Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιερέας "καταστροφέας" σπάει πούλμαν στη Σαντορίνη! (Video)

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

22 Νοεμβρίου 2019 12:44
Ιερέας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει την τελευταία ώρα ένα βίντεο που δείχνει ιερέα να σπάει στην κυριολεξία πούλμαν στην Σαντορίνη! Ο "καταστροφέας" όπως θα δείτε ύστερα από το τροχαίο που είχε με το πούλμαν σχολής οδηγών δεν κράτησε την ψυχραιμία του!

Ο ιερέας έγινε έξω φρενών, κάτι που είχε σαν συνέπεια αυτά τα οποία ακολούθησαν να είναι πραγματικά απίστευτα. Τραγωδία στη Σαντορίνη: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό!

Πιο συγκεκριμένα ο ιερέας κατέβηκε από το αμάξι του και με έναν σιδερολοστό άρχισε να σπάει για τα καλά το λεωφορείο.

Ο δάσκαλος της σχολής οδηγών, ο οποίος βιντεοσκοπούσε το συγκεκριμένο περιστατικό κάλεσε την Αστυνομία, ενώ την ίδια ώραα φέρεται να λέει χααρακτηριστικά σε μαθητευόμενο οδηγό «Αν πάρεις δίπλωμα σφύρα μου».

Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκρός άνδρας!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Αδιανόητο: Άντρας παρέσυρε κάδους και αυτοκίνητα και... έφυγε από το σημείο! (Video)

Αδιανόητο ήταν αυτό που έκανε ένας άντρας στην Θεσσαλονίκη! Αφού προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο και μηχανή μετά εγκαταλείπει το σημείο! Κρήτη: Διασωληνώθηκε 2χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο!

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής (22.11.2019) στην οδό Κασσάνδρου στο ύψος του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν το τροχαίο!

Σύμφωνα με αναφορές στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, οδηγός αυτοκινήτου, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, παρέσυρε στο δρόμο κάδους απορριμμάτων, χτύπησε σταθμευμένα αυτοκίνητα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όπως φαίνεται και στο βίντεο, σταματά το αυτοκίνητό του κάθετα στο δρόμο, ανοίγει την πόρτα, βγαίνει έξω και σαν «κύριος» φεύγει εγκαταλείποντας το όχημα στο σημείο.

Τροχαίο ατύχημα Βραυρώνος! Τραυματίες δύο άνδρες της ΔΙΑΣ!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο, απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή της Αρτέμιδας (Λούτσα) με μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ. Οι δύο άνδρες αστυνομικοί που επέβαιναν στο δίκυκλο είναι ταυματισμένοι!

Δείτε επίσης: Βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας εγκαταλείπει νεκρή γυναίκα μετά από τροχαίο!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν με φορτηγάκι στη συμβολή της λεωφόρου Βραυρώνος με την Άνδρου, στην έβδομη στάση.

Δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ναύπλιο: Δύο τραυματισμένες γυναίκες από τροχαίο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 13:00, λίγο έξω από το Ναύπλιο, και οι δύο επιβαίνουσες, η 62χρονη οδηγός και η 82χρονη μητέρα της, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Άργους!

Δείτε επίσης: Μποτιλιάρισμα από σύγκρουση αυτοκινήτου στον Κηφισό!

Η εκτροπή οχήματος σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο, κοντά στα Πυργιώτικα.

Συγκεκριμένα, ένα επιβατηγό αυτοκίνητο εξετράπη λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, συγκρούστηκε σε κολώνα και στη συνέχεια μπήκε σε παρακείμενο αγρό.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας εγκαταλείπει νεκρή γυναίκα μετά από τροχαίο!

Ένα τρομακτικό βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας με έναν άνδρα να εγκαταλείπει νεκρή γυναίκα μετά από τροχαίο!

Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Σε κρίσιμη κατάσταση 26χρονος!

Στο βίντεο φαίνεται το φορτηγάκι με οδηγό έναν 27χρονο που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται να πέφτει με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο με οδηγό την 46χρονη Τζόις Κόις.

Είδηση σοκ: Νεκρή σε τροχαίο 39χρονη έγκυος!

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 22:45 το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν αναίσθητη την άτυχη γυναίκα στο αυτοκίνητό της. Η 46χρονη στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν τον 27χρονο να βγαίνει από το αυτοκίνητό του μετά τη σύγκρουση και στη συνέχεια να φεύγει από την περιοχή με άλλο όχημα χωρίς να δώσει καμία βοήθεια στην άτυχη γυναίκα παρά τη σφοδρότατη σύγκρουση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share