Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βόλος: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε αβοήθητη! Δίνει μάχη για την ζωή της!

Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία!

24 Νοεμβρίου 2019 23:00
Βόλος: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε αβοήθητη! Δίνει μάχη για την ζωή της!

Η είδηση προκαλεί οργή! Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε αβοήθητη στον Βόλο! Δίνει μάχη για την ζωή της!

Η γυναίκα, λίγο μετά τις 19:00 προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον κεντρικό δρόμο, όταν το αυτοκίνητο την χτύπησε με δύναμη και την εκτίναξε σε απόσταση 10 και πλέον μέτρων πάνω στην άσφαλτο. Φρίκη! Γρονθοκόπησε τη σύζυγο και την ανήλικη κόρη του!

Σύμφωνα με μάρτυρες του ατυχήματος, ο οδηγός του αυτοκινήτου, χωρίς να σταματήσει, συνέχισε την πορεία του.

Η τραυματισμένη γυναίκα, που έχασε τις αισθήσεις της από το χτύπημα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του «Αχιλλοπούλειου» και σύμφωνα με τους γιατρούς δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα και το κεφάλι.

Από την Τροχαία Βόλου, γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε την γυναίκα στον δρόμο και εξαφανίσθηκε.

Τραγικό περιστατικό με δύο νεκρά κοριτσάκια ενός και δύο ετών!

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε σε προάστιο της Αυστραλίας όταν δύο κοριτσάκια ενός και δύο ετών βρέθηκαν νεκρά μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Tραγωδία: Nεκρά βρέφη και ένα νήπιο από τον καύσωνα!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian, η τοπική αστυνομία δέχθηκε μια κλήση για να μεταβεί στην οδό Logan Reserve Road στην περιοχή Γουότερφορντ Γουεστ, γύρω στις 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου. Εκεί βρισκόταν παρκαρισμένο ένα αμάξι με δύο παιδιά που έδειχναν να έχουν χάσει τις αισθήσεις τους. Περιπολικά κατέφθασαν μέσα σε λίγη ώρα στο σημείο, συνοδευόμενα από ασθενοφόρο.

«Δυστυχώς, όταν φτάσαμε και τα δύο παιδιά ήταν νεκρά. Στις σορούς τους υπήρχαν σημάδια έκθεσης σε υπερβολική ζέστη», δήλωσε ο επιθεωρητής Μαρκ Γουάιτ στους δημοσιογράφους.

Η περιοχή γύρω από το όχημα έχει αποκλειστεί και αντιμετωπίζεται προς το παρόν ως τοποθεσία εγκλήματος, κάτι που αποτελεί τυπική διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις. Ιατροδικαστική ομάδα εργάζεται προκειμένου να προσδιορίσει τα αίτια θανάτου των δύο παιδιών. Η τοπική αστυνομία αναφέρει ότι η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμα πόση ώρα παρέμειναν μέσα στο όχημα τα δύο παιδιά, ούτε πώς βρέθηκαν εκεί.

«Πρόκειται για ένα άκρως τραγικό περιστατικό. Όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, μιλάμε με τους γονείς των παιδιών, αλλά θα μιλήσουμε και με πολλά άλλα άτομα. Σκοπός μας είναι να ανακαλύψουμε τι πραγματικά συνέβη», ανέφερε στις δηλώσεις του ο επιθεωρητής Γουάιτ.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο!

Τροχαίο δυστύχημα ανάμεσα σε ένα λεωφορείο και μια μοτοσικλέτα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

Θύμα, ο 35χρονος μοτοσικλετιστής όπου τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σύγκρουση.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share