Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στα Χανιά! Προκλήθηκαν υλικές ζημιές!

Οι αρχές διενεργούν έρευνες!

21 Νοεμβρίου 2019 13:14
Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στα Χανιά! Προκλήθηκαν υλικές ζημιές!

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές των Χανίων αφού άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ! Από την ανατίναξη του ΑΤΜ προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές! Συναγερμός στον Διόνυσο: Εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε σούπερ μάρκετ!

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Πλάτανος Κισάμου, όταν οι δράστες με την χρήση αερίου πρoκάλεσαν έκρηξη στο μηχάνημα της Τράπεζας, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν χρήματα. Να σας θυμίσουμε: Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Κερατέα κατέστρεψε υποκατάστημα ΕΛΤΑ !

Ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας και σε τζαμαρία επιχείρησης σούπερ - μάρκετ όπου βρισκόταν το ΑΤΜ προκάλεσαν κατά την διάρκεια της νύκτας άγνωστοι δράστες.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία.

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Βαρνάβα: Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν! (Video)

Η περιοχή του Βαρνάβα διέθετε ένα και μοναδικό ΑΤΜ εντοιχισμένο στο κοινοτικό κατάστημα το οποίο γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα άγνωστοι ανατίναξαν.

Έκρηξη στην Αργυρούπολη: Πήραν 20.000 ευρώ από ΑΤΜ!

Η ισχυρή έκρηξη ανησύχησε τους κατοίκους της περιοχής που βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους.

Κατά πληροφορίες οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν δυναμίτη και κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα από το μηχάνημα.

Μέγαρα: Προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα αλλά τελικά κατάφεραν να ανατινάξουν ΑΤΜ!

Προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα αλλά τελικά κατάφεραν να ανατινάξουν ΑΤΜ στα Μέγαρα!

Στόχος των δραστών έγινε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό 28ης Οκτωβρίου 58, στα Μέγαρα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της τράπεζας, αλλά δεν μπόρεσαν να βάλουν… χέρι στις κασετίνες με τα χρήματα. Δεν το έβαλαν κάτω όμως. Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ!

Στη συνέχεια, έριξαν αυτοκίνητο σε πλαϊνή πόρτα, με σκοπό να εισβάλουν στην τράπεζα.

Ούτε αυτή η προσπάθειά τους είχε αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έτσι, εγκατέλειψαν και έφυγαν με άδεια χέρια. Πλέον, η αστυνομία κάνει έρευνες, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους επίμονους επίδοξους κλέφτες.

Απίστευτο: Έκλεψαν ΑΤΜ από νοσοκομείο στο Αγρίνιο!

Πήγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς ξήλωσαν το ΑΤΜ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν!

Διαβάστε και αυτό: Γλυφάδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν άπραγοι! (Video)

Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων άρπαξαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα από τον χώρο του νοσοκομείου του Αγρινίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες πήγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο νοσοκομείο και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς ξήλωσαν το ΑΤΜ, μέσα στο οποίο υπήρχε άγνωστο ακόμα χρηματικό ποσό, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε περιοχή του Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες μεταφόρτωσαν το ΑΤΜ σε άλλο όχημα, προκειμένου να το μεταφέρουν στο κρησφύγετό τους.

Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Νέα Ιωνία! Άρπαξαν πολλά χρήματα και προκάλεσαν υλικές ζημιές!

Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Νέα Ιωνία! Άρπαξαν πολλά χρήματα και προκάλεσαν υλικές ζημιές! Μενίδι: Συνέλαβαν τον αρχηγό της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ!

Οι δράστες προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας στην οδό Ιφιγενείας 48, χρησιμοποιώντας μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που πήραν οι δράστες.

Από την έκρηξη, το ΑΤΜ καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου. Οι αρχές εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share