Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόρεια Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός ενός άνδρα!

Ανήκει στον 75χρονο ψαρά;

22 Νοεμβρίου 2019 17:08
Βόρεια Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός ενός άνδρα!

Εντοπίστηκε στην παραλία των Γιάλτρων στη Βόρεια Εύβοια, το πτώμα ενός άνδρα από στελέχη του Λιμεναρχείου Αιδηψού. Λέγεται ότι μπορεί αν ανήκει στον 75χρονο ψαρά, που αγνοείται από το προηγούμενο Σάββατο!

Δείτε επίσης: Φρίκη: Βρέθηκε πτώμα σε καταψύκτη!

Η επίσημη ταυτοποίησή του αναμένεται να γίνει από τους δικούς του, ενώ θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τα ακριβή αίτια του θανάτου. Δεν μπορεί είναι ακόμα σίγουρο αν προήλθε από τυχαία πτώση στη θάλασσα ή από κάποιο παθολογικό αίτιο.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν, διενεργήθηκαν εκτεταμένες έρευνες από σκάφη και περιπολικά κατά μήκος όλου του Βόρειου Ευβοϊκού ενώ υπήρξε και υποστήριξη από εναέρια μέσα και συγκεκριμένα από ελικόπτερα Super Puma του Πολεμικού Ναυτικού.

Σοκ στην Φθιώτιδα! Αγνοείται 75χρονος ψαράς!

Ένας 75χρονος ψαράς από την Αταλάντη στην Φθιώτιδα αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου με το σκάφος του για να ρίξει παραγάδι σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Σκάλας. Η εξαφάνιση του έχει ταρακουνήσει την τοπική κοινότητα!

Δείτε επίσης: Εξαφάνιση μυστήριο οδηγού ταξί: Τα μηνύματα, οι απειλές και ο ρόλος δύο γυναικών! (Video)

Η οικογένειά του ειδοποίησε το βράδυ το Λιμενικό που έστησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του με σκάφη από Στυλίδα, Αιδηψό, Αταλάντη και Χαλκίδα που συνεχίζουν μέχρι κι αυτή την ώρα τις αναζητήσεις.

Τελικά εντόπισαν μεταξύ Αταλάντης και Λιβανατών, το σκάφος του και τα σύνεργά του όχι όμως και εκείνον. Μάλιστα στο σημείο που βρέθηκε το σκάφος του ενήργησαν και δύτες με αρνητικά επίσης αποτελέσματα.

Με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκαν και ελικόπτερα Super Puma του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να συνδράμουν από αέρος.

Στις αναζητήσεις συμμετέχουν και παραπλέοντα στο Βόρειο Ευβοϊκό επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σκάφη αλιέων, που γνώριζαν τον 75χρονο ψαρά.

Αίγινα: Εντοπίστηκε νεκρός ψαράς στο λιμάνι της Πέρδικας!

Ο 84χρονος ψαράς από την Αίγινα αγνοούταν από το βράδυ της Τρίτης όπου έφυγε από το σπίτι του για να πάει για ψάρεμα και δεν επέστρεψε. Η οικογένεια του ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό όπου βγήκε για περιπολία άμεσα για τον εντοπισμό του 84χρονου.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πέθανε ο Περικλής Βασιλάκης

Το σκάφος του ψαρά εντοπίστηκε αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Πέρδικας και ο ίδιος ήταν εντός αυτού, χωρίς όμως να έχει τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ η σορός του ηλικιωμένου άνδρα πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Αδαμάντιος Μαντής: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του αδικοχαμένου πολίστα!

Από κακώσεις στο κεφάλι άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος πολίστας Αδαμάντιος Μαντής, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από το πόρισμα του ιατροδικαστή προκύπτουν δύο ερμηνείες, στις οποίες οι καταθέσεις αναμένεται να ρίξουν φως.

Είτε ο άτυχος άνδρας χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα, μετά το ατύχημα, είτε χτύπησε το κεφάλι του στις μπάρες. Ο 21χρονος δε φέρει άλλα σοβαρά τραύματα, παρά μόνο στο κεφάλι.

Εξάλλου, οι πραγματογμώμονες προβληματίζονται από μία βλάβη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, η οποία δεν προκλήθηκε από το τροχαίο δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Το ερώτημα που θα απαντηθεί είναι το εάν αυτή η βλάβη, που έχει εντοπιστεί, προκάλεσε τον θόρυβο, που οδήγησε τους δύο άνδρες στην απόφαση να σταματήσουν στην άκρη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share