρακτέρ το παππού του!

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 8 το βράδυ της Κυριακής στην χριστουγεννιάτικη αγορά που είχε ανοίξει την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία το κομμάτι του πάγου που ξεκόλλησε από το γλυπτό τραυμάτισε θανάσιμα το μικρό αγόρι που άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο που το μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Άκουσα ένα παιδί να πέφτει και μετά ουρλιαχτά. Είδα το παιδί στο έδαφος σε απόσταση 1-2 μέτρων από το γλυπτό» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Γάλλος δημιουργός του γλυπτού, Σαμουέλ Ζιρό, ο οποίος ανακρίθηκε από την αστυνομία, δήλωσε ότι «το γλυπτό δεν μπορεί να έπεσε από μόνο του».

Ο ίδιος επικαλέστηκε αφενός την 19ετη εμπειρία του στα γλυπτά από πάγο και αφετέρου το γεγονός ότι η βάση του γλυπτού ζύγιζε δύο τόνους.

Την ίδια ώρα ψυχολόγοι προσπαθούν να στηρίξουν τους άτυχους γονείς του μικρού αγοριού.

«Είμαι σοκαρισμένος και στενοχωρημένος από το τραγικό περιστατικό στην χριστουγεννιάτικη αγορά. Εκφράζω τα βαθύτατα συλληπητήριά μου στην οικογένεια του μικρου παιδιού» έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούρου Ξαβιέ Μπέτελ.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε ο Παναγιώτης Μπακαλάρος!

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα, με τον 62χρονο Παναγιώτη Μπακαλάρο να βρίσκει τραγικό θάνατο!

Τραγωδία στο Αντίρριο: Νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του ιστιοφόρου! (Video)

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος Παναγιώτης Μπακαλάρος, περπατούσε πεζός στην οδό Δημοκρατίας όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ο 67χρονος πρώτος του ξάδελφος που περνούσε τυχαία από το σημείο. Ο 62χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπου κατέληξε σήμερα το πρωί.

Σοκ: Αεροπλάνο λίγο μετά την απογείωση πέφτει πάνω σε σπίτια! 29 νεκροί! (Video)

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη, χθες το απόγευμα, στην Οβρυα Πατρών.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: 3χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από το τρακτέρ το παππού του!

Πιο συγκεκριμένα, 67χρονος, οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρα, έναν 62χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός.

Ο σοβαρά τραυματίας διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share