Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χανιά: Πυρκαγιά σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο της πόλης!

Τι συνέβη;

24 Νοεμβρίου 2019 13:03
Χανιά: Πυρκαγιά σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο της πόλης!

Ήταν λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν ισχυρή πυρκαγιά ξέσπασε σε γνωστή καφετέρια στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στα Χανιά! Προκλήθηκαν υλικές ζημιές!

Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις καίγοντας αρχικά την ξύλινη οροφή της επιχείρησης που στεγαζόταν σε νεοκλασικό κτήριο στην συμβολή των οδών Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Μυλωνογιάννη. Οι φλόγες μετά την υποχώρηση της οροφής επεκτάθηκαν και στο εσωτερικό, καταστρέφοντας την επιχείρηση.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπάθησαν να περιορίσουν την φωτιά και να αποτρέψουν τον κίνδυνο επέκτασής της σε διπλανά κτήρια αλλά και σε δύο επιχειρήσεις που στεγάζονται στο ίδιο κτήριο. Τις δυνάμεις πυρόσβεσης συνέδραμε και πυροσβεστικό όχημα του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.

Μέχρι και αυτή την ώρα στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις που συγκεντρώνουν στοιχεία για τα αίτια και τις συνθήκες που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Πυρκαγιά σε γεωργική έκταση Σπέτσες!

Πυρκαγά έχει ξεσπάσει σε γεωργική έκταση στις Σπέτσες!

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Αργολίδα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έχει κινητοποιηθεί το ένα εθελοντικό όχημα που διαθέτει το νησί, ενώ αναμένονται ενισχύσεις και από άλλες περιοχές.

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη. Μαίνεται από την Κυριακή η φωτιά στην Πέλλα!

Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης, ωστόσο αναστάτωσε καθηγητές, μαθητές και γονείς του 18ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, στην οδό Παπάφη, στη Θεσσαλονίκη.

Επί τόπου έσπευσαν 7 Πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο η φωτιά είχε ήδη σβήσει. Από την φωτιά κάηκαν χαρτιά και καλώδια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της φωτιάς ενώ διενεργείται προανάκριση.

Φωτιά σε υπόγειο πολυκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη!

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ύστερα από κλήση για φωτιά και πυκνούς καπνούς σε υπόγειο χώρο πολυκαταστήματος επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Δείτε επίσης: Σε ύφεση είναι η φωτιά στην Αρκαδία!

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ωστόσο δεν χρειάστηκε η επέμβαση όλων, καθώς σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και κατασβέστηκε γρήγορα, ενώ δεν κινδύνεψε κάποιος.

Αυτή την ώρα, στο χώρο παραμένει κλιμάκιο πυροσβεστών, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος αλλά και ο καθαρισμός- αερισμός του χώρου από τους καπνούς.

Η φωτιά πιθανολογείται ότι οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, ωστόσο τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Φωτιά κοντά στο hot spot στον Ελαιώνα!

Φωτιά κοντά στο hot spot στον Ελαιώνα! Σε ύφεση είναι η φωτιά στην Αρκαδία!

Στις 21:30 περίπου ξέσπασε η φωτιά, στην οδό Αγίου Πολυκάρπου στον Ελαιώνα, σε χώρο με απορρίμματα.

Η πυρκαγιά σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 100-150 μέτρων από το hot spot του Ελαιώνα.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 12 άνδρες.

Πυρκαγιά στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων!

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής - Η φωτιά είναι κοντά σε κτηνοτροφική μονάδα! Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων.

Δείτε επίσης: Συναγερμός: Φωτιά στα Άνω Λιόσια! (Video)

Oι δυνάμεις της πυροσβεστικής με τη βοήθεια ιδιωτών προσπαθούν να την περιορίσουν καθώς σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων βρίσκεται μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα με πλέον των 1.000 αιγοπροβάτων.

Φωτιά στην Κηφισιά!

Η φωτιά ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης σε οικοπεδικό χώρο στην Κηφισιά, επί της οδού Ηλείας 20!

Να υπενθυμίσουμε την φωτιά σε δασική έκταση στην Αργολίδα!

Στο σημείο έχουν σπεύσει 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, αν και η πυρκαγιά μαίνεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, δεν εκφράζονται για την ώρα ιδιαίτερες ανησυχίες και θεωρείται πως θα καταφέρουν να τη θέσουν σύντομα υπό έλεγχο.

Πυρκαγιά ξέσπασε στα Άγραφα!

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Λιθοχώρι Αγράφων!

Θυμηθείτε και Φωτιά στη Μεσσηνία!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά βρίσκεται σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές και καίει χαμηλή βλάστηση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν στο σημείο 23 πυροσβέστες, 6 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη, 2 PZL και 1 ελικόπτερο.

Φωτιά σε δασική έκταση στην Αργολίδα!

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο Ελληνικό Αργολίδας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε μακριά από κατοικημένη περιοχή, σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση και χαμηλά πουρνάρια!

Δείτε επίσης: Ο απόλυτος τρόμος: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά μπροστά στους επιβάτες! (photos)

Στο σημείο βρίσκονται 21 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 12 πυροσβέστες, 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 2 pzl.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share