Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από την τραγωδία στο Αντίρριο!

Οι αρχές συνεχίζουν την αναζήτηση για τον 2ου άντρα που αγνοείται!

24 Νοεμβρίου 2019 23:45
Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από την τραγωδία στο Αντίρριο!

Τα πρώτα θύματα της κακοκαιρίας ήταν δύο άντρες από το Αντίρριο! Η τραγωδία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο! Οι πρώτες εικόνες από την τραγωδία σοκάρουν! Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 2ου άντρα που αγνοείται! Νεκρός εντοπίστηκε ο ένας άντρας που ήταν στο ιστιοφόρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα επέβαιναν σε ιστιοφόρο που ήταν ελλιμενισμένο στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου.

Λόγω των ισχυρών ανέμων 7-8 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή, το ιστιοφόρο αναποδογύρισε και βούλιαξε.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ο ένας εκ των επιβαινόντων. Ο δεύτερος άνδρας αγνοείται και οι Αρχές διεξάγουν μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή για να τον εντοπίσουν.

Οι πληροφορίες νωρίτερα έκαναν λόγο για δύο νεκρούς, ωστόσο, τελικώς δεν επιβεβαιώνονται.

Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του αγνοουμένου, καθώς στην περιοχή επικρατεί κακοκαιρία και η προσπάθεια των Αρχών είναι αρκετά δύσκολη.

Τραγωδία με έναν νεκρό: Έπεσε απ' το μπαλκόνι καθώς μάζευε τα ρούχα!

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Λασίθι της Κρήτης μετά την είδηση για τον ξαφνικό θάνατο ενός 57χρονου ο οποίος είχε βγει στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, όπου και διέμενε, για να μαζέψει τα απλωμένα ρούχα και βρέθηκε στο κενό.

Σφοδρό τροχαίο στην Θήβα! Ένας νεκρός!

Τα τραύματα του δεν του άφησαν περιθώρια με συνέπεια να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο «Διαλυνάκειο Νοσοκομείο» χωρίς τις αισθήσεις του, όπου οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Σημειώνεται, όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr ότι από τις Αστυνομικές Αρχές έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα του δυστυχήματος.

Συναγερμός στο Φαρμακονήσι: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη!

Το μεσημέρι του Σαββάτου ένας σκάφος του Λιμενικού εντόπισε μια σορό ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων σε βραχώδη περιοχή νοτιοανατολικά του Φαρμακονησίου.

Σοκ στη Βόρεια Εύβοια: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε!

Η σορός εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, έχει ύψος 1,70μ περίπου, αδιευκρίνιστη ηλικία, κανονική σωματική διάπλαση, έχει μαλλιά μαύρα στο πίσω μέρος της κεφαλής και βρέθηκε ενδεδυμένη με τζιν παντελόνι μπλε χρώματος καθώς και ζώνη μπλε χρώματος.

Από τη Λιμενική Αρχή Λέρου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.

Ιταλία: 20 αγνοούμενοι μετανάστες μετά από ναυάγιο!

Ανοιχτά της Ιταλίας, κάπου κοντά στο νησί Λαμπεντούζα σημειώθηκε ένα τραγικό ναυάγιο του οποίο ο απολογισμός είναι 143 διασωθέντες και 20 αγνοούμενοι.

Ιταλία: Ένας νεκρός από πλημμυρίδα που έπληξε την χώρα!

Τα πληρώματα τεσσάρων περιπολικών σκαφών έσωσαν 143 ανθρώπους που είχαν πέσει στο νερό" από μια λέμβο μήκους 10 μέτρων η οποία ανατράπηκε σε απόσταση περίπου ενός ναυτικού μιλίου (1,8 χλμ.) από το νησί, ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι διασωθέντες είπαν στη συνέχεια ότι λείπουν σχεδόν 20 από τους επιβαίνοντες στο σκάφος. Δύο άνδρες, ένας Ερυθραίος και ένας Λίβυος, είπαν ότι έχασαν τις συζύγους τους.

Εκτός από τα σκάφη του λιμενικού, που συνεχίζουν τις έρευνές τους στη θαλάσσια περιοχή, στην επιχείρηση μετέχουν και δύο αεροσκάφη της Frontex και του ιταλικού πολεμικού ναυτικού. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί πτώματα. Οι διασώστες ερευνούν επίσης τις ακτές της Λαμπεντούζας, για την περίπτωση που κάποιος από τους ναυαγούς κατάφερε να φτάσει κολυμπώντας μέχρι το νησί.

Οι 143 διασωθέντες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Λαμπεντούζας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share